korsan638
Üye
O zaman normal
Ama en azından bi 5 saat kullanım olmalıydı bence.Dün Film izledim 2 tane ve jailbreak var.Düşğk olması normal gibi gözüküyor.
Aynen şaşırdım ben iphone 5 le 5-6 saaat kullanım alıyorum tabi uçak modunda bırakmıyorum senin gibiKötü [emoji107] ben bile iPhone 5'le 6 saat Kullanım alıyorum. Bir iPad için çok az

Aynen şaşırdım ben iphone 5 le 5-6 saaat kullanım alıyorum tabi uçak modunda bırakmıyorum senin gibi![]()
dRecordmyscreen den video çekiyorum.Ve bedava oyun falan kuruyorum.Vardı aslında Zeppelin, cylinder falan da baya kasmaya başladığından kaldırdım.Ama en azından bi 5 saat kullanım olmalıydı bence.
Ayrıca hiç tweak yok gibi niye jb kullanıyorsun ki?
Bedava oyun jbsiz de olur normale geç benceRecordmyscreen den video çekiyorum.Ve bedava oyun falan kuruyorum.Vardı aslında Zeppelin, cylinder falan da baya kasmaya başladığından kaldırdım.

kullanabilmen lazım aynı şarj cihazı aslında şaşırtıcıİphone 6 nın şarj cihazini iphone 5te kullanamiyorum. cihazımda mi problem var acaba

GüzelBen ipad 4 ü ilk fulluyorum ,
Her gün 5 saat felan desen ortalama bikaç günü çıkarıyor![]()

Ben ipad 4 ü ilk fulluyorum ,
Her gün 5 saat felan desen ortalama bikaç günü çıkarıyor![]()

Süper o zaman [emoji16][emoji106]Bikaç dediğim 5-6 gün![]()
İpadler onlar şarj ipadlerde böylebu iki gün nasıl oldu telefonunuza yaptığınız ayarlar ne arkadaşlar ?

Yani ama dikkatli kullanırsan bekleme süresini aynen alabiliyorsun mesela bu benim iPhone 5 [emoji5]️İpadler onlar şarj ipadlerde böyle![]()
Fişe niye taktınYani ama dikkatli kullanırsan bekleme süresini aynen alabiliyorsun mesela bu benim iPhone 5 [emoji5]️
Mailler anında geliyor arkaplanda 3-4 uygulama yenileniyor ve 5-10 uygulama konum kullanıyor. 3G yok sadece Wi-Fi
öyle kullanımda alınır tabi ya bende 3g bütün gün açık çoğu uygulama konum kullanıyo 5 6 tane kendini yenileyen var
ama bir günü çıkarıyorum rahatcaSarja taktigim an SS aldım ondan [emoji1] [emoji1]Fişe niye taktınöyle kullanımda alınır tabi ya bende 3g bütün gün açık çoğu uygulama konum kullanıyo 5 6 tane kendini yenileyen var
ama bir günü çıkarıyorum rahatca