Öneri İlk Androidim olacak (para sınırlı 600-700tl)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Nacizane tavsiyem o paralara alacağın android bir cihaz kalıcı ve sürekli performans sağlamaz sana.sırf bu yüzden eşimin note 2 cihazını 650 ₺ ye satıp 820 ₺ ye sıfır lumia 1320 sipariş ettim.yine de sen bilirsin tabiiki.
Note 2 androidi kullanabileceğin en iyi telefonlardan biridir

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Zenfone 5
Ben olsam yazı beklerim fiyatlar düşer daha iyi modeller gelebilir.İlk android önemli biz Aceyle başladık bu maratona :ehe

mrzstyl

mrzstyl

Üye

asus zenfone 5 en güzeli kuzenimde var ne güzel kitkat da getirdiler özellik olarakta götürür kamerada da bi problem yok (ben desire 500 aldıktan sonra bu telefonu gördümde pişman oldum aldığıma) :oke::oke::oke::oke:

aşikar53

aşikar53

Üye
Not 2 güzel bir cihaz ben kullanıyordum çok güzel rom lar da var bence sana gider kalemi de var farklı şeyler için ideal bence bi araştır

strk92

Üye
Yorumun için sağol kardeşim. Param sınırlı olduğu için özelliğiyle beni en uzun taşıyacak bir telefon arıyorum. Alacagm telefon 2yıl sosyal ağlardan uzak tutmasın kullanırken d6nmalar olmasn yeter:)

Nexus 5 uygun olsa alcaktım inan:) şu ana kadar piranha iq adına olumsuz söylenti pek duymadım yavaş yavaş ısınmaya başladım her an alablrm kararı verirsem:):)
Piranha iq yeni çıkan bir cihaz özellikleri guzel gibi gözüksede almadan ònce biraz daha beklemeni ve kullanan kişilerle kinuşmanı tavsiye ederim cihaza varilen destek nasıl ve kronik var mı varsa neler bunları araştır. Eğer biraz daha beklemek istersen yaza doğru veya yazın başında zenphone 2 ülkemize giriş yapacak o da senin için iyi bir seçenek olabilir

dragonmhmt

dragonmhmt

Üye
Zenfone 5 ya da moto g 2. jenerasyon

ByKatre

ByKatre

Üye
yurt dışı çok uygun ürünler alabilirsin o fiyata

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Piranha IQ kullanıcilarından iyi diyende var kötu diyende. Ancak firma eski kullanıcılarını (zen,grande) yarı yolda bırakp şikayetlerni gidermemş okudugum şikayetlerde.
Lg80nin keske ön kamerası olsaymş alcaktm
nexus 5 fiyatı beni aşıyor ve bataryası yetersz degilmi?
Başka seçenek ise arkadaşm vergisiz getirebilyr telefn 200-300 tl kar elde etsem ne alırım ki?ondan da garantisi olmaz alasım gelmiyor?
Samsungdan alacak telefn bulamyorm s serisinden s4 modası gecti s5 ise parasına degmez ki 700 tl ye alamam zaten:))))
Note serisi çok buyuk elim kucuk benm en fazla 5'.0 ekran kulLanabilrm.

byAndroid

byAndroid

Üye
Discovery air de düşünebilirsin o da bi seçenek

Invoke

Invoke

Üye
Zenfone 5 al, geç.

anılbaran

anılbaran

Üye
öncelikle verdiğiniz fiyatla istediğiniz özellikler doğru orantılı olmalıdır. Max 700 TL ye sıfır cihazlara bakıcak olursak içlerinden en iyisi ve en yenisi olarak bunu buldum.İşinizi görücek, bu fiyata en iyi cihazlardan biri olabileceğini düşünüyorum.Bu fiyat bu oluyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
2050 mah bu dev4rde yetersiz değil mi ?
Hocam o inceliğe o batarya çok bile alphada daha düşük batarya mevcut discovery de öyle ama sarjlari iyi gidiyor bu da iyi gidiyor kısaca

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar zenfone5 aklımdaydı ama zenfone2'nin martda çıkacaği Turkiyede söyleniyor. Onu beklemek istiyorum 250dolara gelecekmş 4gb ramlisi 800-900tl arası olursa biraz daha para bekleyp alma fikri oluştu kafamda. 5.5' boyutunda benim elim kucuk çok zorlanırmıym acabaki? 3.2' boyundaki telden 5.5 e gecmek:))) 5.0 bile buyuk bana derken

Invoke

Invoke

Üye
5.5" 'e alışman o kadar kolay olur ki bir süre sonra diğerleri çok küçük gelir, 5.5" normal olur büyük olmaz senin gözünde.

Ama Martta çıkacak olayını nereden duyduysan yanlış duymuşsun, belli bir zaman yok. Mart bayağı erken hiç sanmıyorum. 250dolar 4gb da ucuzmuş ben daha pahalı okumuştum sanki.

byAndroid

byAndroid

Üye
O fiyata asla gelmez beklemeyin boşuna

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
5.5" 'e alışman o kadar kolay olur ki bir süre sonra diğerleri çok küçük gelir, 5.5" normal olur büyük olmaz senin gözünde.

Ama Martta çıkacak olayını nereden duyduysan yanlış duymuşsun, belli bir zaman yok. Mart bayağı erken hiç sanmıyorum. 250dolar 4gb da ucuzmuş ben daha pahalı okumuştum sanki.
2gb ramli 200dolar 4gb ramli 250 dolar. Bunun üstüne vergileri eklersek bin tl olur fazla olacağını sanmıyorum