jeosalih
Üye
en azından karı gibi çanta taşımıyorsundur (benim gibi).kılıf iyidir hocam bazen bende kullanıyorum, kullanınca çıkarıyorum

en azından karı gibi çanta taşımıyorsundur (benim gibi).kılıf iyidir hocam bazen bende kullanıyorum, kullanınca çıkarıyorum

Çanta şimdilik yok hocam ama neden olmasınen azından karı gibi çanta taşımıyorsundur (benim gibi).![]()

aklıma gelen başka birşey yok vallaha12 uygulama var hepsinide engellemiştim zaten
sen müsait olunca upload et şu yedeğini çözeriz plusların sorununu da.Bi güncelleme gelsinde bende göndericem çatlak için hem belki kapağıda siyahıyla değişirler bir umut
Şu an zamanım varda upload etme şansım yok ne wifi var nede ethernet ceptekide kotalı o yüzdensen müsait olunca upload et şu yedeğini çözeriz plusların sorununu da.
Pittceh üyeliği üye olunmuyor zor imkansız güncelleme halen yokBirinizin pittech üyeliği varsa özelden pm atsın hesabını yawYeni birşeyler buldum sanırım.
Bu adamlar pazarlama özürlü zaten. 4-5 içeriği olan bir kaç ayda bir güncelleme vereceğine, tek içerikli sık güncelleme verseler satışarı patlar.Pittceh üyeliği üye olunmuyor zor imkansız güncelleme halen yok
10 dakika most wanted oyna gör ısınmayı, normal kullanımda fazla ısınma olmaz zatenTelefon servisten geldiğinden beri ısınma hissetmedim root yok)
Pes 12 oynadım mc4 oynadım hissetmedim neyse NFS most wanted indirip denerim bir ara10 dakika most wanted oyna gör ısınmayı, normal kullanımda fazla ısınma olmaz zaten

Fotoraflar uygulamsi devre dışı ydi neyse fabrika ayarlarına döndüm çoktanFotoğrafların çift görülme sebebi fotoğraflar uygulaması. Galeri değil he karıştırma. Fotoğraflar uygulaması google plusa bağlı. Yedekleme sırasında hata olduğunda çift gösterir. Ayarlarına bak yalnızca şarjda ve Wi-Fi seç. Yada yedwklemeyi kapa
Discovery 2 üzerine konular var ama gözükmüyor üyelik lazımNeler var arkadaslar hayirdir pittech de ne var