Haber Galaxy S6 Fiyatı Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Almicaksan milleti soğutma sanane adam verirse verir. Snapdragon 800 de 10dakika sarja 4 saat kullanım veriyorsa S6'yı alıp sana vericem :oke:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: oznkrts ve Dede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Kim kimi neyden soğutuyor sorabilirmiyim ?
Kalıplaşmış beyinler birşey bildiklerini iddia edip,cihazı b**layacak birşey bulamadılar fiyattan girmeye çalışsınlar bakalım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kalıplaşmış beyinler birşey bildiklerini iddia edip,cihazı b**layacak birşey bulamadılar fiyattan girmeye çalışsınlar bakalım.
Buradaki herkes fikrini söyleyebilir. Ayrıca senin bu şekilde savunma yapmanı gerektirecek bir durum da yok. Lütfen tartışma çıkartacak yorumlarda bulunma isteyen alır isteyen almaz. Cihazı kötüleser dahi sonuçta alıcısı bu durumu gözardı edebilir.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Samsungun iğrenç fiyat politiikasi paraya gercekten yazik 1 yil olmadan %50 düşer o fiyat :(

• Beğen
Tepkiler: lazye ve 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki herkes fikrini söyleyebilir. Ayrıca senin bu şekilde savunma yapmanı gerektirecek bir durum da yok. Lütfen tartışma çıkartacak yorumlarda bulunma isteyen alır isteyen almaz. Cihazı kötüleser dahi sonuçta alıcısı bu durumu gözardı edebilir.
Haklısın uğraşmaya değmez zaten anlamazlar. Fanboy derler kim bilir...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu da demek oluyor ki piyasayı suan gözlem asamasında olan Lg,G4 ile piyasayı sallıyacak.
S6 ve M9 fiyat politikaları sebebiyle :kotu:

• Beğen
Tepkiler: lazye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Koradam
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Nota 3 2500 den çıkmadı ufak at lütfen. Gittigidiyor gibi siteler beni ilgilendirmiyor.
2200 mis tamam suan 1400 lira nerdeyse yarisi
S4 e bak oda 2000 kusur cikti suan 1050 lira
Profilinde sony resmi var samsung fanboylugu yapma burda herkes kendi fikrini soyluyo sen tartisma cikaracak yorumlar yapip duruyosun amacin ne arkadasim ?

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
KazıkSA yı göstermeyin tek orada satılmıyor

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Profilinde sony resmi var samsung fanboylugu yapma burda herkes kendi fikrini soyluyo sen tartisma cikaracak yorumlar yapip duruyosun amacin ne arkadasim ?

Al işte gelde anlat. S4 1899-1800 den cikti. AmaçMIŞ hey allahım. Bide gelmişler fanboy diyorsun. Sanane ki istedim resmi koyarım fikrimide söylerim madem sen söylersin hatalı soylemezsen bende fikrimi söylemem bu kadar.

0MG90

0MG90

Üye
Özet geçtin resmen :D

• Beğen
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Özet geçtin resmen :D
Anlayamayan yine anlamiyo kardesim :)
Samsungun ikinci el piyasasinida herkes bilir s6 özelliklerini srvdim mi sevdim hosuma gitti fiyat konusunda yine fiyasko olcak yazik yani :)

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Anlayamayan yine anlamiyo kardesim :)
Samsungun ikinci el piyasasinida herkes bilir s6 özelliklerini srvdim mi sevdim hosuma gitti fiyat konusunda yine fiyasko olcak yazik yani :)
Ne kadar doğru anlamayan anlamıyor işte hatalı yazıyor sonra birde bilmişlik yapıyor ne kadar enteresan.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İyi de tasarımı begendin özellikleri begendin e madem samsungun fiyat politikasını da biliyosun o zaman 4-5 ay bekleyip öyle alırsın yanlısmıyım?
Ucuzlasa bir dert pahalı olsa bir dert.Samsung belki biraz fazla ama çogu markada az çok böyledir bu ilk öpücük akılda kalır.. :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve UpOneTR
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
beyler konuyu dağıtmayınız son uyarım bilgi alışverişi bu şekilde olmaz. Bilen bilmeyenlere izah ederken daha uygun bir dil kullanırsa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, 0MG90 ve UpOneTR

Koradam

Üye
Note serisi telefonların fiyati asla aniden düşmedi bi üst telefonu çıkması dışında . LG g3 e bakin bi :D daha G4 çıkmadan 300, TL indi fiyatı

• Beğen

Üst Alt