Telefon Tavsiyesi S5 Mi Alpha Mı

Sponsorlu Bağlantılar

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
S5 Mi Alpha Mı
Arkadaşlar sadece 2 telefon arasında kaldım.

Galaxy Alpha
Galaxy S5

İkisi arasında kalmamın sebebi ise birinde olan özellik birinde yok.

S5 ALMA NEDENLERİ
Galaxy Alpha - Su geçiriyor
Galaxy S5 - Su geçirmiyor
------------------------
Galaxy Alpha - IR Kumanda ledi yok
Galaxy S5 - IR Kumanda ledi var.

ALPHA ALMA NEDENLERİ
Galaxy S5 - 16GB HAFIZA
Galaxy Alpha - 32GB HAFIZA

Galaxy Alpha Tasarımı güzel metal bir kasaya sahip ince iphone a benzetilmiş vs.

Yalnız duyduğum kadarıyla Alpha üretimi durdurulmuş acaba bi sorun olabilir mi ?

Sizden ricam bu telefonlardan hangisini önerirsiniz?

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S5.

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
5.0 alması dikkatimi çekti zatende belki alpha da alır

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
s5 in tek sıkıntılı yanı benim için şarj giriş yeri evde dock station hoparlor var ona takıp kullanamam

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
byAndroid

byAndroid

Üye
Alpha bence

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
şimdilik alpha düşünüyorum bakıcaz artık yorumlara

byAndroid

byAndroid

Üye
Zaten böyle bi konu acildiysa açan kişinin aklında alpha olur :)

• Beğen
Tepkiler: AtalayAlperen16
AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
    Konu Sahibi
ama çok güzel ve iyi bir cihaz metal kasa olsun 32gb hafıza olsun 8 çekirdek işlemcisi vs.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ufak tefek birşey istiyorsan Alpha. Onun dışında S5 çok daha üstün. Snapdragon 801 var. Android 5 aldı.
Bataryadada daha önde tabiki boyutlardan sebeb.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
MoonLife01

MoonLife01

Üye
Alpha görünüş olarak harika dünyanın en güzel telefonu diyebilirim ama gel gelelim içi sorunda orda başlıyor zaten :)

S5 tavsiye ederim harika bir cihaz :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Galaxy S5; Alpha'dan her türlü üstün bunda hemfikiriz sanırım. Ama Alpha'nın görüntüsü metal kasası falan gerçekten çok başarılı. Arkadaşım kullanıyor gerçekten güzel telefon. Güncelleme konusunda şimdilik sıkıntı olmaz üretimi durduruldu diye bu telefona destek kesilmez ve üretiminin durdurulmasının sebebi ise adı üstünde cihaz Alpha adında geldi. Yani A serisi için nabız yoklama versiyonu gibi bişeydi, Alpha genelde daha tamamlanmamış, önsürüm niteliğinde olan bişeyin tanımıdır; yazılımcılar ya da donanımcılar için. Herneyse uzatmayayım Galaxy Alpha en ağır oyunlardan GTA San Andreas'ı çok rahat bir şekilde açıyor, zaten menülerde akıcı telefon dememe gerek yok sıkıntın olmaz. Alpha'ya alternatif yok mu dersen var: Başka bir metal kasalı model Galaxy A7. Gerçekten çok başarılı, bugün yarın Türkiye'de olacak. Mesela A3 ve A5 alma çünkü Alpha'nın yerini asla dolduramazlar performans olarak ama A7 64 bit işlemci mimarisi ile gelecek yepyeni Snapdragon 615 ile geleceğinden performans çok da güzel olacaktır tam kararında güzel bir nokta atışı bence Galaxy A7. Su geçirmezlik konusu çok önemliyse Galaxy S5 ya da Xperia Z2/Z3 al gitsin.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
erko merko

