iyi bakalımSarja taktigim an SS aldım ondan [emoji1] [emoji1]

Güzel
İphone 6

5/5S? Sonuç iyi gibi görünüyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5 kardeş yeni aldım takasla değişimden gelen bi cihaz işte iphpne 5s ile takaslamayı düşünüyodum ama şimdi bakınca iphpne 5s bile 2 senelik cihaz durumuna düşüyor öyle üste 300-400 vere vere hep bi alt model alacağıma bir bir buçuk sene kullanıp 2016 ya kadar kullanıp 2016 da iphone 6s almak daha mantıklı geldi5/5S? Sonuç iyi gibi görünüyor.
Sen bilirsin bence de öyle daha iyi.5 kardeş yeni aldım takasla değişimden gelen bi cihaz işte iphpne 5s ile takaslamayı düşünüyodum ama şimdi bakınca iphpne 5s bile 2 senelik cihaz durumuna düşüyor öyle üste 300-400 vere vere hep bi alt model alacağıma bir bir buçuk sene kullanıp 2016 ya kadar kullanıp 2016 da iphone 6s almak daha mantıklı geldi
Daha iyi süre alanlar var çok iyi değil bu6+ fena değil

Arkadaş hep oyun oynamış yalnız ? Face ve Whatsapp'ta cabasıDaha iyi süre alanlar var çok iyi değil bu![]()

Benim arkadaşta da var o %50 ile 6 saat alıyorArkadaş hep oyun oynamış yalnız ? Face ve Whatsapp'ta cabası![]()
%50 şarj ile 6 saat oyun oynamıyor ama de mi ?Benim arkadaşta da var o %50 ile 6 saat alıyor

Ben %80 olduğunda şarj 2 saate yakın alıyorum baya. 1 saat 55 dakika falan filan ama seninde iyiymişSanırım en iyi şuan için benim babacanlarımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben %80 olduğunda şarj 2 saate yakın alıyorum baya. 1 saat 55 dakika falan filan ama seninde iyiymiş
Tam bilmiyorum orasını%50 şarj ile 6 saat oyun oynamıyor ama de mi ?![]()

Kolay gelsin biraderimEyvallah canım babacanım ben Windows,Linux ve cep telefonu üzerinden çalışmalar yapıyorum kısa zamanda çalışmalarımı paylaşacağım az işlerim var onların bitmesini bekliyorum hata google Arama motoruna shadow-mavi ve shadow-mavi tht bu iki nick yaz google ye daha iyi anlarsın babacanım

Öyle bir telefon olamaz heralde 6 saat oyun oynayıp %50 şarj götürecek. Olursa ben de alıcamTam bilmiyorum orasını![]()