2 aya zenfone 2 cıkıcakmış bu telefonu 2. El satıp üste max 200 tlye alınır. Güncelleme garantili lolipoplu olarak çıkacak. Beni tek tereddütte bırakan kısmı Intel işlemcisiBenimki de kartsız beyaz
Bence mantıklı süper telefon2 aya zenfone 2 cıkıcakmış bu telefonu 2. El satıp üste max 200 tlye alınır. Güncelleme garantili lolipoplu olarak çıkacak. Beni tek tereddütte bırakan kısmı Intel işlemcisi
Olmayan şeyi biriktirememGençler para biriktirmeye başlayın ozaman![]()
Telefonum dün servisten geldi 01025 sürüme güncellemişler normal çalışıyor dokunmatik daha iyi. şuan bir problem yok.Evet vip formunu doldurarak gönderdim. Söyledikleri gibi 1 günde gönderdiler. tlf gelince paylaşacağım.
Ben çift sim ile kullanıyordum ancak sorun çözülmüyordu. Onunla ilgisi yok ama costum rom yüklemeden önce 23 nolu güncellemeden sonra ciddi bir şekilde dokunmatik sorunu azalmıştı. costum yükledikten sonra devam etti orjinal roma zaten dönemedim en son tlf birck oldu bakalım tlf gelsinde.
intel işlemciyi birçok uygulama hala desteklemiyor bu nedenle oyunlarda ve uygulamalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Telefon hatta kamerada birçok devin önünde diyorlar. bi arkdaşda zen 6 vardı on numara telefon benm de bi ara aklımdaydı ancak intelin daha kat edeceği çok mesafe oldugu için ilgilen medim :S2 aya zenfone 2 cıkıcakmış bu telefonu 2. El satıp üste max 200 tlye alınır. Güncelleme garantili lolipoplu olarak çıkacak. Beni tek tereddütte bırakan kısmı Intel işlemcisi