Oyun Heroes of Order & Chaos Yardımlaşma platformu!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mertekingen

Üye
21 lvlim

pofuduktibet01

pofuduktibet01

Üye
Indirim sürerse deb +akartu alabilirim
Arkadaşlar 28000lik hero alicak gucum yok kuirras mi 12B mi
En eglenceli fighterlar neler
Android hainmert4
KARDEŞ kuirras bnce daha iyi ama kullanmayı bilmen Lazım eğlenceli fighter olarak kesinlikle debronee ama evistixde iyi ama kullanılması zor
pvp tamamen şans işi :) ben aldım evistixi bakalım nasıl birşeymiş oynaya oynaya öğrenicez :D iphone'dan oynayan varsa türk topluluğu topladım pro elemanlardan kurulu bilginize.
Adını ver ekleyim benim adım tibet01
Katılıyorum mage zevksiZ
The witcher arena oynayan
Arkadaşlar harimden bir kere alınca oluyo mu
Arkadaşlar oyun bayiyo o yuzden 16.99 a 900 elmas almayi dusunuyorum iyimi 2 tane hero alcam peki ne alayim 1 tanesi 28.000lik olcakfighter veya tank akartu deb marithus evistix hangisi
Harim 4 kez Alınca hero Açılıyor ayrıca alacaksan debronee al ama kullanmayı biliyorsan
Arkadaslar merhaba herkese.Bende yaklasik 3 hafta once basladim vizelerden dolayi fazla oynamayadim 19 levele ulastim.Herhangi bir teskilata uye degilim sizin bulundugunuz Turk teskilatlari varsa bende gelmek isterim.Bu arada bir sorumolucakti.Ben 333harim karsiliginda Kagax i almak istedim istegim sistem tarafindan onaylandi ama kagaxin kilidi acilmadi ve harimlerde gitti sistem hatasimidir yoksa baska biseymi bilen varsa yardimci olabilirmi ? Nick=kyrie1903
Hayır harim heroyu almıyo heronun sadece bir parçasını alıyor yani kagaxı alabilmek için 4 kez 333 harim harcaman gerekecek
Bide benim bi sorunum var pvp nerde salak var beni buluyor napmaliyim bunun bi cozumu varmi
Oyna tuşuna bastığında pvp işbirlikli solo ve özel var özelin sağ üstünde bir tuş var ona bas iki Seçenek çıkıyor onu değiştir güçlü kişiler karşına çıkar
Beyler Facebook ta Heroes of order chaos Türkiye adlı sayfam var beğeni sayısı 27 beğenirmisiniz paylaşımlar yapıp oyunla ilgili Tartışmalar yaparız hangi hero daha iyi diye paylaşımda yapıyorum.Herkes beğensin hadi dostlar :)

mertekingen

Üye
Begenirim 28 tlye 1550 elmas alcam deb akartu ve evistix alcam kendi paramla kuirras alcam
Bide elf kostum

sutcu33

Üye
selamın aleykum forumu gezerken buldum klanım var 40 levelım sutcu33 arkadaslar eklesın yardımcı olurum

sutcu33

Üye
1
Hüner kitabeden daha onemli kesinlikle hunere harcayin paranizi
Androidde 40 lvl arkadas aranir surekli salaklarla pvp atmak istemiom
sutcu33 ekle :D
bu oyunun pc ıcın olanı var mı ama lol veya dota degıl bu oyun bılen varsa yardımcı olsun bana

lebmontt

Üye
S.a. arkadaslar konu canlı galiba , forumda yeniyim heroes of order and chaos ta elf,migrove ipe oynarim genellikle elf. Elf icin s.hasar ve s.hiz diziyorum tank filan olunca delici itemlere urasiyorum ws ws 1. Sorum : elf ile 5 6 lwle kadar jungle kasılıp sonra savaşa girmek mantiklimidir 2.sorum : oyunda 10 lwlim kitabe almayi düşünüyorum hangi kitabeyo almaliyim ? Delici kitabe,arzu kitabesi,koruyucu kitabe ,zulüm kitabesi hoşuma gidenlerden ama ilk hangisini almalıyım sizce ?

