Telefon Tavsiyesi Galaxy Alpha vs Xperia Z3 Compact

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
z3 compact

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Değerli arkadaşlarım, sonsuz baskıda yine tekrarlamak isterim ki , zevkler ve renkler tartışılmaz. Bir marka veya modeli savunurken temeli sağlam bulgular üzerinde olmadığı zaman zaten çürüyüp gider. Bunun da ötesine geçip kişileri " Fanboy, FunBoy" gibi yakıştırmalarla anca tartışma çıkartırsınız. Ve forumun öğrenmek, paylaşmak ve eğlenmek gibi durumlarını yaşanmamasına sebeb olursunuz.

LÜTFEN !

Kullandığınız marka veya model ne olursa olsun kimseyi rencide edici veya küçük düşürücü söylemde bulunmayınız. Siz memnun iseniz kullanın eğer karşıdaki kişi değilse zaten bu ortama soracak ve en mantıklı yanıtlara bakarak kendisine yön verecek.

Tartışmalardan Anca Köreliriz, Oysa Paylaştıkça Öğrenir Daha da Güçleniriz.

Saygılarımla Ve Sevgilerimle :)

• Beğen
Tepkiler: cici60, turgutilbars, byAndroid ve 2 diğerleri
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
Bu ikisi arasinda gercekten iyi oldugu icin alpha diyorum

ozakin70

ozakin70

Üye
Kuşkusuz z3 compact derim inceliğe bakmazsak

erko merko

erko merko

Üye
hangi yön ?

Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor

Exynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla

Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması

Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.

En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.
hangi yön ?

Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor

Exynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla

Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması

Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.

En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.
Herşey ghz'den ibaret değil önce bunu öğrenin biraz araştırın ! bak bakayım hangisi daha yüsek puan alıyor antutu'da ?
Soldaki z3 compact'ın antutu puanı

Buda Alpha'nın antutu puanı.

Buğra

Buğra

Admin
Samsung un benchmark testlerinde hile yaptığı daha önce kanıtlandı o yüzden sentetik testler ile cihaz yarıştırmak pek mantıklı değil artik
Yoksa meizu mx4 en iyisi olurdu 52K alıyor antutu :)

• Beğen
Tepkiler: turgutilbars
byAndroid

byAndroid

Üye
Samsung un benchmark testlerinde hile yaptığı daha önce kanıtlandı o yüzden sentetik testler ile cihaz yarıştırmak pek mantıklı değil artik
Yoksa meizu mx4 en iyisi olurdu 52K alıyor antutu :)
Katılıyorum o zaman en iyi meizu zaten fiyat da uygun o kebap :D
Antutuyla cihaz alınmaz cihazın performansi kullanila kullanila tecrübeyle çıkar öyle testlerle değil

PriZm

PriZm

Üye
Samsungun Antutu testlerinde hile yaptığı yanlışını bir düzeltelim öncelikle.

Samsungun tek yaptığı DVFS aracı ile antutu testinde cpu nun max frekansında çalışmasını sağlaması. Cpu nun max frekansta çalışmasını sağlamak KESİNLİKLE bir hile türevi değildir. Overclock olsaydı o zaman hile sayılırdı.

Bunun aksini kanıtlayın bu konuda hiçbirşey bilmediğimi varsayacağım.

• Beğen
Tepkiler: xmustx, B.A.R.O.N ve erko merko
byAndroid

byAndroid

Üye
Ben bu hile olaylarını bilmiyorum yapmıştır yada yapmamıştır beni ilgilendirmez ama antutuya bakarak telefon alınmaz onu biliyorum yabi :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, wpfurkan, turgutilbars ve 1 kişi daha
PriZm

PriZm

Üye
Ben bu hile olaylarını bilmiyorum yapmıştır yada yapmamıştır beni ilgilendirmez ama antutuya bakarak telefon alınmaz onu biliyorum yabi :)
Evet Antutu ya bakılarak telefon alınmaz. O konuda hemfikirim.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve Nextman
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Evet Antutu ya bakılarak telefon alınmaz. O konuda hemfikirim.
Aynen sizlere katılıyorum ha 50.000 almış ha 49.000 sonunda asıl günlük performans önemli. Bu konuda da touchwiz pek iç açıcı değil. Hem bence şu andaki işlemciler arasında snapdragon'ler tercih edilmeli.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N, byAndroid ve ~N.A.W.Y~
0MG90

0MG90

Üye
Antutu ya göre telefon alınır mı ya iyi misiniz

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu arada m9 doğruysa daha az önce okudum 1080p ve 5 inç ekranla vede snap810 la gelecekmiş ünlü upleaks sizdirmis cihazı böyle gelirse mükemmel

0MG90

0MG90

Üye
2k olmazsa daha iyi olur zaten S810 ile uçar cihaz

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
androtik12

androtik12

Üye
    Konu Sahibi
Samsungun note 4 ve alphadaki 64biti kullanm dışı bıraktığı lolipop olsa bile kullanlmaz olduğu doğru mu?

Invoke

Invoke

Üye
Z3C çok net.

Emre

Üye
tabiki z3c alphada güzel metal kasaydı üretimi durdu pilastik kasaya devam yinede kullanılabilir güzel telefon

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
z2 z3c den daha iyi değil mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt