Öneri İlk Androidim olacak (para sınırlı 600-700tl)

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
İlk Androidim olacak (para sınırlı 600-700tl)
Arkadaşlar pek telefon takıntısı olmayan bir birey olarak bugune kadar symbian telefonlar kullandım yetersiz geldiğinin farkındayım ama parasal yönden sikıntılıyım en fazla vereceğim para 700tldir.
iki tane telefon gözume çarptı
-Victor U2
-Piranha IQ
Fiyatları ve özellikleri uygun görunuyor fakat marka degerinden kaybediyorlar. Piranha ve Victor markalarını ilk defa duydum. Sizce bu telefonlar alınırmı?
son olarak Alacağım telefonlarda olması istediğim özellikler:
ekran boyutu 4.5-5.0 inc arasi
batarya en az 2500mah
en az 4 çekirdek 1.5ghz 2gb ram
kamerası vasat olmasın
bu özelliklerde parama uygun telefon varmı ?? Yardımcı olursanız sevinirim.

212celal

212celal

Üye
asus zenfone 5

• Beğen
Tepkiler: -Emre
serdar_gs

serdar_gs

Üye
İkisinide aklından çıkar. General mobile bak nexusa bak asusa bak vs vs

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
zenfone 5in kamerasi kotu diyorlar zenfone 6 ise çok buyuk 6inc. 5ince bile buyuk diyen biriym ben:) gm nin 2 sine göz koymuştm ama tuş aç/kapayı ust tarafa koymuşlar kesinlikle almam kufurbaz eder o beni.

strk92

Üye
illa ki android olmasada olur diyorsan lumia serisinden bir cihaz da düşünebilirsin alt seviye cihazlar arasında androide göre daha performslı oldukları söyleniyor

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Nokia kullanıcılarını hep yarı yolda bırakti daha da onun telefonlarını almam:) Lg80 i gozume kestırmıştm en son onunda ön kamerası yokmuş. Bu parayla istedigm duzey telefon bulamıcam galiba

strk92

Üye
W10 un tüm telefonlara geleceği microsoft tarafindan doğrulandı bu konuda bi sıkıntı olacağını sanmam

OnurErtas

OnurErtas

Üye
Hem ucuz hemde performans ariyorsan LG l70 e bir bak. Ama bana kalırsa alman gereken telefon asus zenfone 5

serdar_gs

serdar_gs

Üye
zenfone 5in kamerasi kotu diyorlar zenfone 6 ise çok buyuk 6inc. 5ince bile buyuk diyen biriym ben:) gm nin 2 sine göz koymuştm ama tuş aç/kapayı ust tarafa koymuşlar kesinlikle almam kufurbaz eder o beni.
Nexuslara bak o zaman güncelleme çıktığında ilk alan cihazlar nexuslar seveni kullananıda çok saf android deneyimi ile memnun kalacağını düşünüyorum :=) Yok beni tatmin etmez dersen biraz daha para koyup samsung sony lg modellerine bakarsın.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Nexuslara bak o zaman güncelleme çıktığında ilk alan cihazlar nexuslar seveni kullananıda çok saf android deneyimi ile memnun kalacağını düşünüyorum :=) Yok beni tatmin etmez dersen biraz daha para koyup samsung sony lg modellerine bakarsın.
Nexus modellerinden en ideali nexus 5 onun da fiyatı yuksek sanırım
W10 un tüm telefonlara geleceği microsoft tarafindan doğrulandı bu konuda bi sıkıntı olacağını sanmam
Haklı olabilirsin lakin ben kullandgm telefonu aldığımda destek sözu vardı ama destek filan yok symbiana:) lumialar en gözde sistem olurlar ise alırim ios,android varken wp ye guvenmem daha.

serdar_gs

serdar_gs

Üye

Haklı olabilirsin lakin ben kullandgm telefonu aldığımda destek sözu vardı ama destek filan yok symbiana:) lumialar en gözde sistem olurlar ise alırim ios,android varken wp ye guvenmem daha.
Evet biraz tuzluymuş fiyatını bilmiyordum :D 600-700 liraya diskovery mobile alınabilir o zaman

azizerkan07

Üye
Nexus 4 güzel cihazdır ama 2.el gelebilir o fiyata. S4 bulabilirsin 2.el Note 2 olabilir, Xperia Z olabilir ama yazılımsal sorunları kaldı mı bilmiyorum önerilerim bunlar.

zambirik

Üye
piranha iq tavsiye ederim tek eksik özellği 4g olmaması arkadaşımda piranha grande var bende de tableti var hiç bir sorun çıkmadı.

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Teknik servis nasıl olacak piranha filan alsak varmı servisleri

byAndroid

byAndroid

Üye
Pirnahy ıq kardeşim

zambirik

Üye
İstanbulda bir tane servisleri olması lazım

canersonmez94

canersonmez94

Üye
İşin ehli olarak, kesinlikle Motorola Moto G almanı tavsiye ediyorum. Adı az bilinen markalara güvenme. Telefon bozulmaz ama bu tip markaların telefonlarında yüksek SAR değerleri görülebilir. Ciddi ciddi hasta edebilir. Alacaksan Motorola Moto G al. One beğenmdiysen, Samsung Galaxy Grand Neo düşünebilirsin.

Ama bana sorarsan, senin paranla alınacak Android telefon, iki yıl içinde hızını kaybeder. Çünkü yeni Android sürümleri çıktıkça eski sürüm telefonlar gittiçe kullanışsız hale geliyor.

O nedenle uzun yıllar kullanabileceğin bir akıllı telefon arıyorsan, senin parana Nokia Lumia 625 modelini öneririm. Uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Windows Phone'da eskisi kadar uygulama sıkıntısı yok, yakında kalan uygulamalar da gelecektir. Symbian'dan geçeceğin için de Google'a bağlı değilsindir muhtemelen. O nedenle hiç Android'e girme, git bir Lumia 625 al, en az 4-5 yıl sorunsuz kullan.
Ek olarak
- Samsung Galaxy Core Prime
- HTC Desire 500
- Sony Xperia M
modellerini de öneririm.

Bana ulaşmak ve daha fazla görüş almak için fb.me/canersonmez94 adresindeki facebook sayfama mesaj gönderebilir. Ya da canersonmez94.blogspot.com adresindeki blogumun iletişim sayfasını ziyaret edebilirsin.

strk92

Üye

tabikide sonuçta kullanacak olan sizsiniz ve sizin fikrinize saygı duyarım sadece bir seçenek olarak belirtmek açısından söylemiştim

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
İşin ehli olarak, kesinlikle Motorola Moto G almanı tavsiye ediyorum. Adı az bilinen markalara güvenme. Telefon bozulmaz ama bu tip markaların telefonlarında yüksek SAR değerleri görülebilir. Ciddi ciddi hasta edebilir. Alacaksan Motorola Moto G al. One beğenmdiysen, Samsung Galaxy Grand Neo düşünebilirsin.

Ama bana sorarsan, senin paranla alınacak Android telefon, iki yıl içinde hızını kaybeder. Çünkü yeni Android sürümleri çıktıkça eski sürüm telefonlar gittiçe kullanışsız hale geliyor.

O nedenle uzun yıllar kullanabileceğin bir akıllı telefon arıyorsan, senin parana Nokia Lumia 625 modelini öneririm. Uzun yıllar sorunsuz kullanırsın. Windows Phone'da eskisi kadar uygulama sıkıntısı yok, yakında kalan uygulamalar da gelecektir. Symbian'dan geçeceğin için de Google'a bağlı değilsindir muhtemelen. O nedenle hiç Android'e girme, git bir Lumia 625 al, en az 4-5 yıl sorunsuz kullan.
Ek olarak
- Samsung Galaxy Core Prime
- HTC Desire 500
- Sony Xperia M
modellerini de öneririm.

Bana ulaşmak ve daha fazla görüş almak için fb.me/canersonmez94 adresindeki facebook sayfama mesaj gönderebilir. Ya da canersonmez94.blogspot.com adresindeki blogumun iletişim sayfasını ziyaret edebilirsin.
Yorumun için sağol kardeşim. Param sınırlı olduğu için özelliğiyle beni en uzun taşıyacak bir telefon arıyorum. Alacagm telefon 2yıl sosyal ağlardan uzak tutmasın kullanırken d6nmalar olmasn yeter:)
tabikide sonuçta kullanacak olan sizsiniz ve sizin fikrinize saygı duyarım sadece bir seçenek olarak belirtmek açısından söylemiştim
Nexus 5 uygun olsa alcaktım inan:) şu ana kadar piranha iq adına olumsuz söylenti pek duymadım yavaş yavaş ısınmaya başladım her an alablrm kararı verirsem:):)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nacizane tavsiyem o paralara alacağın android bir cihaz kalıcı ve sürekli performans sağlamaz sana.sırf bu yüzden eşimin note 2 cihazını 650 ₺ ye satıp 820 ₺ ye sıfır lumia 1320 sipariş ettim.yine de sen bilirsin tabiiki.