Yeni bir klasör oluşturup içine 1 şarkı atarak denebenim bir sorum var cyanogenmod kullanıyorum ttpod sd karttaki şarkıları görmüyor benim bu sorunu çözebilmem mümkün mü?
işe yaramadı malesef diğer uygulamalar görüyo ama ttpod nedense görmüyo daha doğrusu scan dediğimde görmüyo x plore dan başlattığımda çalıp listesine kaydediyo amaYeni bir klasör oluşturup içine 1 şarkı atarak dene
Depolamadakileri görüyor mu?işe yaramadı malesef diğer uygulamalar görüyo ama ttpod nedense görmüyo daha doğrusu scan dediğimde görmüyo x plore dan başlattığımda çalıp listesine kaydediyo ama
evet telefonun kendi hafızanındakileri görüyo ama sd kartı görmüyoDepolamadakileri görüyor mu?
O zaman rom ile alakalıdır...evet telefonun kendi hafızanındakileri görüyo ama sd kartı görmüyo
evet telefonun kendi hafızanındakileri görüyo ama sd kartı görmüyo

Doğrudur romla alakalı kesin...Bendede s4 mini var sorun yok![]()
Doğrudur romla alakalı kesin...
Bende cm11 alt yapısı var sıkıntı yok bendede... Telefonlar farklı ise sorun olması normal onun romunda vardır birşeyBende cm12 kurulu ama Bilgehan farklı bir custom rom kullanıyor heralde.
cm 12 kurulu bendede sd karttan dolayıdan olabilirmi acaba diye düşünüyorum telefondaki kart 64 gb olduğu için belki görmüyodur
Teşekkürler kardeş. Hep birlikte iyi projelere inşallah...Hakancım başarılı çalışmalarının devamını diliyorum...