Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
Rus s4 dün güncellenmiş

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Hâlâ bi güncelleme yok

xmustx

xmustx

Üye
Adam s4 ile dükkanda hava atıyo :D biz sessizce bakınıyoruz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sayaç sıfırlama var nasıl yapılır hakkında bir sürü kaynak varken neden Lollipop'u denemiyorsunuz? :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nerden edinebilir,nasıl yükleriz.?
Biraz ingilizce yeterli olur diye düşünüyorum. Kurulumda Yardımcı olmamı istersen yazarım.

bessa27

bessa27

Üye
Biraz ingilizce yeterli olur diye düşünüyorum. Kurulumda Yardımcı olmamı istersen yazarım.

Şimdiden tşk ederim. Benim korkum imei olayı.. Bunu mu tavsiye edersin,Rus u mu..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdiden tşk ederim. Benim korkum imei olayı.. Bunu mu tavsiye edersin,Rus u mu..
Rus'u denemedim ama bunda tema desteğide var yani rus'u kursan sadece renklendirilmiş bir güncelleme gibi gelir. Bu romda ise birçok Note 4 özelliği var. Temiz kurulum için kitkatta twrp yükle wipe data kısmından bütün micro sd haricini sildikten sonra kur derim öteki türlü uzun vadede hatalar çıkabiliyor.

bessa27

bessa27

Üye
Rus'u denemedim ama bunda tema desteğide var yani rus'u kursan sadece renklendirilmiş bir güncelleme gibi gelir. Bu romda ise birçok Note 4 özelliği var. Temiz kurulum için kitkatta twrp yükle wipe data kısmından bütün micro sd haricini sildikten sonra kur derim öteki türlü uzun vadede hatalar çıkabiliyor.
Güzel diyosun.. Emeğine sağlık kardeşim. Bi ara deneyim bakalım :)

darkleader

darkleader

Üye
Arkadaslar bir soru sormak istiyorum. S pen'i çıkardığımızda çıkan temazsiz komut yazan ekranda herhangi bir seçim yaptıktan sonra aynı ekranı almak için kalemi yerine takıp çıkarmadan nasıl tekrar ekrana getiriyoruz?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Üstünde olan tuşa basıyorsun

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Ama ayarlardan spen ayarlarını yapmalısın

darkleader

darkleader

Üye
Tamam dostum ayarladım çok sağol

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Android L ise yani 5.0 sa sürümün bu şekilde olması gerekiyor.

Üst Alt