twrpde format atam dedim format data yı seçtim. uyardı emimisin diye yes yazdım rom falan yok şuan teldetürkçeleştirme bitti şuan yeniden paketliyorum bakem becerebildiysem artık.
ulan tam zamanında sigarada bitti aq ya![]()

lolipop görünümlü romu bi deneyem bari (zate telefonun a. koymuş durumdayım ne kaybedemcikine)Bence telefonu kurtarmaya bak servislik olmasın 3 gün beklemek gerekiyor en aztwrp hep hata verdi. çince recovery flashlayıp denicem şimdi
ne yaptıysam olmadı. komutla yüklemeye çalışıcam artık.
komut ile yükledim fakat ne türkçeleştirdiğim ne de orj miui v6 açılmıyor. sürekli açılış ekranında miui yazısı yanıp sönüyor. yani miui hayalleri şimdilik yıkıldılolipop görünümlü romu bi deneyem bari (zate telefonun a. koymuş durumdayım ne kaybedemcikine)
Yok ya bişey olmaz konuyu boşuna açmadık ya ihtiyacım olan herşey konudaBence telefonu kurtarmaya bak servislik olmasın 3 gün beklemek gerekiyor en az
en kötüsü alcatel romu cmd den komut yazarak flashlarım üzerinede orj yedeği attım mı ohhh

Aynen yaa@jeosalih o verdigin yontemi denicem ama daha guncelleme veremediler
ben ViP gönderdim 1 haftada anca geri geldi sen normal göndermişsin 1 ayı bulur gelmesiBnm telefon bi gelmediki servise bile gitmemiş

nova launcher kullananlar şu duvarkağıdı büyüme olayını nasıl çözdünüz, bende ikidebir zoomluyor backraund uygulamasıda işe yaramıyor
@jeosalih
@ecel227 kardeş orj rom yedeği hariç konudakilerin hepsi discovery 2 ve plus için uyumlu. Fakat orj rom yedeği discovery 2 telefondan alındı ve sorunsuz yükleniyor. Fakat benim bildiğim kadarı ile plus telefonu olan biri recoveryden yüklemeyi denemedi daha. Konuya şuanda yaklaşık 1700 kişi bakmış yükleyen olduysada geri bildirim gelmedi. Sen denemek ister isen lütfen sonucu yazki diğerlerine ya tavsiye edelim yada uyaralım. Görsel kısmına gelince orj rom zaten şuan kullanılandan bi farkı yok ki yani kanımca görselede gerek yok.Gorsel ekler misiniz ayrica bu rom 2 plusa olur mu
bi ara upload edersen yedek içerisinden root dosyalarını tek tek silmek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü diğer türlü dosyaların tamamı silinemeye bilir. Silmeye başlandığında root yetkisi kalkacağından silme başarısız olabilir. Ama yedewk içerisinden silmek daha garanti ve güvenli geldi bana. Bi sorun olsa bile root dosyaları silinmemiş yedek geri yüklenir ve sorun ortadan kalkar.@jeosalih plustan clockworkmod aldım ama birtürlü upload etme şansı bulamadım , hem bazı su dosyalarınıda silmiştım
İlk fırsatta upload edip PM atarımbi ara upload edersen yedek içerisinden root dosyalarını tek tek silmek daha mantıklı geliyor bana. Çünkü diğer türlü dosyaların tamamı silinemeye bilir. Silmeye başlandığında root yetkisi kalkacağından silme başarısız olabilir. Ama yedewk içerisinden silmek daha garanti ve güvenli geldi bana. Bi sorun olsa bile root dosyaları silinmemiş yedek geri yüklenir ve sorun ortadan kalkar.