mertekingen

Üye
S.a. arkadaslar konu canlı galiba , forumda yeniyim heroes of order and chaos ta elf,migrove ipe oynarim genellikle elf. Elf icin s.hasar ve s.hiz diziyorum tank filan olunca delici itemlere urasiyorum ws ws 1. Sorum : elf ile 5 6 lwle kadar jungle kasılıp sonra savaşa girmek mantiklimidir 2.sorum : oyunda 10 lwlim kitabe almayi düşünüyorum hangi kitabeyo almaliyim ? Delici kitabe,arzu kitabesi,koruyucu kitabe ,zulüm kitabesi hoşuma gidenlerden ama ilk hangisini almalıyım sizce ?
3 kitabe vardır fısıldayan,kutsanmış diriliş ve koruyucu bunlar
Bende 1i var 2.yi alcam
Bence jungle evistix marithus deb için ideal

lebmontt

Üye
3 kitabe vardır fısıldayan,kutsanmış diriliş ve koruyucu bunlar
Bende 1i var 2.yi alcam
Bence jungle evistix marithus deb için ideal

Peki hangi kitabryi almaloyim sence ? ,bode daha dwmin 3 e 3 karsida valox,anioah, bide kagax vardi adamlar bizi deşti geçti resmen ya elfin cani da az para da olmayinca sp ve savunmaya para ayiramadim ne yapmaliyim savunma icin hangi itemleri onerirsin yada full fighter ws fighter de bi elf buildi yazar misin ?
Ozelde oda kirsam bi el atabilormiyiz oyundaki osmim xturkpower istek gpnderebilirsin oyundaki ismin ne ?

mertekingen

Üye
Atarız tabi ama androidmi senin
Soru soracagın bir facebook sayfası var yukarda pofuduk tibet yazmıs ben 50te yakiN sordum ben 50 TL yatirdim deb evistix marithus akartu aldım
Hangisini al dersen önce koruyucu ve k.diriliş alcam ben şahsen nick:hainmert4 android
Benide hep parcaliyolar kazanamiyoruz 5 mactir herkes 40 35 lvl ben 25 lvl adalet bide siralamalıda
Eakiden konu çok aktifti nirvana92 demircs virtuemadman vardı keşke hala olsalar ama sıkıldılar galiba 1 aydır yok yanıt tabi haklılar wp berbat

lebmontt

Üye
Bn seni bi odada gordum galiba hainmert :) suan online mısın ? Bnde androiddeyim
Bide amblem kasamiyorum ya napicam :( amblem olsa kitabeleri fullerim yazitlarida sonrada fighterlara bakarım daha demin normal pvpde yenildik 230 amblem verdi :)

mertekingen

Üye
Şuan aktifim normal hep oda acarim gunde 1 veya 2
Ben o yüzden 50 tl yatirdim
Yas kac bu arada

lebmontt

Üye
Yas 14
Para 1014 oldu

mertekingen

Üye
13 :)

lebmontt

Üye
Kardeşim altın kasıyorum bana iyi bi fighter kitabesi lazim yani tank mank dinlemicek ,fiz. Sav filan dinlemiycek adamlara vurdumu geçirecek bi kitabe lazım
Elf buildi yazar misin ?

mertekingen

Üye
Elf ben kullanmıyorum ama saldırı hızı kas elf kesmi¥o ama deb evistux marithus akartu buildi yazarım
En iyi 3 kitabeyi yazdım sana

lebmontt

Üye
Peki bana hero onerirmisin ? 1.2 kvar su anda biriktircem not : aksamlari 6 11 arasi giriyorum oyuna
Fighter olcak ama :)

mertekingen

Üye
Deb evistix akartu marithus

lebmontt

Üye
Kardesim aimdi muhafizlara vaktim kral reega,kaya yumruk , erefern bunlar nasi herolar sence ?
Onun yerine max 4800 lük bi fighter de onerebilirsin(max 4800)