Emre
Üye
Evet Belle'deki Özelikleri Yeni GetirmişlerYani wp8.0 kullanmışsın. Peki 8.1 denedin mi?

Evet Belle'deki Özelikleri Yeni GetirmişlerYani wp8.0 kullanmışsın. Peki 8.1 denedin mi?

Evet Belle'deki Özelikleri Yeni Getirmişler![]()
Ona bakarsan ios'in file managere var mı? Yada Android'de symbian'nın bütün özellikleri var mı?Evet Belle'deki Özelikleri Yeni Getirmişler![]()
N8 de efsanedir yani benim gözümde harikaydı örn 920 onun kadar iyi resim çektiğine inanmıyorum haritalar daha iyiydi güzeldiEmre Aktaş madem o kadar nokia hastası bir insansın madem symbian candır niye mesela nokia n8 değilde samsung kullanıyorsun.
N8 de efsanedir yani benim gözümde harikaydı örn 920 onun kadar iyi resim çektiğine inanmıyorum haritalar daha iyiydi güzeldi
o sistemle bu kadar sistem gelişmediğinden bu kadar
Valla ben haftada 3 kere falan hata bildirme bölümünden yazıyordum ama tükendim artık. Güncellemeyecekler herhaldeİnstagram yaklaşık 1 yıldır güncellenmiyor, yok mu mail atabileceğimiz bir adres

Arkadaşlar acil yardım l920 kullanıyorum teli şarja takıyorum tel şarj olcana şarjı bitiriyor ne yapmam lazım yardım teşekkurler
hayırlı olsun. eee durum nedir? sorunun giderilmiş mi? başka sorunlar türetmişler mi?Allahıma bin şükür olsun telefonuma kavuştum. Servisteydi. Android kullanmak zorunda kalmıştım ama şimdi WP ye geri döndüm. Ohh be Ohh be... Çok mutluyum![]()
Bide arkadaşlar telefonu sıfırladım tekrar uygulamalar kuruluyordu yedekten ve şunu farkettim. Bir uygulamanın ana ekran da Tile si varken yüklü değilse koyu görünüyor ya. Bende de o koyu görünen uygulama yüklemesi devam ettikçe kademeli olarak rengi gelmeye ışıklı olmaya başladı aynı ios ta olduğu gibi. Ben bunu yeni farkettim. Bide 820 için bi sürüm numarası paylşırmısınız.

Yok sorunu füzeltmişler başta bir sorun yok demişlerdi aradığımda sonra tüketici mahkemesine başvuracağım dedim sorun gayet gözle görülüyor dedim biz bi daha bakalım dediler ve yapmışlar.hayırlı olsun. eee durum nedir? sorunun giderilmiş mi? başka sorunlar türetmişler mi?![]()
başka sorun görmedim. Teleservice değildi onlar olsa kesin başka başka sorunlar da çıkarırlardı. Tavsiye kadıköye yakın olan varsa belediye karşısında nokiacare servisi var firma Eko Grup
benim telefonu onlar tamir etti.Slm yeni telefonumla yazıyorum lumia 925