peki arkadaşım z3 parelel ithalat güvenilir mi? ya da o paraya direk disbiritör garantili z2 veya e8 mi almalı??Alabilirsen Z3 al
aslında desire 820 de mantıklı geliyor bana. limit 1500 tl ne tavsiye edersin arkadaşımSamsung dan uzak dur Lg düşünebilirsin Sony Xperia ise Z1 veya Z3 arasında fark yok sadece tasarım farkı var Htc Desire la bakabilirsin

Bende Z2'yi paralel aldım sorunum yok. Çekinmeden alabilirsin. Ben Bizdeuygun dan aldım.peki arkadaşım z3 parelel ithalat güvenilir mi? ya da o paraya direk disbiritör garantili z2 veya e8 mi almalı??
peki arkadaşım z2 alırsam z3 almadığım pişman olur muyum sence? ya da htc e8 nasıl??Evet z2 şahsen Z3 ten daha hoş ve güzel özellik bakımından bir fark yok zaten ama farklılık istersen Htc gayet uygun
aslında farklılık olsun istiyorum ama htc arayüzü hoşuma gitmedi çok boğuk geldi bana bu yüzden çekimser davranıyorumBak benim cebimde para vardı (küçük telefonlardan hoşlanırım) Z1 Compact ile Z3 Compact arasında kaldım 500tl lik bir fark var ve özellik olarak hiç bir fark yok sadece tasarım çevremde Sony Z olsun Z2,Z3 olsun hepsinden var z2dusunursen Z3 sıkıntı olmaz, her şey bir yana ben biraz farklılık isterim dersen e8 tavsiye ederim

peki e8 alırsam acaba 3 yıl güncel olarak kullanılır mı? sarjı falan nasıl acaba sony kadar iyi mi? arayüzü sıkıcı geliyor bana açıkçası ama tasarımı süper gerçekten. ama 2 gb ram ileride beni üzer diye düşünüyorumİnan Sony arayüzünden daha iyidir.![]()