Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jhanluke

jhanluke

Üye
Benim dokunmatik islemciden degilde mesela scroll yapınca yavaş yapıyor kardeşim de de aynisi var onun algılaması daha hızlı ve arkadan gelmiyor. Peki bende root var nasıl göndereceği garantiye nasıl gönderiliyor?? Ne demem gerek, veya nasıl Stock rom a donebilirim güncelleme geliyor mu öyle?? Teşekkür ederim :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Benim dokunmatik islemciden degilde mesela scroll yapınca yavaş yapıyor kardeşim de de aynisi var onun algılaması daha hızlı ve arkadan gelmiyor. Peki bende root var nasıl göndereceği garantiye nasıl gönderiliyor?? Ne demem gerek, veya nasıl Stock rom a donebilirim güncelleme geliyor mu öyle?? Teşekkür ederim :)
Stock ROM kurunca güncelleme alabilirsiniz ama dikkat et garantilik olma :)

jhanluke

jhanluke

Üye
Nasıl kurabilirim?

jhanluke

jhanluke

Üye
Hayır 2 simli
Alactelin romu olduğu için garanti dışı kalır mi??

sebo7

sebo7

Üye
ilk sayafayı iyice oku sonra stock romu kur en son orjinal recovery kur VİP formu doldur gönder garantiye :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
@jeosalih cihaz garantiden yarın geliyor anakart değişmiş :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
  • Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Kardeş 2 3 gün telefonsuz kaldın ama anakart değiştiği için root sorunun çözüldü;) Vallaha yazdığıma kendim güldüm.
Şimdi bu cihazın stock romunu çıkartmaya çalışıcam eh anlatırsın artık :)

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Benim telin hopörlör kısmı 3 haftadır kırık. Yeni sürüm çıkmasını bekliyorum servise yollayacagim.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
jeosalih

jeosalih

Üye
Şimdi bu cihazın stock romunu çıkartmaya çalışıcam eh anlatırsın artık :)
Kardeş stock recoveryden gelir gelmez yedek al hafıza kartına upload et. Başka bişeyle uğraşma. Rotlasanda stock recoveryden yüklenecek yedeğin olacak.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Kardeş stock recoveryden gelir gelmez yedek al hafıza kartına upload et. Başka bişeyle uğraşma. Rotlasanda stock recoveryden yüklenecek yedeğin olacak.
Oradan alacağım backup sonraki rootu kaldırırmı

jeosalih

jeosalih

Üye
Discovery 1 e hafıza kartı takılıyordu hani. Benim bundan önceki telim discovery 1 şimdi hanım kullanıyor. O telefonun orjinal recoverysinden yedek alınabiliyor bundanda alınabiliyor. Rootu kaldırır 1 de öyleydi. Çünkü recoveryden alınan yedekte bütün sistemi yedekliyor. Root zaten sistemi değiştiriyor. Geri yüklediğinde root ortadan kalkar ben öyle düşünüyorum. Zaten @sebo7 'ye o yüzden yedek aldırdık ya.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Discovery 1 e hafıza kartı takılıyordu hani. Benim bundan önceki telim discovery 1 şimdi hanım kullanıyor. O telefonun orjinal recoverysinden yedek alınabiliyor bundanda alınabiliyor. Rootu kaldırır 1 de öyleydi. Çünkü recoveryden alınan yedekte bütün sistemi yedekliyor. Root zaten sistemi değiştiriyor. Geri yüklediğinde root ortadan kalkar ben öyle düşünüyorum. Zaten @sebo7 'ye o yüzden yedek aldırdık ya.
Onunki backup adında uzantısında değildi ama hocam

jeosalih

jeosalih

Üye
Zip olarak atıyordu hafızaya işte. Buda zip atar ( benimki kartsız model recoveryden yedek al deyince kart yok diyor)

• Beğen

Üst Alt