TTPod V.8.1.0 [HG Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

malkoc444

malkoc444

Üye
Hakan ellerine sağlık,teşekkürler...

mert bacak

mert bacak

Üye
bende açılmıyor lg g pro

Crixus07

Crixus07

Üye
Bendede açılmadı.Xperia Z2 5.0.1

malkoc444

malkoc444

Üye
Evet hakancım çalışmadı root mu istiyor yoksa? Selamlar..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Root filan istemiyor. Uygulama düzenlemeyi kabul etmiyor. Bir sonraki sürümü bekliyorum onda deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: malkoc444 ve dragonmhmt
turkishield

turkishield

Üye
açılmadı..aosp rom vardı belki bundan kaynaklanıyor diye stoc rom yükledim onda da çalışmadı
7.9.1 son sürüm bu şuan yükledim çalışıyor ingilizce kullanıyorum..sana zahmet bir de doğru düzgün şöyle kulaklıkli bir uygulama ikonu yapabilir misin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
açılmadı..aosp rom vardı belki bundan kaynaklanıyor diye stoc rom yükledim onda da çalışmadı
7.9.1 son sürüm bu şuan yükledim çalışıyor ingilizce kullanıyorum..sana zahmet bir de doğru düzgün şöyle kulaklıkli bir uygulama ikonu yapabilir misin?

Son sürümlerde koruma var. Müdahale ettiğim zaman uygulama çalışmaz hale geliyor. Simge yapacak zamanım yok maalesef
Eklenti çalışan sürüme güncellendi

simka

simka

Üye
Hakan kardeş eklenti çalışan sürüme güncellendi derken ne demek istedin ben anlamadım.Ben hala TTPOD V7.8.0 sürümünü kullanıyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan kardeş eklenti çalışan sürüme güncellendi derken ne demek istedin ben anlamadım.Ben hala TTPOD V7.8.0 sürümünü kullanıyorum.
son sürümlere müdahale yapınca uygulama açılmıyor. O yüzden eklentiyi eski sürümle güncelledim. Sorunu çözünce yeni sürümler eklentide eklenecektir

fatih.60

fatih.60

Üye
Dostum v8 çıktı onu ne zmn türkçeleştirirsin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Eklenti son sürüme güncellendi

• Beğen
Tepkiler: SenyorMD

batosnokia

Üye
Eline sağlık hocamda efectlerde sorun var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

batosnokia

Üye
Son düzenleme:
HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Hakan abi, her paylaşımında bu yazı fontunu görüyorum ve ben de kullanmak istiyorum acaba fontu paylaşabilir misin?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Fontun ismi opaldır. sisteme gömerek kullanıyorum. googleye yaz zaten çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: HsnCnKly
HsnCnKly

HsnCnKly

Üye
Fontun ismi opaldır. sisteme gömerek kullanıyorum. googleye yaz zaten çıkıyor
Hakan abi çok saol fontu ''fonttr'' diye bir yerden indirdim. Ancak ben de sisteme gömmek istiyorum zahmet olmazsa nasıl yapacağımı anlatabilir misin? Yada pm atar mısın anlatımını? Şimdiden çok saol.