erko merko

Üye
Alsada bak daha çalışma yokturdur ona. Sırada note 4 s4 s4 mini s3 neo s5 mini vs daha çok model var. S5 al pişman olmazsınız
S4 lollipop güncellemesini almaya başladı, s4 mini s3 neo gibi modeller ise almayacak, alpha ne zaman alır bilinmez ama kesin alıcak lollipop güncellemesini
Galaxy S5; Alpha'dan her türlü üstün bunda hemfikiriz sanırım. Ama Alpha'nın görüntüsü metal kasası falan gerçekten çok başarılı. Arkadaşım kullanıyor gerçekten güzel telefon. Güncelleme konusunda şimdilik sıkıntı olmaz üretimi durduruldu diye bu telefona destek kesilmez ve üretiminin durdurulmasının sebebi ise adı üstünde cihaz Alpha adında geldi. Yani A serisi için nabız yoklama versiyonu gibi bişeydi, Alpha genelde daha tamamlanmamış, önsürüm niteliğinde olan bişeyin tanımıdır; yazılımcılar ya da donanımcılar için. Herneyse uzatmayayım Galaxy Alpha en ağır oyunlardan GTA San Andreas'ı çok rahat bir şekilde açıyor, zaten menülerde akıcı telefon dememe gerek yok sıkıntın olmaz. Alpha'ya alternatif yok mu dersen var: Başka bir metal kasalı model Galaxy A7. Gerçekten çok başarılı, bugün yarın Türkiye'de olacak. Mesela A3 ve A5 alma çünkü Alpha'nın yerini asla dolduramazlar performans olarak ama A7 64 bit işlemci mimarisi ile gelecek yepyeni Snapdragon 615 ile geleceğinden performans çok da güzel olacaktır tam kararında güzel bir nokta atışı bence Galaxy A7. Su geçirmezlik konusu çok önemliyse Galaxy S5 ya da Xperia Z2/Z3 al gitsin.
A serisinden hiçbir model Alpha'nın performansına yaklaşamaz bile, Alpha'da çok güçlü bir çipset ve 720p ekran var yani performans canavarı diyebiliriz antutu'da 50bin+ puan alan bir cihaz Alpha

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence Note 3 al. Hem tasarımı güzel hem de donanımı.

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Performans olarak kafa kafaya giderler.Oyunlarda filan öyle fark olmaz en fazla 2-3fps oynar aralarında..Ayrıca Alpha Gorilla Glass 4 ve Metal kasa kullanıyor sağlamlık açısından da önde ekran büyüklüğü sorun değilse Alpha derim ha yok ekran büyük olsun diyosan su geçirmezliği eleyip Note 3 almanı tavsiye ederim,4-5 ay önceydi galiba önümde üç telefon vardı sıfır Note 3-S5-İphone5S ben o zaman Note 3 ü seçmiştim hiçte pişman olmadım.Sonuç olarak telefondan istediğine bağlı olarak seçiceksin,iki telefonunda arayüzü 5.0 güncellemesiyle aynı olucak zaten,birisi su geçirmez birisi sağlam.Benim şöyle bi görüşüm var tabi Sony-Samsung bu su geçirmez modelleri alıpta korkmadan suya sokan göremedim ben zaten firmada kaçıyor su geçirme durumunda biz dayanıklı diyoruz falan fistan diyip 500-800TL arası fatura çıkarıyorlar sorunlu cihaz gelirse ayvayı yersin yani çöp oluyor cihaz.Sırf su geçirmezlik için S5 tercih edilmez,donanım bakımından S5"in ezdiğini söylüyenler var öyle çok büyük bi fark olduğu söylenemez benchmark dışında o farkı anlayamazsınız.ayrıca Mali-T628 MP6 Note 3 ve Alphada kullanılıyor Oyunlarda Alpha daha akıcı deneyim verirken Note 3 daha detaylı görüntü verir bununda karşılaştırmasını yaptık arada :D

Son düzenleme:
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
S4 lollipop güncellemesini almaya başladı, s4 mini s3 neo gibi modeller ise almayacak, alpha ne zaman alır bilinmez ama kesin alıcak lollipop güncellemesini

A serisinden hiçbir model Alpha'nın performansına yaklaşamaz bile, Alpha'da çok güçlü bir çipset ve 720p ekran var yani performans canavarı diyebiliriz antutu'da 50bin+ puan alan bir cihaz Alpha
Lolipop alacaklarını düşünüyorum çünkü s4 miniye kitkat verildi ve sanırım direk lollipop vermek için erteledi. S3 neo da 4.4.4 çıktı ve onu da burasi icin erteledi ben alacaklarini düşünüyorum

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Alpha ara model,gayet iyi bir cihaz olmasina ragmen sartlar el verdikce amiral gemi denilen cihazlari almani tavsiye ederim.Ikisi arasinda S5 . Tabi ben ikisinide onermem