teknolojibaronu
Üye
Aferimhafıza kartı takılmıyor çünkü
hafıza kartı takılmıyor çünkü![]()
:
:Aferimhafıza kartı takılmıyor çünkü
hafıza kartı takılmıyor çünkü![]()
:
:
yeterli kaynak olmuşmuAferim:
:
32gb hafzası var yeter heralde
hangi yön ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızExynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla
Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması
Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.
En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.
Herşey ghz'den ibaret değil önce bunu öğrenin biraz araştırın ! bak bakayım hangisi daha yüsek puan alıyor antutu'da ?hangi yön ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801 Quad-core 2500MHz işlemci kullanılıyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızExynos 5 Octa 5430 Quad-core 1.8 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 işlemci kullanılıyor yani yaklaşık %35 daha hızlı + megapixeli biraz daha fazla
Alphanında + tarafları ise daha ince daha hafif daha canlı daha büyük ekrana sahip olması
Not- Xperia z3 compact 64 gb hafıa kartı alabiliyor ama alpha alamıyor.
En Önemlisi z3 compact su geçirmiyor.
Katılıyorum o zaman en iyi meizu zaten fiyat da uygun o kebapSamsung un benchmark testlerinde hile yaptığı daha önce kanıtlandı o yüzden sentetik testler ile cihaz yarıştırmak pek mantıklı değil artik
Yoksa meizu mx4 en iyisi olurdu 52K alıyor antutu![]()

Evet Antutu ya bakılarak telefon alınmaz. O konuda hemfikirim.Ben bu hile olaylarını bilmiyorum yapmıştır yada yapmamıştır beni ilgilendirmez ama antutuya bakarak telefon alınmaz onu biliyorum yabi![]()
Aynen sizlere katılıyorum ha 50.000 almış ha 49.000 sonunda asıl günlük performans önemli. Bu konuda da touchwiz pek iç açıcı değil. Hem bence şu andaki işlemciler arasında snapdragon'ler tercih edilmeli.Evet Antutu ya bakılarak telefon alınmaz. O konuda hemfikirim.