Benimki gibi anakartı yanmıştır kesinRecoveryden format atınca da tel açılmıyor. Sp flash toolu açıp telefonu bağlayınca program hiç tepki vermiyor.
Yok hocam alcatel romunu kurmayı başardım. Şimdi orjinal romu deneyeceğim.Benimki gibi anakartı yanmıştır kesin

Denedim ama olmuyor yüklenip duruyor. Ne yapabilirim başka??
Not: supersu daki güncellemeleri sildim supersu kalktı ama.hala güncelleme yapamiyorum root var diyor.
Denedim ama olmuyor yüklenip duruyor. Ne yapabilirim başka??
Not: supersu daki güncellemeleri sildim supersu kalktı ama.hala güncelleme yapamiyorum root var diyor.
Arkadaşlar xpoosed sıkıntılı maalesef tel boot ekranında kalıyor. Ben formatlayıp titaniumbuckup Pro ile aldığım yedeği geri yüklüyorum kullanıcı ve sistem uygulamaları ne varsa tel son kişisel haline geliyor. On Numara programXposed yüklenmiyor brick oluyor recovery den factory reset yapınca düzelir bende oldu

Anakart degistiya artık güncelleme alabiliyonmu?Benim cihaz geldi gayet iyi durumda
Son sürüm şuan güncelleme gelirse öğrenirizAnakart degistiya artık güncelleme alabiliyonmu?
Backup user data de orjinal Recovery denSon sürüm şuan güncelleme gelirse öğreniriz
Şimdi ben plus cihazımdan clockworkmod dosyalarını nasıl elde ederim.Stock rom için; malum buradaki stock rom garantilik etti.
O kadarını bilmiyom @memo4535 @jeosalihClockworkmod backupun içindemi yani, nasıl flash tool ile atılabilir hale getiririm
Bi önceki mesajda dediğini yap. Yedeğin içini bi görelim yaparızClockworkmod backupun içindemi yani, nasıl flash tool ile atılabilir hale getiririm