serdar431
Üye
ise yaramaz yapimci birakti zaten efextreme uzerinde çalışmayı. blekota efe kitkattan daha iyiKitkat Nasil kullandinmi hocam beta 2
ise yaramaz yapimci birakti zaten efextreme uzerinde çalışmayı. blekota efe kitkattan daha iyiKitkat Nasil kullandinmi hocam beta 2
hollanda romu iyi diyorlar son cikanStock rom icin Hangisini önerirsin Norveç Nasil Daha once Türkiye yukledm Iyi degildi
hollanda romu iyi diyorlar son cikan

blekota v10 kullaniyorum ciktigi ilk gunden beri v10 dayim henüz hicbir sorun yasamadim memnunum.
efextreme galiba rom.islerini birakti devami gelmedi kullanicilarininyari yolda birakti
blekota v10 ve boeffla 6.3 kullaniyorumkardeşim blekota v10 u daha stabil sorunsuz kullanmak için bi önerin varmı herhangi bi değişiklik yaptın mi kernel vs. ?
sana soran oldumu ne artist artist gelip konuma yazıyorsun? illaki qs iyi bende onu kullaniyorum simdi ama ortada hicbir sebep konusma yokken gelip konuma niye oyle giris yapıyorsunQs romu kullanın en iyisi bu romu 2 e çarpar
bana soracaksin konu sahibi benim. daha dune kadar burada bana sorular soruyordun bu konuda. tmm kullanmiyor olabilirsin bende kullanmiyorum bunu ama.konuya girip hicbir sebep yokken benim emegimi hice sayıp kotulemene gerek yok. herkes biliyor zaten qs ve blekotanin bundan iyi olduğunu. bu adam.yapimi birakti buda eski konu zaten kimse kullanmıyorArtiz sensin sana mı sorcaz kardeş
illaki öneride bulunacaksin bende yapıyorum ama bunu yapma tarzın cok sertti. sadece qs kullanin en iyisi bunu 2 ye carpar yerine daha yumusak öneri olabilirdi. uzun zamandir beni bilen biliyor bu forumda ve kimse direk yüklemiyor özelden yazip tavsiye istiyorlar bende o anda hangisi iyiyse onu tavsiye ediyorum zaten. benim konum diye herkes bunu kulkansin diye bir istegim yok. burada amac paylasmak sorunlari beraber halletmek ve en iyiyi ortak sekilde bulmakEyvallah da belki girip indirmek isteyen olur zahmet çekmesin en iyisini kullansın diye yoksa bende bu romu çok kullandım hakkını yemem
Aynen öyle kardeşim ben bu romu 6 aya yakındır kullanıyorum o kadar rom çıktı ve halada geçmiş değilim halada kullanıyorum kaç tane arkadaşın tele yükledim hepside hala çok çok memnun bende aynı şekilde özellikle bi kaç zamandır en çok övülen bloketa Roma bende heves ediyorum fakat efextreme den memnun kaldığım için ve forumlarda herkesten farklı ses çıktığı için cesaret edemedim fakat takipteyim Android 5 geldiğinde geçiş yaparım diye düşünüyorum bekleyelim görelimBu romun 1 Adım Önüne Gecemezler Yapımcı Devam etseydiVe halada Güzel Rom
SAMSUND DRİVER larınn yüklü olduğundan emin olmalısın bi kontrol et benceCwm 6.0.3.6 olmadan yuklenemiyor bende bilgisayar telefonu görmüyor fikri olan varmı?
cizirti sesi falan yok. 4.3 romlarinda ultra güç tasarruf modu yok. stock romdan hizlidir. imei gidermi gitmezmi ona birsey diyemem yuklemeden once efs yedegi alirsan birsey olmaz. imei tamamen silinmedigi sürece patchli kernel ve modem yuklersen şebeke düzelir. imei silinmesi cok nadir olur korkmana gerek yok.hocam acaba bu romda telefona arama geldıgınde yada arama yapıldıgında hoparlörden cızırtı sesı falan gelıyormu ? bırde stock 4.3 romundan daha mı hızlı ? su an 4.3 stock rom var bunu yuklesem ımeı goder dıye korkuyorum bırde romda ultra guc tasarrufu modu varmı acaba ?
hocam pekı ben kurulumu nasıl yapacam v5 surumu yazıyor hangısını ındırecemcizirti sesi falan yok. 4.3 romlarinda ultra güç tasarruf modu yok. stock romdan hizlidir. imei gidermi gitmezmi ona birsey diyemem yuklemeden once efs yedegi alirsan birsey olmaz. imei tamamen silinmedigi sürece patchli kernel ve modem yuklersen şebeke düzelir. imei silinmesi cok nadir olur korkmana gerek yok.