GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
İlk fırsatta upload edip PM atarım
yalnız telefonu formatladıktan sonra yedek aldın değimi. Telefonu formatlaman açılış ekranında google adresini girmeden es geçip telefon açılınca yedeği alman lazım. Aksi takdirde google hesabını vs herşeyini yedekler. Bu durumda kişisel verilerin umuma açık hale gelir. Aman he

• Beğen
Tepkiler: jotem173

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
yalnız telefonu formatladıktan sonra yedek aldın değimi. Telefonu formatlaman açılış ekranında google adresini girmeden es geçip telefon açılınca yedeği alman lazım. Aksi takdirde google hesabını vs herşeyini yedekler. Bu durumda kişisel verilerin umuma açık hale gelir. Aman he
Hmmm gmail açıktı herhalde :)
Hocam şu tar.a dosyalarını nasıl açmayı düşünüyorsun

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
tar dosyalarını winrar açıyor fakat uzantı değiştirip tekrar tar.a yapmak bana mantıklı gelmiyor yüklemede sıkıntı çıkarabilir. tar.a dosyalarını açmak için program araştırmam yada linuxta açmam lazım. Linux uyumlu bir dosya türü. Çünkü linuxta yanlış hatırlamıyorsam komutla tar.a dosyaları yüklenebiliyordu. Araştırmam lazım.
araştırdım java jdk bu iş için uygun program. windowsta komut ile çalışıyor. bu sitede ise isim değiştirerek 7z ile sorunsuz açılıp tekrar paketlendiği yazıyor. Fakat terciğim hala isim değiştirmeden yapmnak olacaktır.
vip nasıl işliyor. Misal bugün kargoya versem yarın ellerinde olur. yarın tamir edip kargoya verseler perşembe elimde. yazılanlara göre böyle peki ya pratikte? Çatlak için göndermeyi düşünüyorumda.

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
tar dosyalarını winrar açıyor fakat uzantı değiştirip tekrar tar.a yapmak bana mantıklı gelmiyor yüklemede sıkıntı çıkarabilir. tar.a dosyalarını açmak için program araştırmam yada linuxta açmam lazım. Linux uyumlu bir dosya türü. Çünkü linuxta yanlış hatırlamıyorsam komutla tar.a dosyaları yüklenebiliyordu. Araştırmam lazım.
araştırdım java jdk bu iş için uygun program. windowsta komut ile çalışıyor. bu sitede ise isim değiştirerek 7z ile sorunsuz açılıp tekrar paketlendiği yazıyor. Fakat terciğim hala isim değiştirmeden yapmnak olacaktır.
vip nasıl işliyor. Misal bugün kargoya versem yarın ellerinde olur. yarın tamir edip kargoya verseler perşembe elimde. yazılanlara göre böyle peki ya pratikte? Çatlak için göndermeyi düşünüyorumda.
Beimki 3 günde gidip geldi hocam hemde Elazığ dan

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
yani bugün göndersem perşembe gelir mi

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ya şimdi formu doldurdum formu göndere tıkladığımda kaydınız alınmıştır diyor ama çıktı alma seçeneği yok
ben cafeden aldım hem formu hemde onay sayfasını
olmadı ekran gorüntüğsünü al sonra çıktıya çevır

• Beğen
Lumia1520

Lumia1520

Üye
Güzel anlatım teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al, jotem173 ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabildiysek ne mutlu. yaklaşık 1700 kişi bakmış en az 100 kişi faydalanmıştır diye düşünüyorum ama geri dönüş olmuyor. Ayrıca ilgine ben teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve Lumia1520
Lumia1520

Lumia1520

Üye
yardımcı olabildiysek ne mutlu. yaklaşık 1700 kişi bakmış en az 100 kişi faydalanmıştır diye düşünüyorum ama geri dönüş olmuyor. Ayrıca ilgine ben teşekkür ederim
Ne demek! :) Sizler bize yardım ettikçe bizler buradayız. :)

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al ve jotem173
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile veya herhangi bir firma için Tüketici Hakem Heyeti başvuruları internetten e-devlet şifresi ile yapılabilmektedir. General Mobile veya herhangi bir firmanın resmi internet adresleri veya televizyonda yapılan reklamında yanıltıcı içerik bulunuyor ise (Misal Vip Servis) [email protected] adresine Reklam Özdenetim Kuruluna Şikayet edip hakkınızı arayabilirsiniz.

VİP servis hizmetini Telpa'ya sorduğumda VİP servisin kayıt alındıktan sonra başladığını ve bu kayıt süresinin 3 günü bulabildiği bildirildi. Şahsım adına yanıltıcı reklam için şikayette bulundum.

• Beğen
sebo7

sebo7

Üye
Büyüme var bide Nova daha yavaş orj laucnherden bide secenek tusu sorunu var orjinal launcherde yok sorun
Valla 1 ay orj laucher kullandim sonra novaya gectim nova on numara hava katti hiz konusunda orjinali 2 ye katlar bence

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
jotem173

jotem173

Üye
Valla 1 ay orj laucher kullandim sonra novaya gectim nova on numara hava katti hiz konusunda orjinali 2 ye katlar bence
Bncede orjinal daha iyi neyse de marttayız güncelleme yok

sebo7

sebo7

Üye
yani bugün göndersem perşembe gelir mi
Gonderme zamani kargo sirketi ve o anki yogunluga bagli benm kargo aksam ulasti ertesi gun islem goruyor diyordu bi sonraki gun ogle 2 de kargolandi. Sabah verilse ertesi gun elimde olurdu ve hafta sonuna denk geldigi icin 6 gun surdu. Sen pazartesi sabah erken verirsen pazartesi aksami ellerine ulasir sali tamir carsamba kargoya verilir persembe aksam yada cuma sabah elinde olur kesinlikle. Birde MNG ile gonder derim yurt ici yogun bi kargo o nedenle aksama oluo bazen...

• Beğen
Tepkiler: jeosalih ve jotem173
sebo7

sebo7

Üye
  • Beğen
Tepkiler: jeosalih ve jotem173
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu dün sp flash tool ile sıfırlayarak gönderdim. hem yeni rom atılmasını hem de çatlağın giderilmesini istedim. Bugün telpadan takip ettiğim kadarı ile parça değişti (anakart mı, yoksa metalik kısım mı, ikiside mi bilmiyom). Kalite kontrolden geçti teslimat bekleniyor yazıyor şuan ama kargo kısmı boş.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Telefonu dün sp flash tool ile sıfırlayarak gönderdim. hem yeni rom atılmasını hem de çatlağın giderilmesini istedim. Bugün telpadan takip ettiğim kadarı ile parça değişti (anakart mı, yoksa metalik kısım mı, ikiside mi bilmiyom). Kalite kontrolden geçti teslimat bekleniyor yazıyor şuan ama kargo kısmı boş.
Hocam anakart niye değişsinki çatlak için göndermedinmi :)

• Beğen
Tepkiler: jotem173, jeosalih ve sebo7
sebo7

sebo7

Üye
Kargo kodu yazarlar aksama ordan takip edersin [emoji4]

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Hocam anakart niye değişsinki çatlak için göndermedinmi :)
sp flash tool ile içini komple boşalttım ya belki yakmışımdır diye.
  • Yapılan İşlemler:Arızalı Parça Değiştirildi; Yazılım güncellendi.Test ok.;
  • Değişen Parçalar ( ARKA KASA ;DISCOVERY 2 -07B033) ;
yapılan işlem bunlar. çatlak için arka kasa değişmişte, DISCOVERY 2 -07B033 bu kısım ne bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve jotem173

Üst Alt