Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Benimki de kartsız beyaz

• Beğen
Tepkiler: jeosalih

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Çarşının telefon bozuldugu için bende yüklemeye cesaret edemedim 7 gün gelmesini bekliyom sonra telefonun

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
2 aya zenfone 2 cıkıcakmış bu telefonu 2. El satıp üste max 200 tlye alınır. Güncelleme garantili lolipoplu olarak çıkacak. Beni tek tereddütte bırakan kısmı Intel işlemcisi
Bence mantıklı süper telefon

jeosalih

jeosalih

Üye
Gençler para biriktirmeye başlayın ozaman :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
ben memnunum telefonumdan :)

rapidimvar

Üye
Evet vip formunu doldurarak gönderdim. Söyledikleri gibi 1 günde gönderdiler. tlf gelince paylaşacağım.

Ben çift sim ile kullanıyordum ancak sorun çözülmüyordu. Onunla ilgisi yok ama costum rom yüklemeden önce 23 nolu güncellemeden sonra ciddi bir şekilde dokunmatik sorunu azalmıştı. costum yükledikten sonra devam etti orjinal roma zaten dönemedim en son tlf birck oldu bakalım tlf gelsinde.
Telefonum dün servisten geldi 01025 sürüme güncellemişler normal çalışıyor dokunmatik daha iyi. şuan bir problem yok.

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jhanluke

jhanluke

Üye
Selam beyler kusra bakmayin hep ayni seyi soruyorum ama anlamadim. Ben su roottan nasil tam olarak kurtulabilirim garanti kapsamına tekrar girmek istiyorum. Bana tek tek anlatır misiniz kiara bakmayın??. Bu arada stock ROM diyorsunuz ama bu Alcatel in romu garantiye gönderince sorun çıkmıyor mu?? Be ayni güncellemeleri alıyor??

jeosalih

jeosalih

Üye
Supersudan kaldır rootu gönder anlamazlar bisey. Brick olur tel ugrasma

jhanluke

jhanluke

Üye
Denedim ama olmuyor yüklenip duruyor. Ne yapabilirim başka??

Not: supersu daki güncellemeleri sildim supersu kalktı ama.hala güncelleme yapamiyorum root var diyor.

Son düzenleme:
sebo7

sebo7

Üye
2 aya zenfone 2 cıkıcakmış bu telefonu 2. El satıp üste max 200 tlye alınır. Güncelleme garantili lolipoplu olarak çıkacak. Beni tek tereddütte bırakan kısmı Intel işlemcisi
intel işlemciyi birçok uygulama hala desteklemiyor bu nedenle oyunlarda ve uygulamalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Telefon hatta kamerada birçok devin önünde diyorlar. bi arkdaşda zen 6 vardı on numara telefon benm de bi ara aklımdaydı ancak intelin daha kat edeceği çok mesafe oldugu için ilgilen medim :S

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Beyler telefon chainfire yüklerken kapandı ve açılmıyor. Sp flash tool ile recovery yüklemeye çalışıyorum ama program aleti görmüyor. Ne yapabilirim?

jeosalih

jeosalih

Üye
Rwcovery açılmıyormu ki

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Açılıyor da romu baştan atacağım için cwm falan kurmam lazım. Recoveryden format attım düzelmedi.

jeosalih

jeosalih

Üye
Driver yüklü ise teli görür. Nasıl hata veriyor

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Hocam hangi driverları kurmam lazım? Bir de usb debugging açık değildi sanırım.

jeosalih

jeosalih

Üye
Kardeş fazla vaktim yok nasıl bir hata veriyor. Hata kodu varmı. Hiç mi tepki vermiyor. Recoveryden format atınca tel açılmıyor mu

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Recoveryden format atınca da tel açılmıyor. Sp flash toolu açıp telefonu bağlayınca program hiç tepki vermiyor.

jeosalih

jeosalih

Üye
Scatter dosyasını seciyon dimi. 5 sn bekliyon tak. Yine ısrarla olmuyor ise googleye fastboot recovery yükleme yaz. Orada nasıl cmd ile yükleyen yükleyebileceğini öğrenebilirsin

Üst Alt