Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Tabi ki Z3 Compact. Alpha da kötü telefon değil Ama Z3 Compact dünyanın en hızlı telefonlarından biri çünkü 1080p'yi uçuran bir donanımı 720p'de kullanmışlar. Antutu testleri yalan dolan bütün teknoloji sitelerinde söylenen bişey sadece üç aşağı beş yukarı telefonun seviyesini gösterir o kadar kaldı ki çin malı o dandik telefonlar Antutu hileleriyle uçuyor. Neyse konu bu değil Z3 Compact diyorum ancak kronik bir kamera pembeleşmesi sorunu var ben de biara Z3 Compact düşündüğüm için çok araştırdım. Çoğu kişide az/çok var bu sorun yazılımsal ya da donanımsal olup olmadığı tam olarak bilinemiyor muhtemelen Android 5.0'dan sonra anlaşılır. Alpha'da ise kasasında sorun çıkıp yamulduğunu söylemişti bi arkadaş ama inanmıyorum tabi gene de araştırmak lazım başka bi arkadaşım bizzat kullanıyor ben de baya kurcaladım zaten sorunsuz bir telefon gibi pil performansının düştüğünü söyledi arkadaşım. Alpha'nın fiyatı 1300-1400 tl aralığında olsa f/p oranına göre direk Alpha derdim üretimden kalkması hiçbişey ifade etmez gene güncellemesini alacaktır. Ama Alpha gerekenden pahalı bir telefon.