Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

baleria

Üye
Kurulumu tamamliyormusun kurulum tamamlanmadan yüklerken açmaz .

baskahmet

baskahmet

Üye
hocam ben fixi kurunca telefon açılmıyor yani masa üstü gelmiyor. şuan o yüzden tekrar romu yüklüyorum. ilk sayfadaki diğer dosyaları yükleyince açılıyor sorun ne olabilir?
Sadece romu yükle tel açılsın sonra fix yükle aynı şeyi bende yaşadım

cebimci

Üye
Kurulumu tamamliyormusun kurulum tamamlanmadan yüklerken açmaz .
hocam ilk romu yüklüyorum telefon açılıyor daha sonra telefonu kapatıp recovey menüden sırayla v3.1_9190_tr_fix.zip -- systemui_status_icon.zip -- v3.1_9190.zip -- Samsungw_53.zip dosyalarını yüklüyorum ama telefon açılmıyor. en az 30 dk bekledim açılmadı bende yeniden romu kurdum ve şuan sadece fix dosyasını kuruyorum
evet şuan açıldı oldu. şimdi diğer dosyalarıda yüklemem gerekiyor mu ?

baleria

Üye
Sadece v3.1_9190.zip olanı kur .
hocam ilk romu yüklüyorum telefon açılıyor daha sonra telefonu kapatıp recovey menüden sırayla v3.1_9190_tr_fix.zip -- systemui_status_icon.zip -- v3.1_9190.zip -- Samsungw_53.zip dosyalarını yüklüyorum ama telefon açılmıyor. en az 30 dk bekledim açılmadı bende yeniden romu kurdum ve şuan sadece fix dosyasını kuruyorum
evet şuan açıldı oldu. şimdi diğer dosyalarıda yüklemem gerekiyor mu ?
Hayır başka bişey kurma ayarlarını yap kullanmaya basla7

cebimci

Üye
Sadece v3.1_9190.zip olanı kur .

Hayır başka bişey kurma ayarlarını yap kullanmaya basla7
renk sorunu var ama. uygulamaya girince hani bildiri ekranı geliyor ya orda yazan yazılar okunmuyor. mesela etkin uygulamalar bölümüne girince orda ne kadar ram yazdığı görunmuyor. ne yapmam lazım?

cebimci

Üye
O sorun genel bir sorun gitmez.
anladım hocam. neyse artık bi kaç gün bu romu kullanayım sonra sizin kullandığınız roma bakıcam. oda olmadı orjinale geçerim
herşey için hepinize çok tsk ederim

baleria

Üye
söyledigin sorunun düzeltmek için çok çabaladim ama olmadı en sonunda v2.5 olan dosyanın framework ve secsetting apk larını aldım renk beyaz değil ama daha iyi oldu .

baskahmet

baskahmet

Üye
söyledigin sorunun düzeltmek için çok çabaladim ama olmadı en sonunda v2.5 olan dosyanın framework ve secsetting apk larını aldım renk beyaz değil ama daha iyi oldu .
V2.5 in veya v3 ün dosyaları ploikiye olurmu buda 4.4.2 ve s5 rom

cebimci

Üye
ya bu süekli interneti kesiyor. uygulama indiriyorum biraz iniyor sonra yine kesiyor bu niye böyle. birde şarj çok gidiyor. romu yüklediğimde 70 de idi daha 20 dk olmadı 49 a indi :D

baleria

Üye
Olma ihtimali var tabi lib dosyalarına ihtiyaç duymadığı sürece uygulamaların.

baskahmet

baskahmet

Üye
baskahmet

baskahmet

Üye
ya bu süekli interneti kesiyor. uygulama indiriyorum biraz iniyor sonra yine kesiyor bu niye böyle. birde şarj çok gidiyor. romu yüklediğimde 70 de idi daha 20 dk olmadı 49 a indi :D
Kısacası rom sorunlu

baskahmet

baskahmet

Üye
elimde var hocam indirdim yükliycem şimdi
Yüklemeden önce recoveryden

Wipe data, wipe cache, advanced bölümünden wipe dalvik cache, mounst and storage bölümünden format system ve format data yapıp kurun ki tam verim alasınız..

baleria

Üye
Temiz kurulum yapamamissindir .
Benim hiç sorunum yok tıkır tikir.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

cebimci

Üye
Yüklemeden önce recoveryden

Wipe data, wipe cache, advanced bölümünden wipe dalvik cache, mounst and storage bölümünden format system ve format data yapıp kurun ki tam verim alasınız..
format system yapınca tele ait sdkart var ya hani işte ona romu atıyorumda dosyayı silmesin ? yani hafıza karta atmıyorum romu