Hayırlı olsun hemşerim güle güle kullan.Slm yeni telefonumla yazıyorum lumia 925
Telefonu tamamen kapatıp biraz bekledikten sonra açın ve şarja takın.
Telefonumda denim olduğunu neredeki numaraya bakarak anlarım? @papakudioflu @Sensation
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
İstanbul'daysan Kadıköy belediyesi karşısında nokiacare var oraya verebilirsin
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
bütün uygulamalar hafıza kartına yüklenemiyor. bazı uygulamalar (örn whatsapp) sadece telefon hafızasına yuklenebiliyor. yapımcının iznine kalmış bir durum. ama bir kaç uygulama dışında hemen hemen bütün uygulamalar yüklenebilir. siz tek tek taşımayı deneyin. 100 uygulamanın biri bile izin vermese taşımayı iptal eder.Arkadaşlar dayım 64gb clas on hafıza kartı almış 1320 destekler mi ve tüm uygulamaları hafıza kartını atamıotum yapımcı izin vermiyor dıor .
Uygulamaları hafıza kartını attım dıyelım diyelım tele format atsam kartı taksam uyguLamalar direk gelırmı
Hm teşekkür edrım 64 gbyı gorurmu onu soylemedınız bıde ben tumunu tasımayı baya denedım bazıları tasınamıor dedu ama yınede dewam edıyordu diğerleri tasınıordubütün uygulamalar hafıza kartına yüklenemiyor. bazı uygulamalar (örn whatsapp) sadece telefon hafızasına yuklenebiliyor. yapımcının iznine kalmış bir durum. ama bir kaç uygulama dışında hemen hemen bütün uygulamalar yüklenebilir. siz tek tek taşımayı deneyin. 100 uygulamanın biri bile izin vermese taşımayı iptal eder.
tele format atınca hafıza kartındaki yüklü uygulamalar yer kaplamaya devam eder ancak o uygulamaların yüklü olduğunu sisteme tanımlayan küçük sistem dosyaları telefon hafızasında tutulduğu için hiçbirini görmez ve Diğer klasöründe yer kaplamış olurlar. yani karttaki uygulamalar gelmez!
cihaz 64GBa kadar kart desteğine sahip, sıkıntı olmaz. tümünü taşıdığınızda diğerleri devam ediyorsa sıkıntı yokHm teşekkür edrım 64 gbyı gorurmu onu soylemedınız bıde ben tumunu tasımayı baya denedım bazıları tasınamıor dedu ama yınede dewam edıyordu diğerleri tasınıordu
benim bi ara dilim yanmıştı, ondan sonra da denememiştim hep tek tek taşımıştım 
usta aynen bugun ben 64 luğe oyle yapıyım dedım birçok app taşıondıktan sonra açılmadı bıde baktım diğer şişmiş açılmayanları sildim teli rbootladım diğer klosoru tekrar 0 olmuş hacklı oyunlarda çok sıkın tı oluyor bende artık teker teker denıcemcihaz 64GBa kadar kart desteğine sahip, sıkıntı olmaz. tümünü taşıdığınızda diğerleri devam ediyorsa sıkıntı yokbenim bi ara dilim yanmıştı, ondan sonra da denememiştim hep tek tek taşımıştım
![]()
bide bnm kartın yazma hızı 30mb/s sizinki kaççok teşekkür ederim benm şuankı 64 gb clas 10 kartım sıkıntı çıkartıor biraz sd kartta hata ve bilmem ne tespit etttık duzeltmek için ewet yada hayır dıyın dıor kartı aldım fakat hiç formatlamadım aldığım gibi kullandımfortmalasammı acaba 64 fakat 60 gozukuyorHaritalar ve Dökümanları elbette SD kartta depolayabilirsiniz. Dosyalar uygulamasıyla dökümanlarınızı SD karta taşıyın, haritalar için ise ...
Aşağıdaki uygulamayı yükledikten sonra, çalıştırın ve orada haritaların yükleneceği alanı SD kart olarak değiştirin. Ancak bu işlemi yaptığınızda haritaları ya yeniden yüklemelisiniz, ya da PC ile bağlanıp, Mapdata klasörünü telefon hafızasından komple SD karta kopyalayın ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Wp 128 GB'a kadar hafıza kartı desteği var. Sıkıntı olmaz yani.Arkadaşlar dayım 64gb clas on hafıza kartı almış 1320 destekler mi ve tüm uygulamaları hafıza kartını atamıotum yapımcı izin vermiyor dıor .
çok teşekkür ederim benm şuankı 64 gb clas 10 kartım sıkıntı çıkartıor biraz sd kartta hata ve bilmem ne tespit etttık duzeltmek için ewet yada hayır dıyın dıor kartı aldım fakat hiç formatlamadım aldığım gibi kullandımfortmalasammı acaba 64 fakat 60 gozukuyor
ayrıca mağazan uygulama yukjluyorum habire yenıden deneye donusuyor yuklenecek yer hafıza kartı ondanmı acaba

W
Wp 128 GB'a kadar hafıza kartı desteği var. Sıkıntı olmaz yani.
Hafıza kartındaki bir uygulama açıkken cihazın pilini çıkartınız. Biraz bekleyin ve pili takıp açın. Hafıza kartı uyarısı verirse tara ve düzelt ile devam ediniz. Tarama bitince sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. ( Bende geçmişte pil temassızlık yüzünden o sorunu yaşamıştım)
1320 ninki çıkmıorkı ve hafıza kartına buyuk boyutlu şeyler atamıorum nedense telefon hafızasına atıp ordan hafıza kartına atıorum kartta bir sorunmu var acaba 0 dha formatladımda 2 defa heralde tam desteklemıor da olabilir 64 gb yi
baktım ms nin sitesin 64 yazıomus
ofya hakaten tele ağır geldi heralde kart eknra kılıdı açılmıyor 1 dk sonra açıldı uygulama taşıordum o anda 1.5 gblık benmı çok yuklenıorum yoksa hafıza kartı stabilitesini iyi yapamamısmı wp