Karşılaştırma iOS Cihazlarımızın şarj durumlarını paylaşalım!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sizi bilmem de ben iPad 2 mi ilk çıktığı yılda almıştım belki batarya eskimiştir bilemiyorum orasını ama iOS 7 den pek bi artisi yok hele ki iOS 6 ya göre :(

avast

avast

Üye

rapperengo

rapperengo

Üye

İphone 6

Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
5/5S? Sonuç iyi gibi görünüyor.
5 kardeş yeni aldım takasla değişimden gelen bi cihaz işte iphpne 5s ile takaslamayı düşünüyodum ama şimdi bakınca iphpne 5s bile 2 senelik cihaz durumuna düşüyor öyle üste 300-400 vere vere hep bi alt model alacağıma bir bir buçuk sene kullanıp 2016 ya kadar kullanıp 2016 da iphone 6s almak daha mantıklı geldi

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Baranbaris

Baranbaris

Üye
    Konu Sahibi
5 kardeş yeni aldım takasla değişimden gelen bi cihaz işte iphpne 5s ile takaslamayı düşünüyodum ama şimdi bakınca iphpne 5s bile 2 senelik cihaz durumuna düşüyor öyle üste 300-400 vere vere hep bi alt model alacağıma bir bir buçuk sene kullanıp 2016 ya kadar kullanıp 2016 da iphone 6s almak daha mantıklı geldi
Sen bilirsin bence de öyle daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
Bakalım artık nasibimizde ne varsa

• Beğen
foreverthe

foreverthe

Üye
İnşallah yeni güncelleme ile şarj sorunu ve diğer bütün sorunlar çözülür

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
6+ fena değil

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Sanırım en iyi şuan için benim babacanlarım

foreverthe

foreverthe

Üye
Sanırım en iyi şuan için benim babacanlarım
Ben %80 olduğunda şarj 2 saate yakın alıyorum baya. 1 saat 55 dakika falan filan ama seninde iyiymiş

• Beğen
Tepkiler: shadow-mavi
shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Ben %80 olduğunda şarj 2 saate yakın alıyorum baya. 1 saat 55 dakika falan filan ama seninde iyiymiş

Eyvallah canım babacanım ben Windows,Linux ve cep telefonu üzerinden çalışmalar yapıyorum kısa zamanda çalışmalarımı paylaşacağım az işlerim var onların bitmesini bekliyorum hata google Arama motoruna shadow-mavi ve shadow-mavi tht bu iki nick yaz google ye daha iyi anlarsın babacanım

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@
foreverthe

foreverthe

Üye
Eyvallah canım babacanım ben Windows,Linux ve cep telefonu üzerinden çalışmalar yapıyorum kısa zamanda çalışmalarımı paylaşacağım az işlerim var onların bitmesini bekliyorum hata google Arama motoruna shadow-mavi ve shadow-mavi tht bu iki nick yaz google ye daha iyi anlarsın babacanım
Kolay gelsin biraderim :D
Tam bilmiyorum orasını :D
Öyle bir telefon olamaz heralde 6 saat oyun oynayıp %50 şarj götürecek. Olursa ben de alıcam :ehe

• Beğen

Üst Alt