Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

sebo7

sebo7

Üye
Güncelleme gelsede denesek şunu yaf artık root yapmak istiyorum :(

jeosalih

jeosalih

Üye
Adamlar her ay bir güncelleme çıkarıyor bu ay da yayınlanır.

• Beğen
Tepkiler: sebo7
sebo7

sebo7

Üye
Birde bisey soracam yeni farkettim. Sitesinde d2 nin pili 2500 mAh gorunuyo ancak cpuz ile bakiom 1000 mAh yazio bende :-(
Batery doktorda ayni seyi dio 1000mAh gorunuyo :-S
Rotsuz kullanamıyorum bende. Telefona para verip aldıysam istediğim gibi kullanmalıyım.
Aynen

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Bnde rootlu kullanıyom

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Birde bisey soracam yeni farkettim. Sitesinde d2 nin pili 2500 mAh gorunuyo ancak cpuz ile bakiom 1000 mAh yazio bende :-(
Batery doktorda ayni seyi dio 1000mAh gorunuyo :-S

Aynen
CPUz çoğu telefonun bataryasını yanlış gösteriyor zaten. Pc'de de benim 667 MHz ramleri 333 MHz gösteriyordu. :D

sebo7

sebo7

Üye
sizinkinde doğrumu acep?

jhanluke

jhanluke

Üye
Selam önceden de yazmıştım buraya. Bende root var ve kurtulmak istiyorum guncelleme yapmak istiyorum. Ve ayni zamanda benim ekranında önceden olan bir sorun var yavaş algilama sorunu. Ne yapabilirim??

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Selam önceden de yazmıştım buraya. Bende root var ve kurtulmak istiyorum guncelleme yapmak istiyorum. Ve ayni zamanda benim ekranında önceden olan bir sorun var yavaş algilama sorunu. Ne yapabilirim??
stock ROM kuracan arkadaşım ama dikkat et :)

sebo7

sebo7

Üye
yavaş algılama derken ?
Mesela benimkide oyuna falan girdiğimde başta 2-3 kez basmama rağmen algılamıyor buna çözüm olarak tuş klidine alıp tekrar açtığımda sorun ortadan kalkıyor. bana göre sorun işlemciden kaynaklanıyor. zira düşük performanslı 8 çekirdekli bir işlemci sonuçta bazen kafası karışıyor sanırım yoksa dokunmatikte bi sıkıntı yok
Birde bu ilk sayfa hala çok karışık ben hala bişey anlamadım :)

Sayfayı şu şekilde değiştirsek nasıl olur acaba?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GM discovery 2 telefonuza root etmek veya rom atmak için öncelikle aşağıdaki dosyaları indirin
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Root Yükleme Talimatı

1-indirdiğimiz Driverları kur (hata ayıklama açık olacak Geliştirici seçenekleri açmak için Ayarlar-Telefon hakkında-derleme numarasına 3-4 defa üstüste basarak açabilirsiniz.
2-Telefonunuz açıkken indirdiğiniz UPDATE-SuperSU-v2.02.zip dosyasını zipten çıkarmadan telefon hafızası ana dizine at
3-İndirdiğimiz Çince cwm ve MT6592_Android_scatter Dosyalarını Zipten çıkardığımız Sp flash Tool içine atıyoruz gelen uyarılarda taşı veya değiştirilsin mi derse taşı ve değiştirin.
4-Telefonu Kapatıp Sp flash tool programını çalıştırın Scatter-loading ten scatter dosyasını seçin. Sadece recovery dosyası seçili olarak download dedikten sonra telefon kapalı iken usb nizi takın bilgisayara bağlayın.Telefonu tanıyınca alta usb com port numarası görünür ve recovery yüklemesi başlar Yeşil ok işareti geldiğinde recovey yüklenmiş demektir.(Telefonu bilgisayar görmezse downloada basar basmaz bilgisayara bağlamayı deneyin)
5-Telefonu cwm modda (açmatuşu +Ses yükseltme tuşu) başlatıyoruz
6-install zip ten telefon hafızası giriyoruz. Telefon hafızasına attığımız UPDATE-SuperSU-v2.02.zip dosyasını seçip gelen uyarılara yes diyoruz ve telefonumuz rootlamış olarak açıyoruz.
(cwm çince ve dokunmatiktir)

