Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben samsung ve android konularında çok geri kalmışım. S6 edge yi almak farz oldu. Bir şey daha soracağım. Lumia da mesaj yazarken klavyenin üst tarafında bana kelime öneriyor. Bu sayede hızlı mesaj yazabiliyorum. Android de bu özellik var mı. Birde Windows Phone da cortana apple da siri var. Androidde sesli asistan var mı ?
Samsung'un kendi klavyesinden iyi Türkçe tahmin yapan bir klavyeye rastlamadım. Bir süre sonra senin kelimelerini de çıkıyor. Samsungta S-VOİCE var. Türkiyede desteklenmesede bütün android cihazlarda google now var.

byAndroid

byAndroid

Üye
SwiftKey klavye nin üstüne tanımam tema desteğiyle müthiş

jotem173

jotem173

Üye
Samsung orjinal klavye süper tablette

technocu1

Üye
Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Samsung telefonlarda birini aramak istediğinizde yada arayan kişiye telefonu açmak için yana doğru kaydırıldığını görüyorum. Bu yana doğru kaydırma olayı yerine dokunarak cevap verme özelliği gibi bir özellik var mı
Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Samsung telefonlarda birini aramak istediğinizde yada arayan kişiye telefonu açmak için yana doğru kaydırıldığını görüyorum. Bu yana doğru kaydırma olayı yerine dokunarak cevap verme özelliği gibi bir özellik var mı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Yok sanırım neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsun?

technocu1

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Üzerine tıklayarak da arayabilirsin ama açarken mecbur kaydirmalisin

technocu1

Üye
Anladım teşekkürler alışacaz artık androide. Kolay değil Windows Phone dan androide geçmek. Belli bir oryantasyon süreci mutlaka yaşayacağız.

The Pancar

The Pancar

Üye
Kulağımıza götürsek aramazmı ?

PriZm

PriZm

Üye
Note 4 ve üzeri cihazlarda mevcut.

PriZm

PriZm

Üye
Yani s6 edge için mümkün mü ?
Evet ancak arkadaşların dediği gibi Android'den bahsediyoruz, sistemin beğenmediğin neredeyse herşeyini root olmadan değiştirebilirsin. Yani fazla takılma bunlara cihazda yoksa bile illa bir çözümü vardır.

• Beğen
Tepkiler: technocu1 ve B.A.R.O.N

ArMaGeDdOn_87

Üye
benimde merak ettiğim bişey var aslında bunun için konu açmak gerekir ama şimdilik burdan deneyimli kullanıcılardan cevap alabilirim sanırım,WP forumunda sıkça dile getirilen android işletim sisteminde kasma vs gibi olumsuz durumlar var mı ?

Koradam

Üye
benimde merak ettiğim bişey var aslında bunun için konu açmak gerekir ama şimdilik burdan deneyimli kullanıcılardan cevap alabilirim sanırım,WP forumunda sıkça dile getirilen android işletim sisteminde kasma vs gibi olumsuz durumlar var mı ?
Art ile bu olay rafa kaldırıldı zaten abartildigi kadar yok

yunus486

yunus486

Üye

Yok. Olsa bile o kadar degil ve bunlarda uygulamlarin daha işletim sistemine tam optimize edilemediginden.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
galaxy s6 iphone 6plus video test
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt