Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

Sponsorlu Bağlantılar

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Mümkün olduğu kadar %20'nin altına düşürmem şarjı. O yüzden genelde 17 saat beklemede ve 6 saat kullanımda oluyor.
Cihaz nedir? Bende %10 altına düştüğü gibi takar full olunca alırım her zaman 0.5-1 saat 3G gerisinde 2G akşam eve gidene kadar %30 şarj kalıyor beni de 5-6 saat götürüyor. [emoji5]️

Türe

Türe

Üye
Cihaz nedir? Bende %10 altına düştüğü gibi takar fu ll olunca alırım her zaman 0.5-1 saat 3G gerisinde 2G akşam eve gidene kadar %30 şarj kalıyor beni de 5-6 saat götürüyor. [emoji5]️

iPhone 6. Oyun oynamazsam Wi-Fi ya da 3G farketmiyor aynı süreyi görüyorum.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6. Oyun oynamazsam Wi-Fi ya da 3G farketmiyor aynı süreyi görüyorum.
Hmm bende 5 var oyun oynamadan bu Süreyi alıyorum [emoji52] Çoğunlukla 5:30 saat oluyor eğer Wi-Fi olursa 6:30-7 saat görüyorum

Türe

Türe

Üye
Hmm bende 5 var oyun oynamadan bu Süreyi alıyorum [emoji52] Çoğunlukla 5:30 saat oluyor eğer Wi-Fi olursa 6:30-7 saat görüyorum
Bana kalırsa iOS 9 çıktığında yüklememelisin. Yoksa hem şimdiki performansı hem de batarya süresini alamazsın gibime geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Bana kalırsa iOS 9 çıktığında yüklememelisin. Yoksa hem şimdiki performansı hem de batarya süresini alamazsın gibime geliyor.
Katılıyorum, 8'e geçmek bile bi hataydı zaten :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
Benim iOS'deki güncelleme taktiğim tek güncellemedir sonra zaten yavaşlatıyorlar. :ehe
Güzel taktik ama ben çok meraklı olduğum için ve tam 7.1.2'ye döneceğim an imzasının kapanması beni yıktı :D

Türe

Türe

Üye
Güzel taktik ama ben çok meraklı olduğum için ve tam 7.1.2'ye döneceğim an imzasının kapanması beni yıktı :D

4 yıl aradan sonra tekrar iOS'e dönünce çoğu bilgimi unuttum ama hatırladığım kadarıyla imzalar açıkken kayıt alınıp daha sonra dönüş yapılabiliyordu değil mi ? :hmmm

H0lligan

Üye
zamaninda bir ipodtouch 4üm vardı sarjda kullansam elimi yakiyordu kullanmayincada 1saat gidiyordu anca :D birde size de hic oluyormu mesela sarj 50 biraz kullandiniz 45 oldu sonra kitlediniz aldiginizda 46 ben bunu ipod 2-3-4 de gordum de acaba hepsindemi var :hmmm

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
4 yıl aradan sonra tekrar iOS'e dönünce çoğu bilgimi unuttum ama hatırladığım kadarıyla imzalar açıkken kayıt alınıp daha sonra dönüş yapılabiliyordu değil mi ? :hmmm
Hayır o 4'te vardı en son sanırım :D
zamaninda bir ipodtouch 4üm vardı sarjda kullansam elimi yakiyordu kullanmayincada 1saat gidiyordu anca :D birde size de hic oluyormu mesela sarj 50 biraz kullandiniz 45 oldu sonra kitlediniz aldiginizda 46 ben bunu ipod 2-3-4 de gordum de acaba hepsindemi var :hmmm
Bence sizin kullanımınızla ve şarj edişinizle alakalı

H0lligan

Üye

sarj edis derken ? telefoncuyuz yani kandirilma durumu yok sarj aleti konusunda orjinal alet ama hem 2 hem 3 hem 4 hatta yeni hatirladim 1de gecmisdi zamaninda elime hepsinde ayni durum var sarj artma konusunda ama sarjin cabuk bitmesi birtek 4de vardi ios6 ydi zaten 7mi 8mi ne cikdigi siralar verilen son guncellemeyi atmisdim ama hic fark etmemisdi

Türe

Türe

Üye

En son 4 kullanmıştım baya geride kalmışım :ehe

Batarya'da sıkıntı vardır muhtemelen.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye

Bazı cihazlarda oluyor. Ben de karşılaştım ama cihazım apple değildi :))

relax.tr

relax.tr

Üye
8.3 de full Kullanımda 7-8 saat şarj süresi alırken 8.4.1 ile beraber 5 saatleri zor görür oldum umarım 9 ile düzeltirler bunu

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Baranbaris

Üst Alt