Bay H
Üye
Şimdi günün bombası geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1330 dan alındığı belirtiliyordu, hakkında kısmını gördün mü abi? 719p çözünürlük biraz garip değil mi?
Benim için asıl bomba o oldu

16:9 ekran formatını tutmak için bu şekilde ufak piksel farklılıkları olabilir.1330 dan alındığı belirtiliyordu, hakkında kısmını gördün mü abi? 719p çözünürlük biraz garip değil mi?
Şu 1330 s615 olsaydı kesin alırdım16:9 ekran formatını tutmak için bu şekilde ufak piksel farklılıkları olabilir.
Şu anda yonga seti konusunda bşr bilgi yok ama Snapdragon 410 olabilir.Şu 1330 s615 olsaydı kesin alırdım
O karolar gelecek istediği kadar sahte olsun![]()
Aslında Windows 10 64bite destek verecek. S615 çok iyi oldurduŞu anda yonga seti konusunda bşr bilgi yok ama Snapdragon 410 olabilir.
o değilde bugun eve misafir geldı 520 si vardo wp 8. 0 amberdeydı ustbar bıle yok tu![]()

Bari wp8.1 falan yüklemeseydin yaptıysan bile. Yoksa bir hafta sonra w10 yükleyip adamı şok edebilirdin.o değilde bugun eve misafir geldı 520 si vardo wp 8. 0 amberdeydı ustbar bıle yok tu![]()

Beyler yeri burası değil ama acil bir yardıma ihtiyacım var. W10 yükledim pc'ye ve kurulum bitti. Kilit ekranı bana bakıyor ben de ona. Hotmail şifremi kabul etmiyor. Sebep ne olabilir??