Haber Galaxy S6 Fiyatı Belli Oldu!

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
İyi de tasarımı begendin özellikleri begendin e madem samsungun fiyat politikasını da biliyosun o zaman 4-5 ay bekleyip öyle alırsın yanlısmıyım?
Ucuzlasa bir dert pahalı olsa bir dert.Samsung belki biraz fazla ama çogu markada az çok böyledir bu ilk öpücük akılda kalır.. :D
Tam nokta atışı özetin özü :oke: :good:

• Beğen
Tepkiler: Koradam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Aslında beklediğim cümleyi henüz biri daha kurmadı :cool kurmasa da olur :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bizim insanımız bunu da alır . Hiç merak etmeyin .
Lükse , hava atmaya çok hevesli bir milletiz . Alana hayırlı olsun . :)

• Beğen
Tepkiler: Dede ve bilal72
lazye

lazye

Üye
Eğer LG g4 bu fiyat politikasının çok daha altında gelirse yer yerinden oynar söyliyim ben ;)

reflex

reflex

Üye
1-2 sene sonra bir s6 alalım dimi o kadar yorum yapmışsınız fiyat politikası hakkında elinizdekiler hepinize 1-2 sene daha rahat rahat yeter. Boş verin hemen yeni telefon almayı o paraya var ya 2.500 tl ye oyuncu diz üstü pc alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: bilal72
oznkrts

oznkrts

Üye
Eğer LG g4 bu fiyat politikasının çok daha altında gelirse yer yerinden oynar söyliyim ben ;)
neden oynasın ki artık çok güzel fiyat performans ürünleri var biri 2500 den çıkarıp biri 2200 den çıkardı diye satışlarında patlama olacagını sanmıyorum bence yavaş yavaş türk milletinin aklı başına geliyo

• Beğen
Tepkiler: bilal72
xmustx

xmustx

Üye
Yazık applecılar bükülen 3200lük 6 yı göz ardı etmemişler yine :) tebrik ederim herkes kendine yapar.yine yapmışsınız.Bu arada note 3ten sonra kesinlikle kullanacağım cihaz s6 edge."herkesin hayatına kimse karışamaz" ;)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

xmustx

xmustx

Üye
Nokıa candı değilmi abi :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Parası fazla gelen varsa bana havale etsin :D
o fiyata pc icin ucak motoru takarız ;)
gerci android te duvara kafa atasım geliyorya nedense artık :D

The Pancar

The Pancar

Üye
Beğenmeyenler, kendi telefonlarını yapıp beşyüze satabilir

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Apple'ın belli bir alıcı kitlesi var. O yüzden istese 3500 lira yapsalar bile alanı olur. Ayrıca adamlar yılda bir cihaz çıkarıyorlar. Şimdi Apple'a hak veriyorum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
bu kadar değmez zaten banada gitmez

Murat Alper

Murat Alper

Üye
64gblığı 799 euro üzerinden satışa sunulacakmış buda ülkemize ortalama vergiler dahil 2800-2900 tl gibi olur gibime geliyor :hmmm

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Değmez

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Edge adinda yeni bir seri cikarmazlar umarim s6,s6 edge,s7,s7 edge gibi.Bir defaya mahsus hos olmus farkli ama herhangi bir artisi yok seriye donusturecek kadar.

Serhan

Serhan

Üye
Bir düşünün sizce Şimdiki Samsung bir Apple edermi ? ETMEZ.
Ama S4 zamanı Samsung bir Apple edermi ? Oda ETMEZ :D
Haftada telefon çıkartan Samsung ile Yılda bir çıkaran , belli düzenlerde telefonlara güncellemeler veren , en güvenilir , kapalı kodlamalı sistemli , dünya devinin yerini hiçbişey alırmı ? ALMAZ

Ben olsam giderim S6 yerine Mac alırım her türlü kardayım :D
S6 parasına değermi ? Değmez.

Samsung Apple'ın stratejisini çalıp aynı model üstünde iki telefon çıkardı.
Bkz. S6- S6Edge iPhone 6 - iPhone 6 Plus
İkisindede aynı mantık. Küçük ve büyük telefon.
Küçük Telefon Fiyatı < Büyük Telefon Fiyatı

Kısaca Samsung Pişmanlıktır

ArMaGeDdOn_87

Üye
@papakudioflu ortağıma katılıyorum, ayrıca Android sistemindeki üst düzey cihazların yanına yaklaşılmıyor artık. Performans cihazı kullanacaz diye kamyon dolusu paraları gömmeye artık gerek yok.

Saygılarımla
Eğer üst düzeyde bir akıllı telefon satın alacaksanız eğer bu ya samsung un note serisi olmalı yada iPhone olmalı

Üst Alt