Haber WP8.1 Update2 (GDR2) Güncellemesine İlişkin Haber ve Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
kastettiğim tam olarak o diil, benim söylemek istediğim dolar artışından dolayı üreticininde bazı kalemlerde maliyeti düşüyor aslında yani 100 dolar maliyeti olan bir ürün 95 dolara mal oluyor, ama satış fiyatına pek yansıtmıyorlar. ayrıca bu kur artışlarında hemen yapılan fiyat ayarlamaları fırsatçılıktır ve bence başkada mantıklı bir açıklaması yok. ayrıca sizin baktığınız pcdeki artışın kurdan kaynaklı olduğunu nasıl çıkarttınız? fiyatı düşen bir sürü ürün var. ayrıca ürüne özel bir artış olamazmı?

Saçmalıyorsun arkadaşım dolar artarsa kdv ye etki eder kdv artarsa fiyat artar Tüm dünya da dolar aynı değil saçmalamışsın cidden en yakın eski bir Türk ülkesi olan Bulgaristan, neden ps4 600-800₺ arasında? Yada Türkmenistan aynı şekilde , neden Jim Beam bizde 110₺ iken onlarda 40Lira işte ülkenin ekonomik değerlerine göre ülkeden ülkeye değişiyor yakında dolar , Euro yerine döviz borsasınds bence Yen ( ) para birimini göreceğiz , çünkü borsa sahibi yakında çin olacak 5 yıl falan alabilir ama bu , bence %55 bir ihtimali var
Yani demek istediğim dolar euro artarsa fiyat artar bu fiyatın artması tüketiciye zarar dağıtıcıya eski üründen kâr ettirir ama telefon firmasının ne kârı ne zararı olur avrupada da 100$ kar yapıyorsa Türkiye de de 100$ kâr yapar anlatabildim mi ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Verseler de, vermeseler de çokta tın diyorum. Wp10 bekliyoruz açıkçası. Beta hazır olunca Lumia cihaz alıp kuracağım nasılsa.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Verseler de, vermeseler de çokta tın diyorum. Wp10 bekliyoruz açıkçası. Beta hazır olunca Lumia cihaz alıp kuracağım nasılsa.

Bilmiyorum tabi ama eğer lumia iyi bir amiral gemi yapar da eylül gibi piyasaya dağıtır ise belkide win 10 sürümü ile birlikte verir

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: braayn, zaakaan ve bulutsuzgece
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sonunda bluetooth klavyede gördük Lumia'da.

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: braayn ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yakında gdr2 pfd'a geliyor. tabi o yakında ne kadar yakında o da ayrı bir merak konusu :) biz hala Denim bekleyelim o da bambaşka bir konu :dry:

• Beğen
Tepkiler: byibo ve braayn
braayn

braayn

Üye
Gdr2 de prv geliyor bunun da kararlı sürümünü bekleyeceğim :) no beta rahat kafa :)

• Beğen
Tepkiler: versino2 ve kamil5028347
braayn

braayn

Üye

bir lumiası olsaydı böyle bir sıkıntıya girmezdi :) neyse yeri değil k.bakmayın arada gülmekte lazım

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ceza87
Bay H

Bay H

Üye
Tabi aşağıdaki görselde bulunan özellikler gelir mi bilinmez.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, braayn ve kamil5028347
dakamon

dakamon

Üye
Tabi aşağıdaki görselde bulunan özellikler gelir mi bilinmez.

Gözüme bir şey takılmadı. Şu an telefonum elimde değil karşılaştıramıyorum :)

ON9

ON9

Üye
Mouse işareti var ekranda. Özellikten kasıt o galiba

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Gözüme bir şey takılmadı. Şu an telefonum elimde değil karşılaştıramıyorum :)
varsayılan mesajlaşma uygulamasını seçme ve
Titreşim ayarı (sessizdeyken ve normal moddayken titreşmesi olayı) eklenmiş

Ama bunlar çok eski görseller uzun zamandır ortada dolaşıyor.

• Beğen
Tepkiler: byibo ve Rainesto
dücane

dücane

Üye
GDR 2 ile gelmesi beklenen "double tap to put to sleep". Yani "double tap to wake" in tam tersi. Iki defa ekrana tiklayinca acilan ve iki defa tiklayinca kapanan ekran. Kapanmasi icin alttaki butonlarin kismina tiklamak gerekiyor galiba

• Beğen
Tepkiler: braayn, suyunsesi, Esendağlı ve 5 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
GDR 2 ile gelmesi beklenen "double tap to put to sleep". Yani "double tap to wake" in tam tersi. Iki defa ekrana tiklayinca acilan ve iki defa tiklayinca kapanan ekran. Kapanmasi icin alttaki butonlarin kismina tiklamak gerekiyor galiba

Ben şimdiden bir deneme yapayım dedim ama yemedi:)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Orada sanırım yalnız çift tıkla uyutma değil navigasyon tuşlarının bildirimini kapatma yazıyor galiba
Ben şimdiden bir deneme yapayım dedim ama yemedi:)
Yemez çünkü görseldeki telefon Windows Phone 8.1 Update 2 yüklü Microsoft Lumia 640 XL

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt