JB olmasına rağmen iyi sonuç

iOS özelleştirilemez diyenlere gelsin ayrıcaJB olmasına rağmen iyi sonuç![]()

Ben jbsiz kullanıyorum [emoji57][emoji111][emoji106]Jb siz ios şekersiz çaya benzer![]()
Bi dene çok zevkliBen jbsiz kullanıyorum [emoji57][emoji111][emoji106]
Bana göre değil JB hoşlanmıyorum kullanınca Apple'a ihanet ediyormuş gibi hissediyorum çünkü [emoji23]

Türkiye sürümü mü sıkıntılı acabaDaha iyi süre alanlar var çok iyi değil bu![]()

Sade halini tercih ederimiOS özelleştirilemez diyenlere gelsin ayrıca![]()

Denedim ama sarmadı beni :\Bi dene çok zevkli![]()
BilmiyorumTürkiye sürümü mü sıkıntılı acaba![]()
![]()

BendeSade halini tercih ederim![]()
dUDİD kaydim var beta falan kullanıyorum bana gitmiyor güncelleme yüklemek için beklemek uğraşmak falanSırf şu smarttap için yapılır be yanına bide tvlocker pro![]()
genellikle whatsapp kullandım oyun oynamam telefonumda , 3gyi arasıra kullandım ama işimi gördükten sonra kapadım cihaz iphone 5Süper kullanım nasıl neyi ne kadar kullandın? Cihaz ne?
Tak çıkar filan mı yaptın ? Yoksa şarkı mi dinledin çok ? Bu değeri iPhone 6, 6+ bile zor yapıyor.

bu sürüm 8.1.3 ten önceydi sanırımSürüm 8.2 mi ?
Mükemmel kullanım almışsın benim bile rekorum 7 saatgenellikle whatsapp kullandım oyun oynamam telefonumda , 3gyi arasıra kullandım ama işimi gördükten sonra kapadım cihaz iphone 5
sadece yol süresince müzik dinledim 30-40 dk o sürede 3g açık değildi parlaklık en düşük seviyedeydi tak çıkar yapmadım zaten yapıldığında görünüyor 6+ olsa bunun 2 katını çıkartırım heralde
bu sürüm 8.1.3 ten önceydi sanırım