İpucu Nokia Lumia 930 Arka Kapak Nasıl Açılır..?

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 930 Arka Kapak Nasıl Açılır..?
Arkadaşlar Cihazda ses geliyordu bende bir söküp bakayım dedim umarım ileride cihazı sökmek isteyenlere yardımcı olur
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zbahadir ve Esendağlı

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: Video için

braayn

braayn

Üye
Garantisi yokmuydu cihazın??

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Cihazın kapanması ne kadar kısa benim 625 10 dk sürüyor

zbahadir

Üye
Kapağı açarken biraz acele ettiniz ve arada niye açılmıyor diye biraz zorladınız gibi geldi bana. :)
Böyle hassas şeyler için çok sakin olmak ve aceleci olmamak gerekiyor.
Videoyu izlerken ne yalan söyleyeyim bayaa gerildim. :blink:

serinaga

serinaga

Üye
Eli biraz teknik alet tutan, çok rahatlıkla açar. Bilgilendirme güzel olmuş, teşekkürler paylaşım için ...

merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Kapağı açarken biraz acele ettiniz ve arada niye açılmıyor diye biraz zorladınız gibi geldi bana. :)
Böyle hassas şeyler için çok sakin olmak ve aceleci olmamak gerekiyor.
Videoyu izlerken ne yalan söyleyeyim bayaa gerildim. :blink:
Biraz zorlanmadım kapak sert ve esnek bir tarafı çıkarıyorum bir taraf hali ile yerine oturuyor ve malesef Tırnak kırılınca size izlerken öyle geliyor hala tırnağımın dibi sızlıyor ancak şu bir gerçek tırnak gibi ince ve esnek birşeyle çok rahat sökülür kapağı çok sağlam sert ve esnek bunlar biraz engel teşkil ediyor hali ile birde tabi kapağın tırnaklarını kırmamak için çaba olunca biraz insan tırsıyor :)
Eli biraz teknik alet tutan, çok rahatlıkla açar. Bilgilendirme güzel olmuş, teşekkürler paylaşım için ...
Benim elim yatkın ama Tırnaklarım yatkın değil hocam :D tırnakları söküyorduk az daha :D birde parmaklar uzun olunca zorlanıyoruz hassas şeylerde. :D

Üst Alt