KARDEŞ kuirras bnce daha iyi ama kullanmayı bilmen Lazım eğlenceli fighter olarak kesinlikle debronee ama evistixde iyi ama kullanılması zorIndirim sürerse deb +akartu alabilirim
Arkadaşlar 28000lik hero alicak gucum yok kuirras mi 12B mi
En eglenceli fighterlar neler
Android hainmert4
Adını ver ekleyim benim adım tibet01pvp tamamen şans işiben aldım evistixi bakalım nasıl birşeymiş oynaya oynaya öğrenicez
iphone'dan oynayan varsa türk topluluğu topladım pro elemanlardan kurulu bilginize.
Harim 4 kez Alınca hero Açılıyor ayrıca alacaksan debronee al ama kullanmayı biliyorsanKatılıyorum mage zevksiZ
The witcher arena oynayan
Arkadaşlar harimden bir kere alınca oluyo mu
Arkadaşlar oyun bayiyo o yuzden 16.99 a 900 elmas almayi dusunuyorum iyimi 2 tane hero alcam peki ne alayim 1 tanesi 28.000lik olcakfighter veya tank akartu deb marithus evistix hangisi
Hayır harim heroyu almıyo heronun sadece bir parçasını alıyor yani kagaxı alabilmek için 4 kez 333 harim harcaman gerekecekArkadaslar merhaba herkese.Bende yaklasik 3 hafta once basladim vizelerden dolayi fazla oynamayadim 19 levele ulastim.Herhangi bir teskilata uye degilim sizin bulundugunuz Turk teskilatlari varsa bende gelmek isterim.Bu arada bir sorumolucakti.Ben 333harim karsiliginda Kagax i almak istedim istegim sistem tarafindan onaylandi ama kagaxin kilidi acilmadi ve harimlerde gitti sistem hatasimidir yoksa baska biseymi bilen varsa yardimci olabilirmi ? Nick=kyrie1903
Oyna tuşuna bastığında pvp işbirlikli solo ve özel var özelin sağ üstünde bir tuş var ona bas iki Seçenek çıkıyor onu değiştir güçlü kişiler karşına çıkarBide benim bi sorunum var pvp nerde salak var beni buluyor napmaliyim bunun bi cozumu varmi

Platformselamın aleykum forumu gezerken buldum klanım var 40 levelım sutcu33 arkadaslar eklesın yardımcı olurum
sutcu33 ekleHüner kitabeden daha onemli kesinlikle hunere harcayin paranizi
Androidde 40 lvl arkadas aranir surekli salaklarla pvp atmak istemiom

1
sutcu33 ekle
bu oyunun pc ıcın olanı var mı ama lol veya dota degıl bu oyun bılen varsa yardımcı olsun bana
Var Windows 8 e geldi1
sutcu33 ekle
bu oyunun pc ıcın olanı var mı ama lol veya dota degıl bu oyun bılen varsa yardımcı olsun bana
3 kitabe vardır fısıldayan,kutsanmış diriliş ve koruyucu bunlarS.a. arkadaslar konu canlı galiba , forumda yeniyim heroes of order and chaos ta elf,migrove ipe oynarim genellikle elf. Elf icin s.hasar ve s.hiz diziyorum tank filan olunca delici itemlere urasiyorum ws ws 1. Sorum : elf ile 5 6 lwle kadar jungle kasılıp sonra savaşa girmek mantiklimidir 2.sorum : oyunda 10 lwlim kitabe almayi düşünüyorum hangi kitabeyo almaliyim ? Delici kitabe,arzu kitabesi,koruyucu kitabe ,zulüm kitabesi hoşuma gidenlerden ama ilk hangisini almalıyım sizce ?
3 kitabe vardır fısıldayan,kutsanmış diriliş ve koruyucu bunlar
Bende 1i var 2.yi alcam
Bence jungle evistix marithus deb için ideal