jeosalih
Üye
Alır güncelleme. SP flash tool yayınlamak hata idi. Sorun bende. Fakat recoveryden yüklemek tamamen risksiz. Güncelleme alacağından eminim o yedeğinÇift Hatlı root lamadim babamda telefon vermiyor artık o kullanıyor
Alır güncelleme. SP flash tool yayınlamak hata idi. Sorun bende. Fakat recoveryden yüklemek tamamen risksiz. Güncelleme alacağından eminim o yedeğinÇift Hatlı root lamadim babamda telefon vermiyor artık o kullanıyor
Evet denedim çalışıyor. Fakat recovery açıkken takarsan görmüyor. Telefon kapalı iken takıcaksın otgyi sonra recovery menüyü açıcaksın ozaman görüyor.Oha otg demi çalışıyortwrp çıkmış haberimiz yok
![]()
Neyse şu güncelleme gelince duruma göre güncelleme alırsa root yapmamEvet denedim çalışıyor. Fakat recovery açıkken takarsan görmüyor. Telefon kapalı iken takıcaksın otgyi sonra recovery menüyü açıcaksın ozaman görüyor.
Bir güncelleme gelsinde onu hallederiz rootu kaldırıp yedek alırızBide plus telefonu olan rootsuz biri Çince recoveryden yada son yüklediğim ing recoveryden yedek alsa onların sorunu da çözülürdü

Twrp çalışıyor tabi ki de. Bu konuda denemediğim hiç bir şeyi paylaşmadım. Lolipop romu kimse denemedi daha onun için konuda yok. Sadece sana PM attım denicem dedin diyeTwrp çalışıyor mu arkadaşlar lollipop romu deneyen varmi
Sen şükret daha. Discovery 1 de KitKat için 10 ay beklemiştik. Elite 1 seneyi geçti hala KitKat yok.En son ocakta geldi mart olmuş güncelleme yok rezillik
Androdi 5.0.2 çıktı biz daha 4.4.2 deyizSen şükret daha. Discovery 1 de KitKat için 10 ay beklemiştik. Elite 1 seneyi geçti hala KitKat yok.
sen daha çok beklersin vip ile gönderecektin 1 ay gelmez şimdiBnm telefon bi gelmediki servise bile gitmemiş
Vip ilede enaz 3 gün sürersen daha çok beklersin vip ile gönderecektin 1 ay gelmez şimdi
Kolay gelsin hocammiui sitesi v6 romu tekrar yayınlamış. şuan indiriyorum deneyeceğim. izlenimlerimi ve sonuçları buraya yazarım. eğer sıkıntı yoksa konuya ekleceğim

Onu nasıl yaptın hocamtelefona hard formattanda öte yaptım. içinde hiç rom yok şuandaha miui yüklemedim türkçeleştiriyom becerebilirsem
söylede yanlışlıkla yapmayalım