bessa27
Üye
Çıkmadıki daha.. Çıktı mı ki..Hayır onun demek istediği Türkiye lollipop. N9000Q
Çıkmadıki daha.. Çıktı mı ki..Hayır onun demek istediği Türkiye lollipop. N9000Q
Çıkınca diyorÇıkmadıki daha.. Çıktı mı ki..
sürekli garantiye mi veriyorsun?Farzedelim garantilik bi durum oldu.. Hoppaaa oynarık ondan soonaÇıkınca diyorsürekli garantiye mi veriyorsun?

Valla ben rusya stok kurup sonra sayaç sıfırlama ile kk a dönmeyi denemedim ama custom rom kurup bootloader ıda flashlayip dr.ketan L19 kurdum ve sayaç sıfırlama ile kk 4.4.2 N9000Q yada döndüm ne imei gitti ne başka birşey. Ama sen genede kendini riske atma ben riske girsem bile bir türlü yedek aldığım için çıkıyorum.Farzedelim garantilik bi durum oldu.. Hoppaaa oynarık ondan soona![]()

..diyosan tamamValla ben rusya stok kurup sonra sayaç sıfırlama ile kk a dönmeyi denemedim ama custom rom kurup bootloader ıda flashlayip dr.ketan L19 kurdum ve sayaç sıfırlama ile kk 4.4.2 N9000Q yada döndüm be imei gitti ne başka birşey. Ama sen genede kendini riske atma ben riske girsem bile bir türlü yedek aldığım için çıkıyorum.![]()
:700 tl bedavaya satıyorsun bence zarar edersin.Bende Z4'e geçiyorum sıkıldım Samsung,dan
Qulaqom'u deniyeceğim artık. Note3 ü 700 tl ye satıyorum.
Resim var mı garanti vs ne durumda ?Bende Z4'e geçiyorum sıkıldım Samsung,dan
Qulaqom'u deniyeceğim artık. Note3 ü 700 tl ye satıyorum.
Vaay ketan mı kurdun?Ah ulan keten. Yaktın bizi...
oynadığı m oyunlarda atma yapmasa kkye dönmez dim bende ketan L19 çok başarılı bir custom rom. Dert değil o sayaç sıfırlama dosyasını flashlarsın sonra bataryayı sök tak resmi bir firmwarei flsshla bu kadar.Tamamda hoca, hadi bu söylediğini samsung servisindekiler nasıl yiyecek? düşünsene servisteki adamlar birbirlerine soruyormuş, "ya bu adam resmi firmware yüklemiş,eee biz cihaza bu elimizde olmayan firmware tekrar nası yükleyecez?! Samsung bize daha göndermediki!" muhaaaa haa haa [emoji23] [emoji23]Vaay ketan mı kurdun?oynadığı m oyunlarda atma yapmasa kkye dönmez dim bende ketan L19 çok başarılı bir custom rom. Dert değil o sayaç sıfırlama dosyasını flashlarsın sonra bataryayı sök tak resmi bir firmwarei flsshla bu kadar.
hayırdır hoca, erkenden kalkmıssın bugün?Sende KitKat firmware'i kur o zaman![]()
Ben hep erken kalkarımhayırdır hoca, erkenden kalkmıssın bugün?
uyuyamama hastalığı var

Daha doğrusu bende az uyuma hastalığı var. Günlük 6 veya 7 saate fazla uyuyamıyorum.
bendekide benzer denilebilir 01 de yatsam gene 07 veya 08.30 a kadar kalkarım hasta değilsem ama genelde 22:30 civarı yatmayı dendiğimde gece hiçbir sebeb yokken uyanıyorum
çok uyuz bişiy ama