Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

wwwhmz

wwwhmz

Üye
CM12 kullanan var mı :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
yakupb03

yakupb03

Üye

bence kamerası on numara bu arada süper mod ( 8mqpxl) çözünürlük düşük tapatalk ta ama öyle :-P

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve 98farom98
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Sayılır ama Nexus 5'te. Aslında CM de değil de... Bir şey mi soracaksın? :D
Z2'de cm 12 kullanan var mı diye sormuştum. Kullanan varsa kamera sorunu düzeltilmiş mi diye şeyetcektim :D

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar Throw ile resim falan yansıtabiliyorum televizyona ama Ekran yansıtma ile televizyonu görmüyor. TV'nin özelliği mi yok acaba?

avast

avast

Üye
Hocam z3c ile z2 arasında öneriniz be beb şuanda iphone kullanıyorum

yakupb03

yakupb03

Üye
Beyler cihaz yeni geldi servisten değişim yapıldı sıfır geldi. On numara sorun yok ama güç tuşu biraz içeri de gibi soğukta falan hissetmiyorum bastığımi bunun için tekrar sıfır cihazı servise göndereyim mi? Bir güç tuşunun fotoğrafını atabilir misiniz? Yada ileride güç tuşunun içeri tamamen göçmesi gibi bir olay olur mu?

0MG90

0MG90

Üye
Beyler cihaz yeni geldi servisten değişim yapıldı sıfır geldi. On numara sorun yok ama güç tuşu biraz içeri de gibi soğukta falan hissetmiyorum bastığımi bunun için tekrar sıfır cihazı servise göndereyim mi? Bir güç tuşunun fotoğrafını atabilir misiniz? Yada ileride güç tuşunun içeri tamamen göçmesi gibi bir olay olur mu?
Güç tuşu çok dışarıda değil zaten çok hafif dışarıda
Hocam z3c ile z2 arasında öneriniz be beb şuanda iphone kullanıyorum
Ben ikisi arasında kaldım, Z2 aldım iyi ki almışım Z3c çok küçük geldi Z2 kullanınca

yakupb03

yakupb03

Üye
Güç tuşu çok dışarıda değil zaten çok hafif dışarıda

Ben ikisi arasında kaldım, Z2 aldım iyi ki almışım Z3c çok küçük geldi Z2 kullanınca
Karşıdan güç tuşuna bakınca nerdeyse tırnak kadar görünüyor 1 mm falan? Demi? hocam arkadaşta z1 var bildiğin dışarıda onun için söyledim. Korktum iki gün sonra içeri göçer diye :-) içimi rahatlattın valla Eyw :-)

98farom98

98farom98

Üye
Hocam ne sorunu vardı?

yakupb03

yakupb03

Üye
Hocam kasa açıklığı varmıydı?
Evet. Ama değişim sebebi sorumlu seri olması ve ekranın şu alması dur onu da atayım
ekranın sol tarafında sarı leke sonra sağda da yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı..

98farom98

98farom98

Üye
Evet. Ama değişim sebebi sorumlu seri olması ve ekranın şu alması dur onu da atayım
ekranın sol tarafında sarı leke sonra sağda da yavaş yavaş çıkmaya başlamıştı..
Anladım hocam bende yeni aldım kasa açıklığı var acaba değişim yaparlarmı sen hangi servise vermiştin

yakupb03

yakupb03

Üye
Anladım hocam bende yeni aldım kasa açıklığı var acaba değişim yaparlarmı sen hangi servise vermiştin
Benim 8 aylık cihazdı. Gönderdim. İşlem yapılmadan değişim yapıldı. Teleservice e gönderdim. Güç tuşunun fotoğrafını çeker misin? Ya sanki çok içeri gibi biri aydınlatsa iyi olacak :-)

98farom98

98farom98

Üye
Hocam bendeki Z3 çekerim ama başka cihazım yok :)

Üst Alt