Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Stock kernel hocam suan hersey süper telefonda abim öyle diyor en azından benim kullandığım zaman da stabildi.
Bir de öyle denerim hocam teşekkür ederim.
bencede en güzeli v2 idi. v2 den vazgecmemin sebebi quick connect kismiydi

• Beğen
Tepkiler: Kontrol

Kemalkemal123

Üye
hocam sa ben bu romu yükleyeceğim ama acaba şebeke sorunu oluyor mu mesela sen romu yüklediğinde kernel ve modemi yükledin mi gerek kaldı mı telefonum klon falan değil simdiden tskkrler

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
hocam sa ben bu romu yükleyeceğim ama acaba şebeke sorunu oluyor mu mesela sen romu yüklediğinde kernel ve modemi yükledin mi gerek kaldı mı telefonum klon falan değil simdiden tskkrler
benim telefon pasaport kayitli bende sebeke gitti kernel modem yukledim. mutlaka efs yedegini bulundur bir garanti olarak %90 gitmez senin ama bazen klon olmayanlar bile gidebiliyor sebeke

Kemalkemal123

Üye
hocam her seyi yapıyorum ama yükleyince romu reboot diyorum samsung galaxy s3 yazınsında kalıyor ne yapmalıyım
tamam hocam hallettim cok sacma bir neden v5 i yuklemedı v4 u yukleyınce oldu cooook tesekkürler harika bir rom sen bu işte uzmansın:)

GreaTH

GreaTH

Üye
Yapimci bu romu unuttumu :)

GreaTH

GreaTH

Üye
Usta kullandigin veya onerdigin stabil rom varmi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Usta kullandigin veya onerdigin stabil rom varmi
blekota v10 kullaniyorum ciktigi ilk gunden beri v10 dayim henüz hicbir sorun yasamadim memnunum.

efextreme galiba rom.islerini birakti devami gelmedi kullanicilarininyari yolda birakti

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
blekota v10 kullaniyorum ciktigi ilk gunden beri v10 dayim henüz hicbir sorun yasamadim memnunum.

efextreme galiba rom.islerini birakti devami gelmedi kullanicilarininyari yolda birakti

peki blekota v10 un devami gelirmi ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
peki blekota v10 un devami gelirmi ?
blekota herseyi ile cok guzeldi ama oyun oynarkwn arkadan müzik acayim dedim oyunu kapatti bu yuzden canimi sıktı onuda bıraktım. qs i9300 kk v3.2 kullaniyorum simdi. blekota devami gelirmi bilemem

GreaTH

GreaTH

Üye
blekota herseyi ile cok guzeldi ama oyun oynarkwn arkadan müzik acayim dedim oyunu kapatti bu yuzden canimi sıktı onuda bıraktım. qs i9300 kk v3.2 kullaniyorum simdi. blekota devami gelirmi bilemem

Kulladigim romu 3 hafta kullandim Sade stabil bi rom guzel hic hata almadim onda ama sarjim cok gidiyodu nedense biraktim

GreaTH

GreaTH

Üye
qs 4.4.2 bide ayni yapimcinin 4.3 Olani Guzel fakat sarjim cok gidince biraktim romdanmi kaynaklaniyodu bilmiorm.

Blekotayida kaldircam ilk basta sorun yoktu cihaz oyun oynayinca asiri isiniyor bi turlu dizeltemedim Baska rom bakicam
Efextreme guzel romdu Birakmasi kotu oldu

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
qs 4.4.2 bide ayni yapimcinin 4.3 Olani Guzel fakat sarjim cok gidince biraktim romdanmi kaynaklaniyodu bilmiorm.

Blekotayida kaldircam ilk basta sorun yoktu cihaz oyun oynayinca asiri isiniyor bi turlu dizeltemedim Baska rom bakicam
Efextreme guzel romdu Birakmasi kotu oldu
evet efextreme guzel gelisim gösteriyordu birakti malesef. evwt qs 4.3 guzel ama sarji iyi degildi qs i9300 kk 3.2 yukledim bende hosuma gitti g7zel gibi sanki

emreeeokurrr

Üye
Arkadaşlar bu Efextreme klavyedeki emoji ayarlarını nasıl yaptınız yardımcı olabilir misiniz ?

esoni

Üye
Beyler Yardım Edin com.system.patch diee bir uygulama var ve intenete bağlandığınmda kendiliğinden çuygulamalar indiriyor ana ekranda reklam gösteriyor lütfen yardım edin...
Bi türlü kaldıramadım şu uygulamayı

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Beyler Yardım Edin com.system.patch diee bir uygulama var ve intenete bağlandığınmda kendiliğinden çuygulamalar indiriyor ana ekranda reklam gösteriyor lütfen yardım edin...
Bi türlü kaldıramadım şu uygulamayı
hangi romu kullaniyorsun kardesim baska bir konudada ayni yorumu gördüm

GreaTH

GreaTH

Üye
Kitkat Nasil kullandinmi hocam beta 2