Galaxy S3 i9300 I9300 Qs Final Rom (14.07.2015) ●○•°Yeni Final Sürüm°•○●

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangi Rom Daha Stabil Ve Başarılı ?

• Android 4.3 Orijinal Türkiye Romu

Kullanılan: 25 27.8%
  • Android 4.4.2 Qs Final Rom

Kullanılan: 65 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    90
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
s5 settings, s5 müzik player, s5 galery, task manager vs gibi özellikler gelmiyor. onları istiyorum ben :) birde bu 5x5 yapmıştım halen 4x4 onu nasıl düzenlicem.
S5 özellikleri istiyorsan blekota s5 romunu yükle onda istediğin özellikler var

ciwano0114

Üye
s5 settings, s5 müzik player, s5 galery, task manager vs gibi özellikler gelmiyor. onları istiyorum ben :) birde bu 5x5 yapmıştım halen 4x4 onu nasıl düzenlicem.

bunları ve daha fazlasını lolipopta göreceksin. .

yakında :)

croaton

Üye
blekota s5 v11 e geri döndüm 6.3 kernelle kullanıyorum.
şu menüyü nasıl 5x5 yapıyoruz. kurarken seçmiştim ama sadece ana sayfada en alt satır 5 ikon oluyor diğerleri aynı satırda 4 ikon halen.?
Birde neden kernel 6.3 kullanıyoruz. 6.4 yada 6.5 ten daha mı stabil?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar 6.2 boffle kernel ile kullanıyordum ama tel bugün kendine açıldı cebimde bi baktım güvenli modda açılmış sizce sebebi kernel olabilirmi ilk defa oldu böyle birşey

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ya yemişim 4.3 ü 4.4.2 yi.

4.1.2 modlu stock rom kurun stabillik görün :)

bedrama

Üye
Bende bu rom yuklu.play storeden kc tv yukledim ama calismiyor. Durduruldu hatasi aliyorum.bunun nedeni costom rom olmasimi

bedrama

Üye
Neden olabilr o zaman

kartal2378

kartal2378

Üye
Hersey olabilir,romdan dusuk ihtimal,programla cakisan bisey olabilir,program optimizasyonu bozuk olabilir,yani ne desek bos,guncelleme bekle programa

jongass

Üye
Rom gayet guzel genel goruslerimi ve sıkıntılalarımı toparlamak istiyorum umarım çözüm bulabilirz
1) Rom boeffla kernel vs olmadan kullanmanizi asla onermem mutlaka swap ram alanina ihtiyac duyuluyor kasmadan kullanmaniz mumkun degil
2) birkac sikintisindan soz edeyim; bugun ilk kez görüşme yaparken sesim karşıya gitmedi 5-10 saniye sonra duzeldi. Bazı donma ve duraksamalar olabiliyor.
3) guc tasarrufunda kullanmama ragmen sarji hizli bitiyor bir çözüm bulamadım
4) klavye bazen yavas kalabiliyor
5) her gecen an kullanilan swap alani artiyor, gunun basinda kullanilan swap 50 mb idi su an 250 mb bunun izahi nedir?
6)bbunlarin dışında gayet guzel bir rom olmus gorsellik stabilite olarak, en iyi kitkat romlarindan diyebilirim. Bataryaya bir cozum bulunabilirse, yuklenmenizi siddetle tavsiye ederim, en nihayetinde custom rom, ama insan iyi bir performans bekliyor tabi ki :)

Sizler de deneyimlerinizi paylasiniz, faydalanalim. Selametle

• Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve kartal2378
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
1) evet bende boeffla olmadan kullanmıyorum.
2)karşıya ses gitmeme ve donma yaşamadım. azıcık kasabiliyor.
3) 6 saat ekran süresi alıyordum sarj iyi 4.3 stockla ayni gibi.
4) klavyede hiçbir zaman sorun yaşamadım.
5) swapla uğraşmadm normal olarak kullaniyorum.
6) genel anlamda on numara rom herkes yükleyebilir stockdan bir farkı yok zaten.

jongass

Üye
konuda sayfalar arasi gezerken NJ1 in NL1 den daha fazla ekran süresi verdigini okudum dogru mudur Onur kardesim? Dogruysa direkt gecis yapicam çünkü neredeyse 3 saati bulmadi ekram surem, oyun da oynamadım (5 saat araliklarla 3g, ekran otomatik, 3 cekirdek 1 ghz de ve 5 saat de wifi kullandım ancak 3 saati cikarabildi. Ne onerirsiniz wipelari tek tek yaptim kernel temizledim her seyi sorunsuz yaptım bir sıkıntım yok yani yukleme esnasinda. Su an iki cekirdek acik 1.4 ghz de normal gidiyor , cok iyi gitmesi gerekmez mi? Hicbir custom romda aradigim batarya performansını bulamadim NJ1 e geceyim mi?

Evet genel olarak super lafim yok ama batarya 4-5 saat ekran alsam hicbir sikintim kalmayacak, önerilerinizi bekliyorum Teşekkürler
Aziz kardesime ulasamiyorum s5 klavye icin isteyen olursa bana ulassin demiş, paylasamaz mi?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ikisindede 6 saat ekran süresi alıyordum bir fark yok gibi.en önemli etken ben 6 saat ekran süresi alırken parlaklık en kısık konumdaydi full acarsam benimde 3-3 buçuk saatlere düşüyor

kartal2378

kartal2378

Üye
ikisindede 6 saat ekran süresi alıyordum bir fark yok gibi.en önemli etken ben 6 saat ekran süresi alırken parlaklık en kısık konumdaydi fu ll acarsam benimde 3-3 buçuk saatlere düşüyor
Orjinal pil ilemi 6 saat aliyosun

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

evet orjinal 2100 amper
buda cm 12 sarj süresi

jongass

Üye
Kardeşim mumkunati yok en kısık derecede kullanamam :D bana bugun ekran otomatik, iki cekirdek kapali durumda 3g sabah 8 aksam 5 arasi, geri kalan wifi yuzde yirmide sarja taktim 3 sa 8 dk sure aldim iyi bence bir custom rom a gore :)

Dahili hafizada swap alani olusturmak telefonun ömrünü kisaltir mi?

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar oyun oynarken tel çok ısındı sonra ilk defa tel sim cartı okumadı acaba ısınmadan dolayımıdır

jongass

Üye
Kardesim ben bazen 2 bazen 3 çekirdeği açık tutuyorum inanilmaz ısınıyor hay day clash of clansta bile nasil oluyor bilmiyorum 64 dereceyi buluyor bi Anda. Gecmis olsun bu arada okuma bölümünün iletkenine falan zarar vermis olabilirsin dikkatli olmakta yarar var

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
Kardesim ben bazen 2 bazen 3 çekirdeği açık tutuyorum inanilmaz ısınıyor hay day clash of clansta bile nasil oluyor bilmiyorum 64 dereceyi buluyor bi Anda. Gecmis olsun bu arada okuma bölümünün iletkenine falan zarar vermis olabilirsin dikkatli olmakta yarar var
anladım kardeş ama şuan bi sorun yok ama artık tel eskiye göre daha fazla ısınıyor böyle world of tanks gibi 3d oyunlarda demekki vaadesi yavaş yavaş doluyor s3 ün

jongass

Üye
Evet kardesim malesef teknoloji eskiyor gun gectikce, benimki normal kullanimda bile goruyor 50 dereceyi ne kadar normal bilemiyorum ama :/

Üst Alt