Telefon Tavsiyesi Galaxy Alpha vs Xperia Z3 Compact

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Z3 Compact. Alpha da kötü telefon değil Ama Z3 Compact dünyanın en hızlı telefonlarından biri çünkü 1080p'yi uçuran bir donanımı 720p'de kullanmışlar. Antutu testleri yalan dolan bütün teknoloji sitelerinde söylenen bişey sadece üç aşağı beş yukarı telefonun seviyesini gösterir o kadar kaldı ki çin malı o dandik telefonlar Antutu hileleriyle uçuyor. Neyse konu bu değil Z3 Compact diyorum ancak kronik bir kamera pembeleşmesi sorunu var ben de biara Z3 Compact düşündüğüm için çok araştırdım. Çoğu kişide az/çok var bu sorun yazılımsal ya da donanımsal olup olmadığı tam olarak bilinemiyor muhtemelen Android 5.0'dan sonra anlaşılır. Alpha'da ise kasasında sorun çıkıp yamulduğunu söylemişti bi arkadaş ama inanmıyorum tabi gene de araştırmak lazım başka bi arkadaşım bizzat kullanıyor ben de baya kurcaladım zaten sorunsuz bir telefon gibi pil performansının düştüğünü söyledi arkadaşım. Alpha'nın fiyatı 1300-1400 tl aralığında olsa f/p oranına göre direk Alpha derdim üretimden kalkması hiçbişey ifade etmez gene güncellemesini alacaktır. Ama Alpha gerekenden pahalı bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: cici60

cici60

cici60

Üye
Herşey ghz'den ibaret değil önce bunu öğrenin biraz araştırın ! bak bakayım hangisi daha yüsek puan alıyor antutu'da ?
Soldaki z3 compact'ın antutu puanı

Buda Alpha'nın antutu puanı.

herşey antutu değil kardeş note 4 lolipop antutusu ona bbakrsn

AnTuTu testinden de 43.136 puan alan Note 4'te bu konuda biraz düşüş yaşadığını görüyoruz.

Yönetici tarafından düzenlendi:
3onur5

3onur5

Üye
karşılaştırması bile yapılamaz z3 compact tabikide

• Beğen
Tepkiler: cici60
erko merko

erko merko

Üye
herşey antutu değil kardeş note 4 lolipop antutusu ona bbakrsn

AnTuTu testinden de 43.136 puan alan Note 4'te bu konuda biraz düşüş yaşadığını görüyoruz.
Çözünürlük farklarını biraz araştırın.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
M9 da umarım 2K olur. Kesinlikle olmalı. Eğer rakipler sony Nexus ta 2k ya geçerse hTc için dezavantaj.

0MG90

0MG90

Üye
2k ekranın hiçbir avantajı yok bana göre.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kaliteli görüntü her zaman iyidir. Ayrıca 1080pden sonra bir 2k tadına bakmak kim istemez :D

erko merko

erko merko

Üye
Kaliteli görüntü her zaman iyidir. Ayrıca 1080pden sonra bir 2k tadına bakmak kim istemez :D
2k görüntü kalitesi olarak tabiki iyi ama donanımı yavaşlatmaktan başka bir işe yaramıyor bence 1080p yeterli telefon ekranları için

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yavaşlatıyor mu bilmem ama QHD ekranlı Note 4 te yavaşlama görmedim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Performansa eksi yönden etki ettiği için mecburen yavaşlıyor :D insan gözü zaten ayırt edemiyor 1080le 2K yi. 2K çok gereksiz bişey okuduğum habere görede m9 1080pyle gelecek umarım böyle gelir performans kaybı olmaz hem

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Performansa eksi yönden etki ettiği için mecburen yavaşlıyor :D insan gözü zaten ayırt edemiyor 1080le 2K yi. 2K çok gereksiz bişey okuduğum habere görede m9 1080pyle gelecek umarım böyle gelir performans kaybı olmaz hem
Haberi pm den atabilirmisin?

byAndroid

byAndroid

Üye
Attım dostum

cici60

cici60

Üye
Yorumum silinmiş! Daha bu konuda bişey demiyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
3onur5

3onur5

Üye
evde kullanilan televizyonlarin cogu 2k cozunurlukte degilken telefondaki bu ekran hevesi ne anlama geliyor anlamadim alt tarafi 4-6inc arasi cihazlar

• Beğen
Tepkiler: byAndroid, cici60, turgutilbars ve 1 kişi daha
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
evde kullanilan televizyonlarin cogu 2k cozunurlukte degilken telefondaki bu ekran hevesi ne anlama geliyor anlamadim alt tarafi 4-6inc arasi cihazlar
Televizyonu cepte güneş altında taşımıyorsun ama cep telefonunu sürekli güneş altında kullandığın için her zaman en net ve en keskin görüntüyü elde etmek gerekiyor.

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Televizyonu cepte güneş altında taşımıyorsun ama cep telefonunu sürekli güneş altında kullandığın için her zaman en net ve en keskin görüntüyü elde etmek gerekiyor.
720 p ekranlar yeterince keskin zaten. Güneş altında rahat kullanmak istiyorsanız, nit değerini artırmanız gerekiyor. Yani dediğiniz biraz yanlış bir bilgi oluyor. Yanlış mı biliyorum?

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve 0MG90
Invoke

Invoke

Üye
M9 da umarım 2K olur. Kesinlikle olmalı. Eğer rakipler sony Nexus ta 2k ya geçerse hTc için dezavantaj.

Hepsi geçer yavaştan.
720 p ekranlar yeterince keskin zaten. Güneş altında rahat kullanmak istiyorsanız, nit değerini artırmanız gerekiyor. Yani dediğiniz biraz yanlış bir bilgi oluyor. Yanlış mı biliyorum?

Doğru biliyorsun. :D

Yalnız TV'den metin okumuyoruz. PC'yi TV'ye bağlayıp bir şey okumaya çalışın 720p TV'de bayağı zor oluyor ama film izlerken yeterince güzel duruyor görüntü.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Bana kalırsa 5.55" ekranı olan Note 2 yi örnek alırsak 720P ekran gayet güzel yeterli.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Takipçi Satın Al

Üst Alt