teknolojibaronu
Üye
Her zaman ki gibi N9005Bunu bi incele
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Her zaman ki gibi N9005Bunu bi incele
Bırakın gelsinAdam s4 ile dükkanda hava atıyobiz sessizce bakınıyoruz

Dostum bu Rus Rom mu..?Bırakın gelsin
Hayır dikkatli bakarsan Dr.Ketan L19 yazıyorDostum bu Rus Rom mu..?

Nerden edinebilir,nasıl yükleriz.?Hayır dikkatli bakarsan Dr.Ketan L19 yazıyor![]()
Biraz ingilizce yeterli olur diye düşünüyorum. Kurulumda Yardımcı olmamı istersen yazarım.Nerden edinebilir,nasıl yükleriz.?
Şimdiden tşk ederim. Benim korkum imei olayı.. Bunu mu tavsiye edersin,Rus u mu..Biraz ingilizce yeterli olur diye düşünüyorum. Kurulumda Yardımcı olmamı istersen yazarım.
Rus'u denemedim ama bunda tema desteğide var yani rus'u kursan sadece renklendirilmiş bir güncelleme gibi gelir. Bu romda ise birçok Note 4 özelliği var. Temiz kurulum için kitkatta twrp yükle wipe data kısmından bütün micro sd haricini sildikten sonra kur derim öteki türlü uzun vadede hatalar çıkabiliyor.Şimdiden tşk ederim. Benim korkum imei olayı.. Bunu mu tavsiye edersin,Rus u mu..
Güzel diyosun.. Emeğine sağlık kardeşim. Bi ara deneyim bakalımRus'u denemedim ama bunda tema desteğide var yani rus'u kursan sadece renklendirilmiş bir güncelleme gibi gelir. Bu romda ise birçok Note 4 özelliği var. Temiz kurulum için kitkatta twrp yükle wipe data kısmından bütün micro sd haricini sildikten sonra kur derim öteki türlü uzun vadede hatalar çıkabiliyor.

Üstünde olan tuşa basıyorsun
Ayarlardan neyin açık olması gerekiyor bunun içinAma ayarlardan spen ayarlarını yapmalısın
Sayaç kimin umrunda ama düzgün yapan biri olacakki ketan romu kursunSayaç sıfırlama var nasıl yapılır hakkında bir sürü kaynak varken neden Lollipop'u denemiyorsunuz?![]()