Telefon Tavsiyesi Galaxy Alpha vs Xperia Z3 Compact

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Yeterli olması başka bir şey ama 1080 olsa daha iyi olmaz mıydı? :D
Birde olaya şu açıdan bakalım.

İnsan gözü 260-300 ppi dan sonrasını ayırt edemiyor. Note 2 de (267 ppi) şahsen herhangi bir pixel görünmüyor.

Bu mantıktan gidecek olursak Note 4'de 1080P ekran kullanılsaydı 386 PPI pixel sıklığı olacaktı ki, Bu bile zaten insan gözü için ayırt edilemeyecek kadar yüksek bir değer. Dahası performans kazancıda olurdu.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ayırt edemez falan ama bi S5 i koyuyorum bide note 3 ü S5 ppi olarak ne kadar "fark edemesek" te bence gayette fark ediliyor.

PriZm

PriZm

Üye
Ayırt edemez falan ama bi S5 i koyuyorum bide note 3 ü S5 ppi olarak ne kadar "fark edemesek" te bence gayette fark ediliyor.
Hayır senin gözünün tek fark ettiği aradaki pixel dilizimi farkı. Ve ekranın keskin görünmesi için ayarlanan MDNIE öntanımlı ayarları. Aynı ayarlar altında aynı kontrast ve keskinlik altında hiçbirşey farkedemezsin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mümkünse Note 3'ede yapabilinir mi aynı ayarlar?

PriZm

PriZm

Üye
Kernel ile mümkündür ama kim uğraşır bununla düşündürücü. Günümüzde kernel geliştiricileri stockdan fazla uzaklaşmadan sadece gerekli olan özellik ve performans iyileştirmelerini ekliyorlar.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kernel geliştirsem o S5'in harika ekranına sahip olmak için uğraşırdım :D N900 developmentı kötü zaten hiç umut yoktur.

BlackhoviX

Üye
Pil sıkıntısı yaşamak istemiyorsan Z3C.

3onur5

3onur5

Üye
Televizyonu cepte güneş altında taşımıyorsun ama cep telefonunu sürekli güneş altında kullandığın için her zaman en net ve en keskin görüntüyü elde etmek gerekiyor.

siz nasil bi yerden gunes aliyorsunuz anlayamadim ben izmirde yasiyorum izmiri bilen bilir yaz kış güneşlidir iphone 5 imin yari parlaklik ayari yetiyor net gorunmeye hatta lg g3 beat marka telefonumda gunes altinda ekran parlakligi %60-70arasi cok net goruntu alabiliyorum

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Katılıyorum super amoled de %50 parlaklık bile yeterli oluyor

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
erko merko

erko merko

Üye
Katılıyorum super amoled de %50 parlaklık bile yeterli oluyor
Malesef bu s4 için geçerli değil %100 parlaklıkta anca gözüküyor güneşli günlerde :D Çok kaliteli bir ekranı var ama güneş altında zayıf, s4'ten sonra çıkan üst düzey telefonlarda ise güneş altında cam gibi benim şansıma :D

98farom98

98farom98

Üye
Bana göre de Z3c :oke:

androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için ço teşekkürler arkadaşlar.. Tam z3c alıcaktım bi arkadaşım bana htc one e8 önerdi nerdeyse aynı fiyat hatta e8 daha ucuz. Donanımları nerdeyse aynı z3c nin kamerası daha iyi e8 ise 1080p çözürlüğe sahip acaba kullanan varsa sizce e8 z3c'ye tercih edilirmi. Tasarım olarak one e8 çok şık

• Beğen
98farom98

98farom98

Üye
Yorumlarınız için ço teşekkürler arkadaşlar.. Tam z3c alıcaktım bi arkadaşım bana htc one e8 önerdi nerdeyse aynı fiyat hatta e8 daha ucuz. Donanımları nerdeyse aynı z3c nin kamerası daha iyi e8 ise 1080p çözürlüğe sahip acaba kullanan varsa sizce e8 z3c'ye tercih edilirmi. Tasarım olarak one e8 çok şık
Kardeşim kesinlikle alacaksan Z3c en iyisidir :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1080 ekran alman bence daha iyi olacaktır donanımlar yakın diyorsun kaliteli görüntü al derim. :oke:

0MG90

0MG90

Üye
E8'de iyi cihaz. Ben olsam onu alırdım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1080p ekran olarak iyide performası düşürmezmi bide pil performansını
O donanımı 1080p sarsmaz dostum. Pil konusunda kesin birşey diyemem çünkü hTcnin arayüzü çok hafif tabi mAh değerlerinede bir bak derim. :oke:

Hasand.

Hasand.

Üye
Z3 tabikide alpha yı eser gecer

Takipçi Satın Al

Üst Alt