Kim kimi neyden soğutuyor sorabilirmiyim ?Almicaksan milleti soğutma sanane adam verirse verir. Snapdragon 800 de 10dakika sarja 4 saat kullanım veriyorsa S6'yı alıp sana vericem![]()
Kalıplaşmış beyinler birşey bildiklerini iddia edip,cihazı b**layacak birşey bulamadılar fiyattan girmeye çalışsınlar bakalım.Kim kimi neyden soğutuyor sorabilirmiyim ?
Abi racon mü kesiyor bu delikanlıKim kimi neyden soğutuyor sorabilirmiyim ?

Buradaki herkes fikrini söyleyebilir. Ayrıca senin bu şekilde savunma yapmanı gerektirecek bir durum da yok. Lütfen tartışma çıkartacak yorumlarda bulunma isteyen alır isteyen almaz. Cihazı kötüleser dahi sonuçta alıcısı bu durumu gözardı edebilir.Kalıplaşmış beyinler birşey bildiklerini iddia edip,cihazı b**layacak birşey bulamadılar fiyattan girmeye çalışsınlar bakalım.
Haklısın uğraşmaya değmez zaten anlamazlar. Fanboy derler kim bilir...Buradaki herkes fikrini söyleyebilir. Ayrıca senin bu şekilde savunma yapmanı gerektirecek bir durum da yok. Lütfen tartışma çıkartacak yorumlarda bulunma isteyen alır isteyen almaz. Cihazı kötüleser dahi sonuçta alıcısı bu durumu gözardı edebilir.
Eylül 2013 ilk fiyatı 2100 Türk LirasıSamsungun iğrenç fiyat politiikasi paraya gercekten yazik 1 yil olmadan %50 düşer o fiyat![]()
Çıkış fiyati 2500 civariydi suan 1400 lira gittigidiyorda !!Eylül 2013 ilk fiyatı 2100 Türk Lirası
Nota 3 2500 den çıkmadı ufak at lütfen. Gittigidiyor gibi siteler beni ilgilendirmiyor.Çıkış fiyati 2500 civariydi suan 1400 lira gittigidiyorda !!
2200 mis tamam suan 1400 lira nerdeyse yarisiNota 3 2500 den çıkmadı ufak at lütfen. Gittigidiyor gibi siteler beni ilgilendirmiyor.
2200 mis tamam suan 1400 lira nerdeyse yarisi
S4 e bak oda 2000 kusur cikti suan 1050 lira
Profilinde sony resmi var samsung fanboylugu yapma burda herkes kendi fikrini soyluyo sen tartisma cikaracak yorumlar yapip duruyosun amacin ne arkadasim ?
Özet geçtin resmen2200 mis tamam suan 1400 lira nerdeyse yarisi
S4 e bak oda 2000 kusur cikti suan 1050 lira
Profilinde sony resmi var samsung fanboylugu yapma burda herkes kendi fikrini soyluyo sen tartisma cikaracak yorumlar yapip duruyosun amacin ne arkadasim ?

Anlayamayan yine anlamiyo kardesimÖzet geçtin resmen![]()

Ne kadar doğru anlamayan anlamıyor işte hatalı yazıyor sonra birde bilmişlik yapıyor ne kadar enteresan.Anlayamayan yine anlamiyo kardesim![]()
Samsungun ikinci el piyasasinida herkes bilir s6 özelliklerini srvdim mi sevdim hosuma gitti fiyat konusunda yine fiyasko olcak yazik yani![]()