Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
hocam tüm bunları kafeden yapıyorum oraya erişim yok

• Beğen
Tepkiler: jhanluke ve caneira07

jeosalih

jeosalih

Üye
step 1 de 6592 yazanani indir onu resimlerdeki gibi kur pcye reset çak. Sonra SP flash tool görecek ok bu son sans. Başka driver yok senden haber bekliyom

• Beğen
Tepkiler: caneira07
jeosalih

jeosalih

Üye
Hadi ya ama bunu Kurman lazim senin. Sahibiyle konuş kilidi açsin. Belki de tüm sorun en başından buydu. Dun admin değildin PC de bugünde bişey kuramuyon sanırım adama şöyle kilidi acsin adamın oturumu sana. Telefon belki brick oldu ondan

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Sen nerede askersin elazigmi

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Son verdiğim driver brick olanlar için. Pdanet kurulması için telefonun açık olması lazim ama telefonun açılmıyor. Mecbur bu sitedeki gibi aygıt yöneticisinde driverı zorla kuracan uyumsuz dese imzasız dese bile ok dicen kuracak. Başka benim aklıma gelen bişey yok. O adam izin vermezse başka cafeye git.

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Download etmiyormu ?

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Symbian candı ya. Zamanında benim tele hack yoktu hic bilgim yokken kurcalayıp ben yapmıştım ilk ve bu sitede paylasmıştım. N97 mini hack diye. Androidi yeni yeni bızıklıyorum

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
  • Beğen
Tepkiler: caneira07 ve YaşlıTaşCocuk54
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Cihaz artık hiç tepki vermiyor açılmıyor ve şarz olmuyor

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Driverlari yüklemeyi senedin mi

• Beğen
memo4535

memo4535

Üye
Acaba sorun plus larda mi ?
Bu arada arkadaslar flash toolda format all+download yaparsaniz ayni yerde o zamanda kuruluyo sanirim

• Beğen
Tepkiler: caneira07, jeosalih ve ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Kurmadığım driver kalmadı ama yok olmuyor
Artık açılış ekranında recovery de açılmıyor.
Anlamıyorum formatıda başarı ile kurdum ama açılmıyor işte
Sen nerede askersin elazigmi
Manisa /Alaşehir
Bitti sayılır

• Beğen
jeosalih

jeosalih

Üye
Kurmadığım driver kalmadı ama yok olmuyor
Artık açılış ekranında recovery de açılmıyor.
Anlamıyorum formatıda başarı ile kurdum ama açılmıyor işte

Manisa /Alaşehir
Bitti sayılır
Vallaha kardeş aklıma gelen son şey ben discovery 1 de yaptım ama her android telofonda olur. Cmd yani MS-DOS tan recovery atabilirsin. Fakat cmd yönetici olarak açılması gerek. ABD driver ve fastboot komutuyla. Googleye fastboot yaz hem driver hem de adb + fastboot u indir. Tel kapalı iken bağladığında indirdiğini klasörün içinden "adb device" komutu ver eğer telefonu görürse yazar. Arkasından "fastboot device" arkasından recovery de aynı klörde yükleyeceğin recovery olacak "fastboot flash recovery recovery.img" komutu recovery yükler.

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal recoveryi yukleyebilseydin yolllardin garantiye

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Orjinal recoveryi yukleyebilseydin yolllardin garantiye
Aynen Öyle en son Çince recovery vardı şimdi oda açılmıyor
Vallaha kardeş aklıma gelen son şey ben discovery 1 de yaptım ama her android telofonda olur. Cmd yani MS-DOS tan recovery atabilirsin. Fakat cmd yönetici olarak açılması gerek. ABD driver ve fastboot komutuyla. Googleye fastboot yaz hem driver hem de adb + fastboot u indir. Tel kapalı iken bağladığında indirdiğini klasörün içinden "adb device" komutu ver eğer telefonu görürse yazar. Arkasından "fastboot device" arkasından recovery de aynı klörde yükleyeceğin recovery olacak "fastboot flash recovery recovery.img" komutu recovery yükler.
Yarın son kez denicem

jeosalih

jeosalih

Üye
Dostum sorunun driver. Recovery nin romla ilgisi yoktur. Recovery bilgisayardaki bios tur. ROM ise windows. Windows çalışırken biosa ihtiyaç duymaz. Android çalışırkende recoverye. Benim bildiğim bu. Yani ROM yüklenmese bile sadece recovery yüklenmesi lazım. Recovery yüklenmiyor ROM yüklenmiyorsa. Ya anakart yandı yada driver sorunu ben 2 ci diyorum

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sorunun driver. Recovery nin romla ilgisi yoktur. Recovery bilgisayardaki bios tur. ROM ise windows. Windows çalışırken biosa ihtiyaç duymaz. Android çalışırkende recoverye. Benim bildiğim bu. Yani ROM yüklenmese bile sadece recovery yüklenmesi lazım. Recovery yüklenmiyor ROM yüklenmiyorsa. Ya anakart yandı yada driver sorunu ben 2 ci diyorum
Anakart yansada anlamazlar bnce servise ver dicem ama recovery çince
Başka forumda okudum discovery 2 si garantiye yollamış garanti dışı kalmış anlamışlar

helvetika

Üye
orjinal rom yedeği var sanırsam yukarıda doğru olduğuna eminmisin
bu rom bana ait, ben telefona root atmadan önce almıştım bu yedeği. bunun içerisinde ek programlar yok. sadece sistem var. yandex sitesinde de zaten benim adım sahip kısmında yazıyor. :) orjinal temiz gmd2 romudur. :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Anakart yansada anlamazlar bnce servise ver dicem ama recovery çince
Başka forumda okudum discovery 2 si garantiye yollamış garanti dışı kalmış anlamışlar
recovery e girilmiyor ki yarın yapamazsam vip formuyla telpaya göndericem
içimden bir ses anakart yandı diyor, driverle alakası olduğunu sanmıyorum şayet 5-6 tane denedim

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
bu rom bana ait, ben telefona root atmadan önce almıştım bu yedeği. bunun içerisinde ek programlar yok. sadece sistem var. yandex sitesinde de zaten benim adım sahip kısmında yazıyor. :) orjinal temiz gmd2 romudur. :)
Senin cihazsa rootlu güncelleme alamiyon dimi başka forumdan biiyom seni benimm ad mustafa

Üst Alt