Telefon Tavsiyesi 1400 tl ye kadar tel tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Kesinlikle Z2. İstemezsen Note serisinden bi cihaz.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
e8 inceledim bugün ama arayüzü hiç hoşuma gitmedi. z2 ye daha yakınım şu an
e8 inceledim bugün ama arayüzü hiç hoşuma gitmedi. z2 ye daha yakınım şu an:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Buğra
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar biraz araştırdım da zenfone 2 gelecekmiş. siz de beklemeye değer mi yoksa e8 ya da z2 arasında bir seçim mi yapsam. ya da parelel ithalat ( ve ya ikinci el) bir z3 mü almalı??
tel beni en az 3 yıl götürsün sarjı ses kalitesi iyi olsun. çok aşırı oyun oynamam ama fazla ısınma da olmasın isterim. sürekli mobil veri açık takılırım

0MG90

0MG90

Üye
Alabilirsen Z3 al

Bülent872

Bülent872

Üye
Samsung dan uzak dur Lg düşünebilirsin Sony Xperia ise Z1 veya Z3 arasında fark yok sadece tasarım farkı var Htc Desire la bakabilirsin

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Samsung dan uzak dur Lg düşünebilirsin Sony Xperia ise Z1 veya Z3 arasında fark yok sadece tasarım farkı var Htc Desire la bakabilirsin
aslında desire 820 de mantıklı geliyor bana. limit 1500 tl ne tavsiye edersin arkadaşım
yani e8 de tasarımı falan çok hoşuma gidiyor gerçekten. telin bir albenisi var yani
z2 de bir sürü şikayet falan okudum soğudum resmen. sesi de iyi çıkmıyormuş onun diyorlar :hmmm

Bülent872

Bülent872

Üye
820 ile e8 arasında kalsam az daha biriktirip e8 alırım özellik bakımından bir yana tasarımı gerçekten e8 güzel

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
0MG90

0MG90

Üye
peki arkadaşım z3 parelel ithalat güvenilir mi? ya da o paraya direk disbiritör garantili z2 veya e8 mi almalı??
Bende Z2'yi paralel aldım sorunum yok. Çekinmeden alabilirsin. Ben Bizdeuygun dan aldım.

Bülent872

Bülent872

Üye
Evet z2 şahsen Z3 ten daha hoş ve güzel özellik bakımından bir fark yok zaten ama farklılık istersen Htc gayet uygun

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Evet z2 şahsen Z3 ten daha hoş ve güzel özellik bakımından bir fark yok zaten ama farklılık istersen Htc gayet uygun
peki arkadaşım z2 alırsam z3 almadığım pişman olur muyum sence? ya da htc e8 nasıl??

Bülent872

Bülent872

Üye
Bak benim cebimde para vardı (küçük telefonlardan hoşlanırım) Z1 Compact ile Z3 Compact arasında kaldım 500tl lik bir fark var ve özellik olarak hiç bir fark yok sadece tasarım çevremde Sony Z olsun Z2,Z3 olsun hepsinden var z2dusunursen Z3 sıkıntı olmaz, her şey bir yana ben biraz farklılık isterim dersen e8 tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: gölgee_65
0MG90

0MG90

Üye
Z1 Compact'ta kasa açıklığı var ve gece çekimlerinde kameraya flaş çok kötü patlıyor. Bu Z3 Compact'ta düzeltildi.

Bülent872

Bülent872

Üye
Bu düzeltme için 500tl vermeye gerek yok ayrıca flaş kullanmıyorum kasa açıklığı hepsinde yok varsada kendim düzeltebilirim.

kemsaf

kemsaf

Üye
g3 beklentılerini fazlasıyla karşılacağını dusunuyorum veya m8 harman kadron olabir

Polymath

Polymath

Üye
Parelel aldiginda eline telefon gelir düzgünce fakat garantiye düşerse vah haline. Telefonun çöp olabilir. Oyuzden bunu göze almalisin...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bak benim cebimde para vardı (küçük telefonlardan hoşlanırım) Z1 Compact ile Z3 Compact arasında kaldım 500tl lik bir fark var ve özellik olarak hiç bir fark yok sadece tasarım çevremde Sony Z olsun Z2,Z3 olsun hepsinden var z2dusunursen Z3 sıkıntı olmaz, her şey bir yana ben biraz farklılık isterim dersen e8 tavsiye ederim
aslında farklılık olsun istiyorum ama htc arayüzü hoşuma gitmedi çok boğuk geldi bana bu yüzden çekimser davranıyorum :hmmm

Bülent872

Bülent872

Üye
İnan Sony arayüzünden daha iyidir. :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
İnan Sony arayüzünden daha iyidir. :)
peki e8 alırsam acaba 3 yıl güncel olarak kullanılır mı? sarjı falan nasıl acaba sony kadar iyi mi? arayüzü sıkıcı geliyor bana açıkçası ama tasarımı süper gerçekten. ama 2 gb ram ileride beni üzer diye düşünüyorum

Bülent872

Bülent872

Üye
Yok 2gb ram en az 4yıl gider, şarj konusunda Sony den iyisi yok internetım bütün gün H+ da 1gun çok ama çok rahat gidiyor. Sony nin iyi olduğu bir konu ise güncellemeler, güncelleme konusunda Türkiyede Google'dan sonra Sony geliyor Htc ise bu konuda pasif kalıyor.

Üst Alt