Haber Galaxy S6 Fiyatı Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S6 Fiyatı Belli Oldu!
#GalaxyS6 fiyatları şu şekilde;

32Gb= €700
64GB= €799
128GB = €899

Kaynak:

KayraBey

KayraBey

Üye
Yazık bu paraya.

askımm

Üye
Degmez ya vlla degmez lg4 merak ediyorum ben

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
M9 Daha İyi Vallahi Bu Paraya Yazık 2 Seneye Kalmıyor Bin :tl: Oluyor Yazık Yazık

man20

man20

Üye
Yazıklar olsun

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu demek oluyor ki , cihaz apple den bile pahalı çıkacak...

oguzxw

oguzxw

Üye
10 Dakikalık Şarzda 4 Saat Kullanım İyi Güzel Ama Tek Bunun Için Para Vermeye Değmez Paramı Çöpe Atmakla Aynı Mantığa Gelir S7 Nasıl Olucak Acaba Düzelticekmi Samsung Kendini :D

0MG90

0MG90

Üye
Kazık resmen

KayraBey

KayraBey

Üye
10 Dakikalık Şarzda 4 Saat Kullanım İyi Güzel Ama Tek Bunun Için Para Vermeye Değmez Paramı Çöpe Atmakla Aynı Mantığa Gelir S7 Nasıl Olucak Acaba Düzelticekmi Samsung Kendini :D
S8 i bekliyorum :p

• Beğen
Tepkiler: jotem173, Yusuf0111_Oğuzhan ve oguzxw
Murat Alper

Murat Alper

Üye
@Nextman @papakudioflu siz türkiye fiyatı konusunda ne düşünüyorsunuz acaba bu 32gb 64gb 128gblıklar ne kadar fiyattan gelirler acaba türkiyeye :) çok pahalı olarak gelirmi acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu fiyatlar vergi öncesi fiyatlarsa Türkiye fiyatı en az 3000 lira olacak demektir.

Ayrıca 10 dakikalık şarja 4 saat kullanım da matah birey değil. Snapdragon 800 ve üzeri tüm chipsetlerde olan Quick Charge 2.0 özelliği de aynı iş yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Bir ana konu açılsa orada devam edilse olmaz mı? Birden fazla konuya gerek yok.

sat s3 al

sat s3 al

Üye
tipini sevdim fakat fiyat fazla sizin görüşlerinizi bekliyoruzz...:horse:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şimdi geçenlerde şöyle bir yazı paylaşmıştım ana sayfada.

Android Platformunda Üreticiler Kâr Sorunu Baş Göstermeye Başladı! - MaxiCep

Android üreticileri ciddi derecede kâr sorunu yaşıyor. Kardeşim böyle bir cihaz yapıyorsan bundan 20-30 milyon satarsan para kazanamazsın. Hele bir de Android olduğu için cihaz başına 30-40$ patent ücretli ödersen hiç kazanamazsın.

Peşinden de Sundar Pichai, Apple'a sataşmış, fiyatlarınız çok yüksek demişti.

Yorum sizlerin arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
0MG90

0MG90

Üye
Şimdi Amerika Apple Store'una göre fiyatlara baktım amiral Android'lerden daha ucuz bir kaçı. Hatırladığım kadarıyla M9'la fiyatı eşit iPhone 6'nın. Otursunlar düşünsünler neden bu kadar fazla satıyoruz diye o zaman .

baby_face_

baby_face_

Üye
Bana S4'den S6'ya geçmem için bir sebep söyleyin. Bunda yapamayıp onda yapacağım ne var? Belki S6 Edge'nin kenarlarını kaydırak olarak kullanıp kayarım, başka sebep?

Koradam

Üye
Bana S4'den S6'ya geçmem için bir sebep söyleyin. Bunda yapamayıp onda yapacağım ne var? Belki S6 Edge'nin kenarlarını kaydırak olarak kullanıp kayarım, başka sebep?
Karanlikta daha iyi fotoğraf cekebilme daha hızlı şarj daha fazla batarya ömrü daha kaliteli kasa kaliteli ekran (s4 un ekranida iyidir) Gorilla glass 4 Parmak izi okuyucu nabız ölçer v.s .vs

baby_face_

baby_face_

Üye
Karanlikta daha iyi fotoğraf cekebilme daha hızlı şarj daha fazla batarya ömrü daha kaliteli kasa kaliteli ekran (s4 un ekranida iyidir) Gorilla glass 4 Parmak izi okuyucu nabız ölçer v.s .vs
Nabız ölçer önemli değil benim için, gece fotoğrafları için Dslr makinem var. S4 ün şarj doldurma süreside fena değil, kaldı ki sürekli ofisteyim 10 dakika şarj edeyim 4 saat idare etsin gibi bir durumum yok. Benim yok tabiki kendi adıma konuşuyorum illaki bu özellikleri kullanan ve tercih sebebi yapacak olan arkadaşlar vardır onlara da saygı duyarım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@papakudioflu ortağıma katılıyorum, ayrıca Android sistemindeki üst düzey cihazların yanına yaklaşılmıyor artık. Performans cihazı kullanacaz diye kamyon dolusu paraları gömmeye artık gerek yok.

Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, technocu1, lazye ve 2 diğerleri

Üst Alt