Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

nix

nix

Üye
Beyler yeri burası değil ama acil bir yardıma ihtiyacım var. W10 yükledim pc'ye ve kurulum bitti. Kilit ekranı bana bakıyor ben de ona. Hotmail şifremi kabul etmiyor. Sebep ne olabilir??
bilgisayarını yeniden başlat yapmadan kapat yeniden aç düzelir bende de olmuştu ilk yüklediğimde

ON9

ON9

Üye
bilgisayarını yeniden başlat yapmadan kapat yeniden aç düzelir bende de olmuştu ilk yüklediğimde
Çıldıracağım :) Olmadı geri dönüş yapayım bari :'(
Teşekkürler bu arada

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Umarım açılır, bende olmamıştı. Geri dönmek istersen nasıl olacak dual boot yapmadın sanırım

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Umarım açılır, bende olmamıştı. Geri dönmek istersen nasıl olacak dual boot yapmadın sanırım
İndirdiğim setuptan yükledim. Veri kaybı çok da önemli değil aslında yedeklerini HDD ye aldım da. Zoruma giden bana bakıp durması. Ben de 1 aydır indirip beklemiştim sıkıntı yoksa yükleyeyim diye. Hevesim kursağımda kaldı gibi. Sıfırlıyorum şimdi bakalım sıfırlanmadan kastı ne bunun.
İçindeki W7 de gidecek mi acaba

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
hiç bir ön izleme sürümünü kurmamış biri olarak w10u da kurmayıp burdan takipe devam edeceğim her zaman yaptığım gibi. artık yenilmezler grubundan mu olurum kaybedenler grubundan mı siz karar verirsiniz onu ben bilemem :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
ON9

ON9

Üye
Ben
hiç bir ön izleme sürümünü kurmamış biri olarak w10u da kurmayıp burdan takipe devam edeceğim her zaman yaptığım gibi. artık yenilmezler grubundan mu olurum kaybedenler grubundan mı siz karar verirsiniz onu ben bilemem :D
bir aydır bekliyordum sıkıntı olmazsa yuklerim diye. Baktım ki kimse şikayet etmiyor. Yükleyeyim bari dedim. Elimde patladı :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir ayda hiç güncelleme almadı mı bu. Bence yeniden indirmeliydin. Ben sıfırdan yüklemedim yükseltme ile yaptım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İndirdiğim setuptan yükledim. Veri kaybı çok da önemli değil aslında yedeklerini HDD ye aldım da. Zoruma giden bana bakıp durması. Ben de 1 aydır indirip beklemiştim sıkıntı yoksa yükleyeyim diye. Hevesim kursağımda kaldı gibi. Sıfırlıyorum şimdi bakalım sıfırlanmadan kastı ne bunun.
İçindeki W7 de gidecek mi acaba

Setup ile kurduysan zaten yeni yazılım gibi olur ki, w7 değil w10 artık o :D ben dual boot yaptım günlük w7 sıkıntıya w10 :d

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
ON9

ON9

Üye
Setup ile kurduysan zaten yeni yazılım gibi olur ki, w7 değil w10 artık o :D ben dual boot yaptım günlük w7 sıkıntıya w10 :d
İşin garibi w7'nin recovery'leri çalışmıyor :D bunu da beceremiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Neyse artık yapacak bir şey yok. En fazla 15₺'ya mal olur da. W7 lisansımı kaybeder miyim ona canım sıkılıyor biraz??

saynesim

saynesim

Üye
Pazartesi akşam saat 19 00 da herkes hazır olsun ama herkes o gün yüklenecek yine sıkıntı çıkacak biliyorum

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu Microsoft'u bizim Türk kızlarına benzetiyorum yeminle.
Hatta bir dakika müsaade , şöyle bir video vardı. :kop2::kop2:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Peocawe, saynesim ve 7 diğerleri
braayn

braayn

Üye
Bende bugüne kadar hep kurdum ama bu sefer kurmayacağım.Wp 10'dan çekincem şu;

1.3.parti uygulamarın kendiliğinden kapanması (uygulamalarla alakalı )

2.Batarya sorunu ve kamera kalitesinin yeniden bozulması

3.cihazın daha fazla ısınması ve stabilitenin azda olsa bozulması

4.office ve ufak tefek bir kaç yenilik dışında birşey gormeyişim beni wp 10,beta kurmama kararına itti.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bende bugüne kadar hep kurdum ama bu sefer kurmayacağım.Wp 10'dan çekincem şu;

1.3.parti uygulamarın kendiliğinden kapanması (uygulamalarla alakalı )

2.Batarya sorunu ve kamera kalitesinin yeniden bozulması

3.cihazın daha fazla ısınması ve stabilitenin azda olsa bozulması

4.office ve ufak tefek bir kaç yenilik dışında birşey gormeyişim beni wp 10,beta kurmama kararına itti.
Denim'i kurup bekleyeceğim bende ya. Karalı sürüm ve PFD çok fark ediyor cidden.

saynesim

saynesim

Üye
Sıkıntı çıkmaz çıksa bil ufak tefek güncellemelerle giderirler bence kurun Windows 10 adamlar kendileri kullanıyor zaten öyle birşey olsa yayınlamazlar bence

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt