İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Evet Belle'deki Özelikleri Yeni Getirmişler :)
Ona bakarsan ios'in file managere var mı? Yada Android'de symbian'nın bütün özellikleri var mı?
Bir düşün mesela ms artık biz windows yapmıyoruz diyor ve başka bir firma sıfırdan yeni bir işletim sistemi kuruyor. Sence bu yeni sistemin tam oturup windows'un bütün özelliklerini barındıran bir sistem olması için kaç sene geçer?
Symbian kaç senelik wp kaç senelik. Symbian'ın 5-6 senede yaptığını wp'den 1-2 senede beklemek biraz saçma.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Emre Aktaş madem o kadar nokia hastası bir insansın madem symbian candır niye mesela nokia n8 değilde samsung kullanıyorsun.
N8 de efsanedir yani benim gözümde harikaydı örn 920 onun kadar iyi resim çektiğine inanmıyorum haritalar daha iyiydi güzeldi
o sistemle bu kadar sistem gelişmediğinden bu kadar

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Resmin doğruluğundan direk şüpheliyim :) Üzerinde oynanmış olması ihtimalini çok yüksek buldum. Aynı resmin tam tersini yapmam benim için çok kolay mesela.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
Ya şu mağazaya uygulamalar ile ilgili videolar da koysalar ne güzel olurdu. Androidteki gibi. Sadece fotolardan ne olduğu tam anlasılmayan uygulamalar da oluyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İnstagram yaklaşık 1 yıldır güncellenmiyor, yok mu mail atabileceğimiz bir adres

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
unlock ve oyun yukleme konusu için yardımcı olabilcek varmı

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
İnstagram yaklaşık 1 yıldır güncellenmiyor, yok mu mail atabileceğimiz bir adres
Valla ben haftada 3 kere falan hata bildirme bölümünden yazıyordum ama tükendim artık. Güncellemeyecekler herhalde

• Beğen
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bazı uygulamaları kim dağıtıyorsa gözü kör kulağıda sağır gibi güncelleme diye bağırıyoruz maalesef yok

• Beğen
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

"Eye Candy" dizisi, 1. sezon 4. bölüm.
Çaktırmadan bir "Windows Phone" reklamı görmekteyiz :kıskıs:
Sanırım Lumia 520 :hmmm

Ekli dosyalar

dakamon

dakamon

Üye
Allahıma bin şükür olsun telefonuma kavuştum. Servisteydi. Android kullanmak zorunda kalmıştım ama şimdi WP ye geri döndüm. Ohh be Ohh be... Çok mutluyum :D :D
Bide arkadaşlar telefonu sıfırladım tekrar uygulamalar kuruluyordu yedekten ve şunu farkettim. Bir uygulamanın ana ekran da Tile si varken yüklü değilse koyu görünüyor ya. Bende de o koyu görünen uygulama yüklemesi devam ettikçe kademeli olarak rengi gelmeye ışıklı olmaya başladı aynı ios ta olduğu gibi. Ben bunu yeni farkettim. Bide 820 için bi sürüm numarası paylşırmısınız.

kartal-78

Üye
Arkadaşlar acil yardım l920 kullanıyorum teli şarja takıyorum tel şarj olcana şarjı bitiriyor ne yapmam lazım yardım teşekkurler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar acil yardım l920 kullanıyorum teli şarja takıyorum tel şarj olcana şarjı bitiriyor ne yapmam lazım yardım teşekkurler

Telefonu tamamen kapatıp biraz bekledikten sonra açın ve şarja takın.

dakamon

dakamon

Üye
Arkadaşlar uygulama yüklerken ve uygulama yüklenirken hata oluşunca durum böyle. Ben ilk defa şahit oluyorum.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Allahıma bin şükür olsun telefonuma kavuştum. Servisteydi. Android kullanmak zorunda kalmıştım ama şimdi WP ye geri döndüm. Ohh be Ohh be... Çok mutluyum :D :D
Bide arkadaşlar telefonu sıfırladım tekrar uygulamalar kuruluyordu yedekten ve şunu farkettim. Bir uygulamanın ana ekran da Tile si varken yüklü değilse koyu görünüyor ya. Bende de o koyu görünen uygulama yüklemesi devam ettikçe kademeli olarak rengi gelmeye ışıklı olmaya başladı aynı ios ta olduğu gibi. Ben bunu yeni farkettim. Bide 820 için bi sürüm numarası paylşırmısınız.
hayırlı olsun. eee durum nedir? sorunun giderilmiş mi? başka sorunlar türetmişler mi? :D

dakamon

dakamon

Üye
hayırlı olsun. eee durum nedir? sorunun giderilmiş mi? başka sorunlar türetmişler mi? :D
Yok sorunu füzeltmişler başta bir sorun yok demişlerdi aradığımda sonra tüketici mahkemesine başvuracağım dedim sorun gayet gözle görülüyor dedim biz bi daha bakalım dediler ve yapmışlar. :) başka sorun görmedim. Teleservice değildi onlar olsa kesin başka başka sorunlar da çıkarırlardı. Tavsiye kadıköye yakın olan varsa belediye karşısında nokiacare servisi var firma Eko Grup :) benim telefonu onlar tamir etti.

Bu arada serviste telefona yazılım yüklendi deiş faturada şu an lumia denim yazıyor ekstaralar da ve klasör falan var telefonda. Acaba denim mi yüklediler ne yaptılar anlamadım. @papakudioflu @bulutsuzgece

necdetbulut

necdetbulut

Üye
Slm yeni telefonumla yazıyorum lumia 925

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve kamil5028347

Üst Alt