Aybin.Kilic
Üye
32 GB kart bende var. Bide üvey evlat 620 kullanıyorum. Tıklamadı bile!! 128 GB uçmasa fiyat olarak ülkemizde onuda takacağım.sorunu çözdüm arkadaşlar herzamanki gibi benim telefonda 1320 64 gb destekler yazıyor sitede bide destekliyor ama yarım yamalak s3 e koydum kartı takır takır çalıştırıyor herzamanki gibi yüzümü kızarttı wp![]()

Senin hafıza kartının Class kodu kaç ? Class 10 değilse yazma/okuma hızları sıkıntıdır.
Arka planda çalışan uygulama bırakmayın öncelikle. Geri tuşuna basılı tutup açık programları kapatın.arkadaşlar lumia 820 kullanıyorum ve 5-6 gündür şarjım çok çabuk bitiyor. Kontrol ettiğimde saatte %10 falan gidiyor bazen daha fazla.Hiç kullanılmadığında bile kilit ekranı kapalıyken bile böyle. Wifi'de böyle. Mobil veride böyle. Telefonun şarjı mesela %20, kapatıyorum açıyorum % 50 oluyor. Kapatıyorum açıyorum 40'a düşüyor. Pil tasarrufunda son şarj ve 5-6 gün önce olarak görülüyor. Sıfırlamayı denedim düzelmedi. (Yedeklemeyi kullandım daha sonrasında). Lumia Cyan sürümündeyim. Aniden böyle oluşunun sebebi nedir? Bataryadan mı yoksa telefondan mı?
Daha sonra menü > ayarlar > bildirim + eylemler kısmından gereksiz uygulama ve oyunları açık konumdan kapalı hale getirin.
Menü > Ayarlar > Pil tasarrufu kısmına girin. Sola doğru bir itin ve ne kadar gereksiz izinli program/ oyun varsa izinleri kapatın.