Sen çekme o zaman hocam :-) Eyw:-)

İnşallah biran evvel gelir ya 5.05.0 lolipop Xperia dan yeni görüntüler. :-)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam z3c ile z2 arasında öneriniz be beb şuanda iphone kullanıyorum

Cihazı yeniden başlatın veya Stamina nın verilerini sıfırlayın düzelirAklıma birşey takıldı güç yönetimindeki tahmini süre ilk aldığımda 4-5 gün gösteriyordu şimdi 1 gün 8 saat gösteriyo pil tam doluyken acaba nedeni nedir
Düzenli şarjlarsanız yazı düzebilir belki. %5'e kadar şarja takmayın mesela. %100 olunca da hemen çekmeyin biraz daha kalsın.İkiside olmadı telefonun ömrü kısalmıyoda az gözükmesinide merak ettim
Hocam şu güç tuşu olayında beni bir aydınlat. Azıcık dışarıda . Ses tuşları ile aynı hizada karşıdan bakınca :-)Düzenli şarjlarsanız yazı düzebilir belki. %5'e kadar şarja takmayın mesela. %100 olunca da hemen çekmeyin biraz daha kalsın.
Öyle olması lazım zaten. Bende baktım benimki de ses arttırma tuşu ile aynı hizada.Hocam şu güç tuşu olayında beni bir aydınlat. Azıcık dışarıda . Ses tuşları ile aynı hizada karşıdan bakınca :-)
sizce var mı bir problem.?Öyle olması lazım zaten. Bende baktım benimki de ses arttırma tuşu ile aynı hizada.
Teşekkürler. Aynen benimkilerde aynı hizada .
Hayır yok. Takıntı haline getireceksin.sizce var mı bir problem.?
açık şarj ettim şarjdan çekip stamina verisini silip yeniden başlattım 5 gün gösterdi.2 mart'ta sabah başlicak işte.Mcw 2015 tam tarihi nezaman ve canlı yayın varmı