Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Şimdi günün bombası geliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

1330 dan alındığı belirtiliyordu, hakkında kısmını gördün mü abi? 719p çözünürlük biraz garip değil mi?

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

braayn

braayn

Üye
dikey ve büyük karooo hımm hilmi bunu sevdi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1330 dan alındığı belirtiliyordu, hakkında kısmını gördün mü abi? 719p çözünürlük biraz garip değil mi?
16:9 ekran formatını tutmak için bu şekilde ufak piksel farklılıkları olabilir.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
Ss yi 620 ye indirip denedim nasıl duruyor diye harika :eller:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
...decode...

...decode...

Üye
Kötü haberi ben söyleyeyim, Ali Kemal abi'nin en son attığı görseller yüksek ihtimalle sahte. Burada analizi yapılmış sonradan ve asıl konuya eklenmiş. (Fince yalnız)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
O karolar gelecek istediği kadar sahte olsun :D

habbuj

habbuj

Üye
Bence güncelleme geldikten sonra yüklemeyeceğim diyen arkadaşlar forumdaki hareketlilik ve meraktan dayanamayıp yükleyecekler :) kimse kolay kolay dayanamaz :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Forumda ön izlemeyi yüklemeyecekler: The Avangers (Yenilmezler) Grubu. Yükleyecekler ise X-Men Grubu. :P Artık onlara kısaca Yenilmezler Takımı diyeceğim, çünkü ben X-Menlerdenim. Hatta "Wolverine" sevdiğim karakterlerden biridir. :P

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ogzhnoTr
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bencee yükleyemeyenlere direk "kaybedenler klubü" diyelim :kıskıs: pazartesi gelsin artık ya iş yerinde evde nerde olursa olsun kurucam

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ogzhnoTr
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
o değilde bugun eve misafir geldı 520 si vardo wp 8. 0 amberdeydı ustbar bıle yok tu :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal ve ogzhnoTr
wpfurkan

wpfurkan

Üye
o değilde bugun eve misafir geldı 520 si vardo wp 8. 0 amberdeydı ustbar bıle yok tu :D:D:D
Bari wp8.1 falan yüklemeseydin yaptıysan bile. Yoksa bir hafta sonra w10 yükleyip adamı şok edebilirdin.:D

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
ON9

ON9

Üye
Beyler yeri burası değil ama acil bir yardıma ihtiyacım var. W10 yükledim pc'ye ve kurulum bitti. Kilit ekranı bana bakıyor ben de ona. Hotmail şifremi kabul etmiyor. Sebep ne olabilir??

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Beyler yeri burası değil ama acil bir yardıma ihtiyacım var. W10 yükledim pc'ye ve kurulum bitti. Kilit ekranı bana bakıyor ben de ona. Hotmail şifremi kabul etmiyor. Sebep ne olabilir??

Doğru hotmail hesabı ve şifre ne bileyim caps lock yada internet bağlantısı emin misin hepsinden

Üst Alt