Bunun gibi büyük fontlarda kalaın fontlarda renkli yaparsak daha dikkat çeker hata payı azalır kanımca
üsttekini bi yerden aldım örnek teşkil etsin diye düzenleyip 1.sayfaya koyarsak daha anlaşılır olur
Ayrıca bu sayfada sadece Root yapma , Recovery ve Stock rom olsa daha güzel olur. Costum romlar için ayrı sayfa açılabilir çünkü onların sorunlar başka oluyor...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
DH'de dediklerine göre telefonu çift sim kartla kullanınca ilginç bir şekilde dokunmatik sorunu çözülüyormuş. :D

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
Stock romu kurdum dayanamadim bidaha rootladim :D .bidaha kine evde denicem ama internet yok evde driverleri link olarak atarmisiniz?

rapidimvar

Üye
Stok rom yükledim talimatlara uyarak, ancak telefon birdaha açılmadı. Bu konulara yabancı değilim harfiyen uyguladım hata vermedi formatta da downloadta da yeşil işaret çıktı. Fakat cihaz açılmadı tekrar denemelerimde hata verdi download başarılı ama formatta hep hata verdi 5053 hatası sanırım. Galiba biraz şans işi yada kablo elektrik akımı batarya doluluk oranı falanda etkiliyor. Ama benim tlf brick olau.
Dün telefonu kargo ile telpaya gönderdim. Bugün aradım Yazılım yüklendi ve kargoya verildi dediler yarın gelecek bakalım napmışlar. Telpanın bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum 1 günde işlem yaptılar ayrıca cihaz garanti dışıda demediler.

sebo7

sebo7

Üye
Stok rom yükledim talimatlara uyarak, ancak telefon birdaha açılmadı. Bu konulara yabancı değilim harfiyen uyguladım hata vermedi formatta da downloadta da yeşil işaret çıktı. Fakat cihaz açılmadı tekrar denemelerimde hata verdi download başarılı ama formatta hep hata verdi 5053 hatası sanırım. Galiba biraz şans işi yada kablo elektrik akımı batarya doluluk oranı falanda etkiliyor. Ama benim tlf brick olau.
Dün telefonu kargo ile telpaya gönderdim. Bugün aradım Yazılım yüklendi ve kargoya verildi dediler yarın gelecek bakalım napmışlar. Telpanın bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum 1 günde işlem yaptılar ayrıca cihaz garanti dışıda demediler.
VİP gönderdiysen 1 günde bakıyorlar ;)
Telefon gelince dokunmatiğini falan bir test et sonrada burada söyleyi ver bakalım gelişme olmşmu olduysa bende gönderecem

rapidimvar

Üye
Evet vip formunu doldurarak gönderdim. Söyledikleri gibi 1 günde gönderdiler. tlf gelince paylaşacağım.
DH'de dediklerine göre telefonu çift sim kartla kullanınca ilginç bir şekilde dokunmatik sorunu çözülüyormuş. :D
Ben çift sim ile kullanıyordum ancak sorun çözülmüyordu. Onunla ilgisi yok ama costum rom yüklemeden önce 23 nolu güncellemeden sonra ciddi bir şekilde dokunmatik sorunu azalmıştı. costum yükledikten sonra devam etti orjinal roma zaten dönemedim en son tlf birck oldu bakalım tlf gelsinde.

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bu stock romu plus cihazına kurabilen oldumu

sebo7

sebo7

Üye
Bu telefon fazla kişide yok sanırım yada kurcalayan yok :)

memo4535

memo4535

Üye
Aslinda pluslarda olabilir sadece brick sorunu

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Son durum

• Beğen