Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

yakupb03

yakupb03

Üye
5.0 lolipop Xperia dan yeni görüntüler. :-)

• Beğen
Tepkiler: 98farom98

0MG90

0MG90

Üye
Hiç beğenmedim Lollipopu eğer öyleyse :/

osicik

Üye
evet beyler var mı net bilgi lilipopla ilgili sinir oldum beklemekten adı haydi lililili olsun dedim :bangin:

0MG90

0MG90

Üye
:hmmm

zencibitc

zencibitc

Üye
Aklıma birşey takıldı güç yönetimindeki tahmini süre ilk aldığımda 4-5 gün gösteriyordu şimdi 1 gün 8 saat gösteriyo pil tam doluyken acaba nedeni nedir

0MG90

0MG90

Üye
Aklıma birşey takıldı güç yönetimindeki tahmini süre ilk aldığımda 4-5 gün gösteriyordu şimdi 1 gün 8 saat gösteriyo pil tam doluyken acaba nedeni nedir
Cihazı yeniden başlatın veya Stamina nın verilerini sıfırlayın düzelir

zencibitc

zencibitc

Üye
İkiside olmadı telefonun ömrü kısalmıyoda az gözükmesinide merak ettim

0MG90

0MG90

Üye
İkiside olmadı telefonun ömrü kısalmıyoda az gözükmesinide merak ettim
Düzenli şarjlarsanız yazı düzebilir belki. %5'e kadar şarja takmayın mesela. %100 olunca da hemen çekmeyin biraz daha kalsın.

yakupb03

yakupb03

Üye
Düzenli şarjlarsanız yazı düzebilir belki. %5'e kadar şarja takmayın mesela. %100 olunca da hemen çekmeyin biraz daha kalsın.
Hocam şu güç tuşu olayında beni bir aydınlat. Azıcık dışarıda . Ses tuşları ile aynı hizada karşıdan bakınca :-)

0MG90

0MG90

Üye
Hocam şu güç tuşu olayında beni bir aydınlat. Azıcık dışarıda . Ses tuşları ile aynı hizada karşıdan bakınca :-)
Öyle olması lazım zaten. Bende baktım benimki de ses arttırma tuşu ile aynı hizada.

zencibitc

zencibitc

Üye
Teşekkürler. Aynen benimkilerde aynı hizada .

zencibitc

zencibitc

Üye
Şarjım yüzde 90 o tahmini süre staminia açıkken 18 saat diyor ilk aldığımda 3 günü gösteriyordu neden böyle oldu kafama takıldı. Uygulamalar vs çok açıksa diye gereksizleri silip greenifyde kullandım gene fayda etmedi sizde kaç gün gösteriyor yüzde 90 da iken şimdiden teşekkürler.
Kendim çözdüm :) açık şarj ettim şarjdan çekip stamina verisini silip yeniden başlattım 5 gün gösterdi.

man20

man20

Üye
şaka gibi ya şubatta diyordu şubat bitti hala gelmedi lolipop :/

• Beğen
Tepkiler: key43
0MG90

0MG90

Üye
MWC 2015' te söylerler ne zaman geleceğini 1-2 gün sabredin

zencibitc

zencibitc