byAndroid
Üye
Öndeki tuş kilidi işlevinden başka şeye yarıyormu kiOndekinden bahsediyorum tuş kilidi icin arkadakiyle iism bile olmaz
Öndeki tuş kilidi işlevinden başka şeye yarıyormu kiOndekinden bahsediyorum tuş kilidi icin arkadakiyle iism bile olmaz
Öyle hesap falan varsa al kullan ne diyim bence boş bir özellikPaypal odemelrinde isbankasi mobil uugulamasinda vs yariyor
Oyle zaten artik s5 te karar kildim gibiÖyle hesap falan varsa al kullan ne diyim bence boş bir özellik
Yoo gayet iyi kullanılıyor direk şifresiz ödemeÖyle hesap falan varsa al kullan ne diyim bence boş bir özellik

Aynen arkadasa fazlasiyla katiliyorum keske bide arka kapak cikmayanlardan olsa daya iyi olurmusYoo gayet iyi kullanılıyor direk şifresiz ödeme
Senden başkası acamiyor telefonunu daha ne olsunki...
Öyle şeylere gerek yok acil bi durum vs. Olsa nolcak yine parmak mi bascanYoo gayet iyi kullanılıyor direk şifresiz ödeme
Senden başkası acamiyor telefonunu daha ne olsunki...

Alternatif sifre var normalde onuda bilmiyorlarsa zaten acamazlarAcil bi durum var telefonu annen ya da babanin açması gerek ama senin parmağı nasıl bulacaklar var mı öyle bi yöntem
Ona laf yok ama o fiyata su gecirmezlik yok tercihim degilBen alpha kullanıyorum donanım olarak s5ten daha iyi kimse buna inkar edemez ayrıca dayanıklılıl ve tasarım olarakta s5i ikiye katlar. Lollipop alır daha fazlasınıda alır üretimin durması dedteğin kesilmesi anlamına gelmez.
Anında okuyor mu peki gecikme falan okuyamamazlikOna laf yok ama o fiyata su gecirmezlik yok tercihim degil
Elini duzgun tutmana bagli

Yok kisinin ailesine ulasabilmek icin meselaAcil cagrı tuşu var birşey oldumu başkası otomatikmen ariyabilir parmak izi olmazsizin![]()
[
Yok kisinin ailesine ulasabilmek icin mesela

Acil durum 112 155 gibi numaralari aramiyormu :-DTamam işte ariyabiliyorsun![]()