İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
sorunu çözdüm arkadaşlar herzamanki gibi benim telefonda 1320 64 gb destekler yazıyor sitede bide destekliyor ama yarım yamalak s3 e koydum kartı takır takır çalıştırıyor herzamanki gibi yüzümü kızarttı wp :(
32 GB kart bende var. Bide üvey evlat 620 kullanıyorum. Tıklamadı bile!! 128 GB uçmasa fiyat olarak ülkemizde onuda takacağım. :)
Senin hafıza kartının Class kodu kaç ? Class 10 değilse yazma/okuma hızları sıkıntıdır.
arkadaşlar lumia 820 kullanıyorum ve 5-6 gündür şarjım çok çabuk bitiyor. Kontrol ettiğimde saatte %10 falan gidiyor bazen daha fazla.Hiç kullanılmadığında bile kilit ekranı kapalıyken bile böyle. Wifi'de böyle. Mobil veride böyle. Telefonun şarjı mesela %20, kapatıyorum açıyorum % 50 oluyor. Kapatıyorum açıyorum 40'a düşüyor. Pil tasarrufunda son şarj ve 5-6 gün önce olarak görülüyor. Sıfırlamayı denedim düzelmedi. (Yedeklemeyi kullandım daha sonrasında). Lumia Cyan sürümündeyim. Aniden böyle oluşunun sebebi nedir? Bataryadan mı yoksa telefondan mı?
Arka planda çalışan uygulama bırakmayın öncelikle. Geri tuşuna basılı tutup açık programları kapatın.
Daha sonra menü > ayarlar > bildirim + eylemler kısmından gereksiz uygulama ve oyunları açık konumdan kapalı hale getirin.

Menü > Ayarlar > Pil tasarrufu kısmına girin. Sola doğru bir itin ve ne kadar gereksiz izinli program/ oyun varsa izinleri kapatın. ;)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
sorunu çozdum arkdaşlar herzamankı gıbı bnm telefonda 1320 64 gb destekler yazıor sıtede bıde desteklıor ama yarım yamalak s3 e kydum kartı takır takır çalıstırıyor herzamankı gıbı yuzumu kızarttı wp :(
hafıza kartını PCye takma şansın varsa PCden formatını "exFAT" yapıp format at öyle tak tele.

skynet

Üye
Bu dosya format olayı sd karta hız bakımından bir şeyler katıyor mu ?
Şuan kullandığım sandisk 32GB class 10 kart fat32 formatında eğer bir fark oluyorsa bende değiştireyim :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu dosya format olayı sd karta hız bakımından bir şeyler katıyor mu ?
Şuan kullandığım sandisk 32GB class 10 kart fat32 formatında eğer bir fark oluyorsa bende değiştireyim :hmmm
hız olarak bişi katmıyordur kanımca ancak FAT formatının 4gb kısıtlaması exFAT ile kaldırıldı. yani ola ki 4gbdan büyük dosyalar atmak istediğinizde ya da uzuuuun bi video çektiğinizde ve boyutu 4gb olduğunda hata almak istemiyorsanız exFAT en doğru seçim :)

• Beğen
Tepkiler: skynet

skynet

Üye
hız olarak bişi katmıyordur kanımca ancak FAT formatının 4gb kısıtlaması exFAT ile kaldırıldı. yani ola ki 4gbdan büyük dosyalar atmak istediğinizde ya da uzuuuun bi video çektiğinizde ve boyutu 4gb olduğunda hata almak istemiyorsanız exFAT en doğru seçim :)
Bunu bildiğim iyi oldu teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87

onursarii

Üye
32 GB kart bende var. Bide üvey evlat 620 kullanıyorum. Tıklamadı bile!! 128 GB uçmasa fiyat olarak ülkemizde onuda takacağım. :)
Senin hafıza kartının Class kodu kaç ? Class 10 değilse yazma/okuma hızları sıkıntıdır.

Arka planda çalışan uygulama bırakmayın öncelikle. Geri tuşuna basılı tutup açık programları kapatın.
Daha sonra menü > ayarlar > bildirim + eylemler kısmından gereksiz uygulama ve oyunları açık konumdan kapalı hale getirin.

Menü > Ayarlar > Pil tasarrufu kısmına girin. Sola doğru bir itin ve ne kadar gereksiz izinli program/ oyun varsa izinleri kapatın. ;)

Bunları yapmama rağmen böyle son çare orijinal batarya almak sanırım. Onu da Denizli'de bulmak sıkıntı.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tele format oraya buraya attım fat bılmem ne olarak atmadım sadece denıcem
Arkadaşlar mağazada 10 15 app birden ındırıom habire biraz indirip diğerine geçıor tekrar dmeneyın dıor neden böyle yapıır acaba
lumıa 1320 8.0 firmwaresini nerden bulabilirim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler bu glance ekranını nasıl resim koyuyorduk bi uygulamayla hdralde bulamadım atar mısınız

dakamon

dakamon

Üye
Beyler bu glance ekranını nasıl resim koyuyorduk bi uygulamayla hdralde bulamadım atar mısınız

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Glance ekranına resim nasıl atılır

...decode...

...decode...

Üye
1320'de glance ekranına resim atmak için uygulamaya gerek yok diye biliyorum, ayarlardaki göz atma ekranından ayarlayabilirsiniz.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Teşekkürler gorememişim arkaplan resm tikini

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino

tgoksen1

Üye
snapchatttttttt:hmmm

yeminli06

yeminli06

Üye

şuna bir bakar mısınız her telefona uyumlu diyor l925 uyar mı alsam ?

yeminli06

yeminli06

Üye
İos 7 ve android uyumlu yazıyor resimde

ama bide tüm telefonlar için diyor bluetooth destekli cihaz bizimde bluetooth var olmaz mı :/ ben Wp pek onemsenmediği için yazmamışlardır diye düşündüm

kamil5028347

kamil5028347

Üye
ama bide tüm telefonlar için diyor bluetooth destekli cihaz bizimde bluetooth var olmaz mı :/ ben Wp pek onemsenmediği için yazmamışlardır diye düşündüm

Bilemiyorum valla arayıp bir sor istersen

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben beğenmedim bu aleti. Özellik göremedim. Birde kolda nasıl duruyor onu da göremedim. Bence bekle, Microsoft'un bilekliği çok çok üstün.

Üst Alt