GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
twrpde format atam dedim format data yı seçtim. uyardı emimisin diye yes yazdım rom falan yok şuan telde:) türkçeleştirme bitti şuan yeniden paketliyorum bakem becerebildiysem artık.
ulan tam zamanında sigarada bitti aq ya :(

• Beğen
Tepkiler: jotem173

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
twrpde format atam dedim format data yı seçtim. uyardı emimisin diye yes yazdım rom falan yok şuan telde:) türkçeleştirme bitti şuan yeniden paketliyorum bakem becerebildiysem artık.
ulan tam zamanında sigarada bitti aq ya :(
:hehe:
bende yes yazmıştım ama galiba factory reset kısmına

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
hala imzalama ekranında yaw takıldımı ne jpart anlamadım. paketleyemedi bi türlü

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Aslında mağazada türkçe yapan bir pro vardı ismini hatırlayamadım

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
twrp hep hata verdi. çince recovery flashlayıp denicem şimdi
ne yaptıysam olmadı. komutla yüklemeye çalışıcam artık.:(
komut ile yükledim fakat ne türkçeleştirdiğim ne de orj miui v6 açılmıyor. sürekli açılış ekranında miui yazısı yanıp sönüyor. yani miui hayalleri şimdilik yıkıldı:) lolipop görünümlü romu bi deneyem bari (zate telefonun a. koymuş durumdayım ne kaybedemcikine)

• Beğen
jotem173

jotem173

Üye
twrp hep hata verdi. çince recovery flashlayıp denicem şimdi
ne yaptıysam olmadı. komutla yüklemeye çalışıcam artık.:(
komut ile yükledim fakat ne türkçeleştirdiğim ne de orj miui v6 açılmıyor. sürekli açılış ekranında miui yazısı yanıp sönüyor. yani miui hayalleri şimdilik yıkıldı:) lolipop görünümlü romu bi deneyem bari (zate telefonun a. koymuş durumdayım ne kaybedemcikine)
Bence telefonu kurtarmaya bak servislik olmasın 3 gün beklemek gerekiyor en az

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Bence telefonu kurtarmaya bak servislik olmasın 3 gün beklemek gerekiyor en az
Yok ya bişey olmaz konuyu boşuna açmadık ya ihtiyacım olan herşey konuda:) en kötüsü alcatel romu cmd den komut yazarak flashlarım üzerinede orj yedeği attım mı ohhh:)
evet arkadaşlar lolipop romda açılış ekranında kaldı :(
Ben okadar denedim açılmadı hiçbiri. Orjinal romu yükledim geri. Tavsiyem bulaşmayın hiç custom romlara

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve jotem173
jotem173

jotem173

Üye
Stock rom en iyisi bide bu cihaz da oyun oynarken dokunmatigin rezilligi belli oluyor samsung Tabletle oynuyorum süper telefon iğrenç 2 elle oynanan oyun oynayın

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Neyse hocam geçmiş olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve jeosalih
memo4535

memo4535

Üye
@jeosalih o verdigin yontemi denicem ama daha guncelleme veremediler

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu plus olan biri cwm yedeği alıp bana pm ile atsın. Root dosyalarını yedekten sileyim. Bi sorun olursaki olacağını sanmıyorum bu sefer değiştirimemiş yedek yüklenir
Normal discovery 2 de zaten yedeğin rootu sildiğinden eminim ben. Pluslar içinde çözüm bulmuş olalım. Hemde telefonu plus olanlar için bir kurtarma dosyası olsun.

• Beğen
Tepkiler: SAMSUN555555 ve jotem173
sebo7

sebo7

Üye
Bnm telefon bi gelmediki servise bile gitmemiş
ben ViP gönderdim 1 haftada anca geri geldi sen normal göndermişsin 1 ayı bulur gelmesi :)
nova launcher kullananlar şu duvarkağıdı büyüme olayını nasıl çözdünüz, bende ikidebir zoomluyor backraund uygulamasıda işe yaramıyor :ünlem:
@jeosalih

Büyüme kendi kendine mi oluyor bende bir sıkıntı yok arka plana kendi ayarlağım resmi koydum uzun suredir sıkıntısız duruyor:S

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve jotem173
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Discovery 1 de orijinal launcerde büyüme sorunu var. Çözüm için önce orijinal duvar kağıdını seçiyorsun ana ekrana dönüyon sonra ise kişisel duvar kağıdını seçiyon ve zoomlama kayboluyordu. Nova launcer ve 2 de ise yararmı bilmiyorum ama dene bi

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
jotem173

jotem173

Üye
Büyüme var bide Nova daha yavaş orj laucnherden bide secenek tusu sorunu var orjinal launcherde yok sorun

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

ecel227

Üye
Gorsel ekler misiniz ayrica bu rom 2 plusa olur mu

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Gorsel ekler misiniz ayrica bu rom 2 plusa olur mu
@ecel227 kardeş orj rom yedeği hariç konudakilerin hepsi discovery 2 ve plus için uyumlu. Fakat orj rom yedeği discovery 2 telefondan alındı ve sorunsuz yükleniyor. Fakat benim bildiğim kadarı ile plus telefonu olan biri recoveryden yüklemeyi denemedi daha. Konuya şuanda yaklaşık 1700 kişi bakmış yükleyen olduysada geri bildirim gelmedi. Sen denemek ister isen lütfen sonucu yazki diğerlerine ya tavsiye edelim yada uyaralım. Görsel kısmına gelince orj rom zaten şuan kullanılandan bi farkı yok ki yani kanımca görselede gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
@jeosalih plustan clockworkmod aldım ama birtürlü upload etme şansı bulamadım , hem bazı su dosyalarınıda silmiştım

• Beğen
Tepkiler: jotem173 ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
@jeosalih plustan clockworkmod aldım ama birtürlü upload etme şansı bulamadım , hem bazı su dosyalarınıda silmiştım
bi ara upload edersen yedek içerisinden root dosyalarını tek tek silmek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü diğer türlü dosyaların tamamı silinemeye bilir. Silmeye başlandığında root yetkisi kalkacağından silme başarısız olabilir. Ama yedewk içerisinden silmek daha garanti ve güvenli geldi bana. Bi sorun olsa bile root dosyaları silinmemiş yedek geri yüklenir ve sorun ortadan kalkar.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bi ara upload edersen yedek içerisinden root dosyalarını tek tek silmek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü diğer türlü dosyaların tamamı silinemeye bilir. Silmeye başlandığında root yetkisi kalkacağından silme başarısız olabilir. Ama yedewk içerisinden silmek daha garanti ve güvenli geldi bana. Bi sorun olsa bile root dosyaları silinmemiş yedek geri yüklenir ve sorun ortadan kalkar.
İlk fırsatta upload edip PM atarım

• Beğen

Üst Alt