İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

saylhamiosun

Üye
Teleservice'e gönderdiğim cihazım ile ilgili olarak bugün itibariyle ''Tamir Bilgileri:Cihaz değişimi'' kararı çıktı.

Merak ettiğim şu;Umarım sıfır veya yeni cihaz gönderirler.İnşallah fatura v.s istemezler.Çünkü istanbulda yaşamıyorum.

Not: Cihazın ilk sahibine ulaşma şansım var ve daha evvel belirttiğim gibi telefon numarası,kimlik fotokopisi mevcut...

Buarada cihaz değişimi olduğunda garanti sıfırlanıyor mu,yoksa kaldığı yerden mi devam ediyor?

n8 refresh

Üye
Kaldığı yerden devam ediyor

• Beğen
Tepkiler: saylhamiosun
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Teleservice'e gönderdiğim cihazım ile ilgili olarak bugün itibariyle ''Tamir Bilgileri:Cihaz değişimi'' kararı çıktı.

Merak ettiğim şu;Umarım sıfır veya yeni cihaz gönderirler.İnşallah fatura v.s istemezler.Çünkü istanbulda yaşamıyorum.

Not: Cihazın ilk sahibine ulaşma şansım var ve daha evvel belirttiğim gibi telefon numarası,kimlik fotokopisi mevcut...

Buarada cihaz değişimi olduğunda garanti sıfırlanıyor mu,yoksa kaldığı yerden mi devam ediyor?
Ürünün yenisiyle değiştirilince garantin de sıfırlanır diye biliyorum. Genel kural bu ama telefonlarda farklı işler mi bilemiyorum. Ben iki tane saat, çok yakın bir arkadaşım da iki tane bilgisayarı değiştirdi. Garanti 0 dan başlamıştı

• Beğen
Tepkiler: saylhamiosun ve ogzhnoTr
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Tubecastpro yu yukleyin arkadaşlar satın alırsanız hakkını verıor ben xap olarak attım amaa satın alıcam muiş bi app daha iyisi yok

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tubecastpro yu yukleyin arkadaşlar satın alırsanız hakkını verıor ben xap olarak attım amaa satın alıcam muiş bi app daha iyisi yok
Hocam ücretsiz olanı da var, pro versiyonu ücretli. Peki farkları nedir? Satın almaya değecek farkları var mıdır?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Abi ben proyu kullanıyorum ucretsizi denemedim hiç ekran görüntüsü atarım birazdan

skynet

Üye
Ücretsiz versiyonu bana fazlasıyla yetiyor :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye

Bilmiyorum xap deneme amaçlı kurmustum prosunu ucretsiziyle aynıdır belkıde ama mükemmel olmuş sen gezinirken videonun dewam etmesi kucuk planda muzık dınleme modunda arkaya aldınmı şarkı çalması çok

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Şimdi baktımda sadece sınırsız yayın yapmaya yarıormuş prosu sılıp diğerini yukluyım bide .d

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
efeler12

efeler12

Üye
pronun yayın dışında bir ek özelliği yok sanırım ben normalini kullanıyorum

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Türkiyede alabileceğim bir yer varmı acaba turuncuyu çok istiyorum burdan alsam sorun yaşarmıyım

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefon teknik servise verdimde 10 gün yada 20 gün içinde vermediklerinde talep edebileceklerim nelerdi yeni cihaz filan ?

emz

emz

Üye
Telefon teknik servise verdimde 10 gün yada 20 gün içinde vermediklerinde talep edebileceklerim nelerdi yeni cihaz filan ?

Dostum eğer 20 iş günü dolduysa önce mahallendeki tüketici heyetine şikayette bulunuyorsun. O işleme girdiğinde de gidip servise şikayet ediyorsun. Servis sana cihazımı onarıp veya değişim yapıp veriyor. Ayrıca gün geciktiği için ücretini de talep edip alıyorsun :) Aynı sorundan 3 kere olursa veya herhangi bir sorundan 4 kere oluşursa yeni cihaz vermek zorundalar ;)

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dakamon

dakamon

Üye
Telefonumubir kaç hafta önce teknik servisten almıştım ve cihazı o an inceleyince çok sevinmiştim temiz bir tamirat yapıldığı için ama lanet teleservis yine yaptı yapacağını dün telefonun ekranının aktında toz tespit etmem ve bu tozun nasıl girebileceğini incelememle ekranın sol alt kısımdan kalkma yani açılma yaptığını farkettim. Yani ekran camı ekrandan ayrılma yapmış. Sol alt kısma bakıyorum kasa ile sıfır konumda iken sağ alt kısım barik kalkmış. Aradım servisi getirin bakalım diyorlar. Lanet olsun bunlara. Bunların hiçmi cezası olmaz adam bir işi yanlış yapıyor ama cezayı yine biz çekiyoruz cihazdan ayrı kalarak. Hep uğraş heğ uğraş.

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bunlarda telefon alinirken goz on unde tutlmasi grrekn cook onmli etkenler fakat herkes pek dikkat etmez

kartal-78

Üye
Arkadaşlar L1520 alacağım ankarada en uygun fiatı hangi mağzada bilirim internette fiatlaeı duşuk ama ben mağzadan almayı düşünüyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

dakamon

dakamon

Üye
Bunlarda telefon alinirken goz on unde tutlmasi grrekn cook onmli etkenler fakat herkes pek dikkat etmez
Bu gün götürdüm teknik servise. Aynı gün içerisinde ekranı falan değiştirdiler. Telefon neredeyse yenilendi. Umarım bir daha bi sıkıntı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
E="dakamon, post: 7536263, member: 564485"]Bu gün götürdüm teknik servise. Aynı gün içerisinde ekranı falan değiştirdiler. Telefon neredeyse yenilendi. Umarım bir daha bi sıkıntı olmaz.[/QUOTE]
Altin sem Erde vursaydin

not . Şaka

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Test-1
Test-2

Üst Alt